Şimdi Ara

böyle adsl olmaz olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • birgünde tam çalışsın ya hergün girdiğim siteler açılmıyor yada yavaş açılıyor adam gibi sorf yapamadıktan sonra adsl ne halta yarayacak sadece bişeyler indirmek için mi adsl download yapınca sorun yok ama iş sorfe gelince çuvallıyor adsl bir gün iyi bir gün kötü ne biçim iş anlamadım ya aynı şekilde devam ederse kapattırıcam hattı

• Bence TCP/IP konfigürasyonundan DNS numaralarını kontrol et.Bunları sen belirleme sunucu belirlesin.Ayrıca kurulumu gerçekleştirirken herşeyi tam olarak yaptığından emin ol.Başlat/Çalıştır ipconfig yazarak.Ayarları kontrol et.Başka yazacak bişey bulamıyorum.ADSL model ve markanı ve sistemini belirtmemişsin...
  • ya bazen internet inanılmaz yavaşlıyor.. sonra düzeliyor... yine yavaşlıyor... tutarlı bir seyir göremedim daha.. altyapı problemleri var...
    bi de bende ipconfig yazınca görüntü gelip hemen kayboluyor.. açılmıyor.. problem nedir?
  • dotum eğer sürekli oluyorsa bunun nedeni virüstür. ağındaki bilgisayarlara tarama yap. mümkünse formatlayıp yeniden kur. bşr zamanlar bendede vardı döyle vir sorun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arada paylaşım programlarını kullandığı için sabit ip kullanıyorum. dns adresleri falan da aynı şekilde sabit. internet bazen iyi bazen kötü anlamadığım da bu yani dün girdiğim siteye bugün giremiyorum kesin akşama yine girecek eminim bu tutarsılık deli ediyor beni
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.