Şimdi Ara

Böyle araba kullanılır mı Allah aşkına.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam 6 7 saat yol geldim biraz yoruldum arkadaşa dedim al sen kullan biraz adam arabayı aldı sol şeritte milletin kıcına gire gire gidiyor dedim olum mesafeyi açsana biraz böyle arabamı kullanılır cevabı radar var radar plakayı alamasın diye böyle gidiyorum oldu? Cidden böyle birşey mi var? Hayır gece karanlığı bayram dönüşü önümüzde Bi araç ani fren yapsa ne bileyim biri Bi takılsa kurtuluşumuz yok durman imkansız kıc kıca gidiyoruz. Kazalar bence tamamen bu tip araba kullananlar yüzünden oluyor yan koltukta gerile gerile bir hal oldum yemin ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 3 Ağustos 2020; 11:12:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Araba seninse bir daha vermezsin cahil cesareti işte başına bir şey gelmediği için hep öyle gidecek sanıyor.
  • Takip mesafesi nedir araba o hızda fren yapsa kaç metrede durur bunlardan bihaber insanlar otomobil kullanıyor hocam, dolu trafik böyle tiplerle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba seninse ve arabanı o şekil kullandıysa , çek sağa der kendim kullanırım , yorgunda olsam sağ şeritten giderim ama başkalarının canını tehlikeye atmadan giderim.
  • Öndeki adam radarı biliyorsa zaten ona göre gidiyordur,arkadaşında mecburen hız sınırları içersinde gitmiş oluyor😁Plakanin okunmasından korkması boşa biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabamı vermezdim, verdiysem de sağa Çek derdim kullandırtmazdım bu şekilde

    Ne kendi canımı ne de başka arabadakilerin canını tehlikeye atmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabamı verirdim. Bu bir avuç civataya tapan insanlardan nefret etmişimdir. Ben söylerdim oğlum mesafeyi aç, hiç tutmadım bu sürüş tarzını diye, o da mecbur dinleyecek yani araç sahibinin dediği olur. Ayrıca hız sınırları belli uy radar korkun olmasın, nedir yani gezmeye tatile çıkmışın erken varıp ne yapacaksın. Oturup, çay icip sohbet edicen. Gittiğin yerde seni kırmızı halı ile beklemiyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boylelerinin beyni buyuk ihtimalle, olabilecek olaylari onceden idrak etmeye yetmiyor; zorla silkelemek lazim. O aciklamayi yaptiktan sonra, ona "radar varsa hizini uyarla o zaman hiz sinirina" demek lazim, daha da devam ederse kenara cektirip arabayi geri almak lazim. Boylelerinden arkadas degil, basa bela olur eninde sonunda.

    Yillardir irtibati kestigim, bir zamanlar arkadas oldugumuzu sandigim boyle bir saf vardi. Arabasina bindim yan koltuga. Acibadem kopru trafiginde sacma sapan hareketler yapiyor, hiz, makas vb. Dur dedikce daha simariyor, bir cesit espri-saka yaptigini saniyor saf, arttiriypr dozu. "Kenara cek, ben iniyorum" dedim, ancak o zaman terbiye edilebildi saf, duzeltti surusunu. Boylelerini terbiye etmek lazim yani zorla da olsa.
  • Radara değil de tırın altına girseydiniz ne olacaktı ? Ankara yolunda biri girmiş 5 ölü!
    Acelesi ne ? Sağ şeritte sakin sakin git nereye yetişiyor. Baktın korkuyorsun hemen sağ çek kardeşim olmaz böyle de. Yorgunsan da yola çıkma.
    Trafikte sadece siz yoksunuz gözünüzü seveyim ya.
  • Allah hepimizi korusun gerçekten, her an kaza riski var ben iyi şöförüm mükemmelim şöyle böyle hepsi boş laf dikkat etmek düzgün ve kurallara uygun kullanmak gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarım saat 1 saat erken gitmek için değmez inanın değmez basmaya gençken 140 150 km hızla basardık yani neymiş erken gidelim insan olgunlasınca anlıyor yani zaten kaza yapsanda araç parça fiyatları o kadar çok pahalandıki insan pişman olur
  • Radar var ise hız sınırını aşma insan bin pişman oluyor gerçekten haklısın.
  • Hiç düşünmüş mü arkadaşınız, bu trafikte insanlar nasıl ölüyor, nasil bir araçtan 5 tane ölü çıkıyor veya hayatı boyunca nasıl sakat kalmak durumunda kalıyor insanlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

    Bu mesaj silindi.
    ilk defa doğru bir şey konuştun, hayret... Bu sondur ama kesin..
  • Cahil cesareti gerçekten başka birşey hocam, bende arabayı ilk aldığımda virajlara lastik sesini duyacak kadar sert girerdim.

    İnsan sonradan anlıyor yüksek hızda giderken yoldaki ufacık çakıl taşının bile arabayı yoldan çıkarabileceğini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerile gerile yanda oturmasaydınız keşke. Ben olsam çek sağa birader böyle kullanılmaz der kendim alırdım yine. Uykumda varsa çeker bi benzinlikte biraz uyur sonrasında devam ederdim. Kaza, göz kapayıp açana kadar saniyenin kaçta kaçında olan ani bir olay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

    Bu mesaj silindi.
    Ona söylemediğimi nerden biliyorsun? Arabasında olduğumu mu sanıyorsun? Bugün olmazsa yarın bir yere girecek içinde teyzem amcam felanda olucak ben canın derdindeyim yoksa öpeyim arabasını.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabamı asla başkasına vermem.Kaza durumu fln olur neyse de al kullan diye vermem.Yaptığınız büyük risk.Bir daha yapmamanız dileğiyle...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.