Şimdi Ara

boya koruma vs. uygulamaları aldıgım fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar yeni bi volvo v40 aldık kısmetse haftaya teslim alacagız bayi,
    Nano boya koruma+koltuk koruma+cam su itici+plastik vinil koruma+jant koruma+antimic+cam filmi+tam kapuk film i için 1900tl fiyat verdi sizce bu fiyat uygunmu? arabayı hiç bayiden çıkarmadan orada yaptırmak istiyorum ama fiyat uygunsa bayinin hemen yanında sonax var ordan da fiyat alıcam sizce ne yapmalıyım



  • İyi günler de kullanmak nasip olsun Volvo'nuzu. Ziebart'ın sıfır araç indirimi ve başka kampanyaları var bu ay.Ordan da fiyat almanızı tavsiye ederim. Ziebart'ın belli bir kalitesi var, Sonax gibi bayiden bayiye çok fark göstermiyor. Sıralama yaparsak Ziebart, Mequiars ve Sonax olarak sıralanır. Araç satan bayilerde çok profesyonel uygulama yapma imkanları yok, çoğu zaman. Bunu da dikkat etmek gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun şimdiden!
    Boya korumanın bazı durumlarda zararlı olduğuna dair bilgiler. Araçların kullanma klavuzlarında boya koruma gerekli de demiyor. Ama bana bunlar ticari kandırmaca gibi geliyor. Benim şahsi fikrim yinede siz bilirsiniz.
  • sgtforce S kullanıcısına yanıt
    hiç gerek yok. 1900 tl yi çöpe atmaktan başka hiçbir şey yapmış olmazsınız. sıfır km araba aldınız ve hislerinizi anlayabiliyorum. Boya koruma yerine aracın ön kısmına film çektirin daha hayırlı olur. Kış aylarındayız zaten yaptırırsanız boya korumayı en fazla 1 hafta dayanacak. Araç kirlenince veya hafif çizikler olunca yaptırın.
  • zaten kaput filmini ne olursa olsun yaptırıcam bi önceki aracımda yaptırmadım bedelini ödedim boya korumanın kedi patilerinin hışmına karşı bi etkisi varmıdır acaba? malum bizim orda çok varda
  • mart ayinda beterler :)))

    kedilerin araba cizdigini hic gormedim bu forumda cok okudum ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 11 Aralık 2013; 13:45:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı paket için ziebarttan 2500 tl sonax karşıyakadan da 1900 tl fiyat aldım bu sonax bayinin verdigi hizmetten memnunum açıkcası 1 sene önce falan sikayetlerden dolayı işletmeyi komple degiştirmişlerdi sanırım orada yaptırcam siz ne dersiniz
  • Kedilere karşı koruma sağlamaz hiçbir boya koruma. Ayrıca boya ne kadar kaygan yüzeye sahip olursa, bu sefer kedicikler tutunamıyor ve tırnaklarıyla tutunmaya çalışıyorlar doğal olarak. Bence,arabanız yaz kış sokakta kalıcaksa,komple koruyucu şeffaf filmle kaplatmak daha mantıklı olur. Eskimesine göre de yenilersiniz filmleri. Sonuçta hiçbir koruma,iki ayaklılara ve fırça ile yıkamalara karşı hiçbirşey yapamaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır bir araç için boya koruma, koltuk koruma vs gibi maddeler kullanmanın gereği yok bence. Ayrıca boya korumanın orjinal boyada aşınma yarattığını okumuştum bir yerlerde. Koltuk korumada da, ihtiyaç olduğunda koltuklara çok güzel temizleme yapıyorlar onu kullanırsınız. Aracınız için sadece kaput filmi gerekli gibi görüyorum. Özellikle uzun yolda taş atmalarda fln işe yarıyor. Diğerleri para tuzağı gibi...
  • shark1912 S kullanıcısına yanıt
    Arabayı showroom'dan çıkarır çıkarmaz Gaziantep'deki mevcut en iyi car-care servisi olduğuna inandığım Sonax'a götürüp boya + koltuk koruma ve farlar dahil tüm cam aksama yağmur kaydırıcı yaptırdım. 25 Temmuz'dan bu yana yaklaşık 5 ay geçti; hem kaportadaki hem de camdaki koruyucu tabaka balık pulu gibi dökülmeye başladı.

    Oysa bir önceki arabamda bir iki yıl önce Ankara'da Sonax'da yaptırdığım uygulamada böyle bir şey olmamıştı.

    Herhalde bayiden bayiye fark ediyor. Bu cumartesi gidip nezaketle önce bayimle konuşacağım, tatmin olmazsam Sonax'ın merkezi neresi ise orayla görüşeceğim.

    Acizane tavsiyem tam teşeküllü, tozdan arındırılmış brandalı odacıklarda uygulama yapan yerleri tercih edin. Öyle ambar gibi dükkanlarda olmuyor bu, her işin bir standardı var sonuçta.
  • Kediye çözüm yok. Şeffaf film en güzel çözüm. Hatta öyle 1000 küsür lira isteyen yerlerden de koşarak uzaklaşın. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben geçen sene maslak oto sanayinde 450 tl ye aracın önünü komple kaplattım şeffaf folyo ile. tampon farlar çamurluklar dahil. Boya koruma işini bir kez yaptırdım onu da yılbaşında bonus kartın sonax kapmanyası ile 199 tl'ye mal ettim. Boşa harcamayın paranızı. Nasıl olsa çizilecek nasıl olsa kirlenecek.
  • Arkadaşlar boya koruma denen uygulama şeffaf folyo uygulaması ile aynı mıdır? Ben kasten, anahtarla çizilmelere karşı aracımı korumak istiyorum. Hangi uygulamaya ihtiyaç duyarım bunun için?
  • Nanonun ne olduğunu bilmeden atıp tutanlar var, eğer gercek nano uygulaması yapılacaksa düşünmeden yaptırın. Ama adı nano olup da nanoyla alakasi olmayan malzemeler var. Öyleyse para tuzağı. Bu arada bu uygulama max 50 yıkama/12 ay arac üzerinde kalır. 1900 lira 1 senelik bir uygulama icin fazla bence..


    http://youtu.be/_yelTQzcEuU

    Bu arada 300-500 lira boya koruma ve detaylı temizlik yaptıranlar var. Yazık günah verilen paralara. Kendim her hafta yaptıkları uygulamadan daha iyisini yapıyorum aracıma, maliyet cok komik rakamlarda..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 11 Aralık 2013; 16:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan26tr

    Sıfır bir araç için boya koruma, koltuk koruma vs gibi maddeler kullanmanın gereği yok bence. Ayrıca boya korumanın orjinal boyada aşınma yarattığını okumuştum bir yerlerde. Koltuk korumada da, ihtiyaç olduğunda koltuklara çok güzel temizleme yapıyorlar onu kullanırsınız. Aracınız için sadece kaput filmi gerekli gibi görüyorum. Özellikle uzun yolda taş atmalarda fln işe yarıyor. Diğerleri para tuzağı gibi...

    Asıl sıfır arac icin gerekir. Ilk günden korumaya almak her zaman iyidir. Boya koruma ürünleri(boya koruma da yanlis bir tabir ama neyse) asindirici degildir, boyaya zarar vermez. Koltuk koruma yapıldığında koltuk kir tutmayacağı icin temizletmeye de gerek kalmaz. Bu işlemler para tuzağı değildir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 11 Aralık 2013; 16:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shark1912 S kullanıcısına yanıt
    Maddi durumunuz müsait ise ve yaklaşık 7-8 ayda bir yeniden yaptırabilecekseniz, boya koruma ve diğer bahsettiğiniz koruma uygulamasını yaptırın.

    Ama yeni araç almanın verdiği hevesle yaptırılan ve tekrarlanmayan boya koruma uygulamasının para israfından başka bir yönü yok.

    Aracınızı Arkas'tan aldığınızı varsayıyorum. Onların yaptırdığı boya koruma gerçekten 4-5 ay boyunca işlevini koruyor. (Oradan araç aldığımda yaptırmıştım.)

    Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • Bunlardan gerekli olan -bence- sadece koltuk koruma. Gerçekten koltuğa bir şey döküldüğünde içine işlemesini önlüyor büyük ölçüde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gun once corolla arabama toyota protect serviste yaptirdim. servis garantili 5 yil kontrollu. sonax autowax gibi firmalarda sifir arabalar icin hediye uygulamalar varmis. airwaxtan hediye koltuk koruma yaptirdim. pek icime sinmedi yaptiklari uygulama ama simdilik idare eder. birde yakinda kaput tam kaplama yaptirmayi dusunuyorum. auto waxta 45cm lik icin 200 tl fiyat dediler.ben tam uygulama istiyorum. bakalim.
    bence boya koruma icin servisi tercih edin. kaput koruma gerekli birde acik renk doseme ise koltuk koruma sart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaput filmini bilmem ama diğer kalemler 500tl bile etmez.

    Öncelikle koltuk koruma, jant koruma vinyl koruma vs dedikleri en kralı şişesi 35tl olan ürünler. Örneğin iç plastik için auto glym vrc ürünü var. İngiltere'de üretiliyor. Bir fıs sikarsiniz parlatmadan koyu bir görünüm verir plastige. 2 ay toz tutmaz. Camlarda uv koruma yoksa plastigi uv ışınlarından da korur..

    Bu tarz ürünleri jantlara koktuklara sıkmak için sizden 1900tl istiyorlar.

    Yine nano koruma olarak aquartz gibi markalar baya ses getirmişti. Ancak şuan gözde firma bence nasiol. Boyaya cakmakla bile vursaniz hiç bir cizilme olmuyor.

    Bu ürünün fiyatı 50tl gibi komik bir rakam ancak uygulamak çok cetrefelli. . Sıfır hata istiyor.

    Sonax ziebart gibi firmalar çoğu zaman piyasadaki meşhur bu markaları kullanıyorlar. Hiçbir farkları yok. Daha çalışanlar rds nedir hologram hatası nasıl oluşur. .bunlardan bi haber..


    Ben olsam nano koruma yaptirirdim. Çünkü zaten boya nin herhangi bir işleme ihtiyacı yok. O parlaklığı korumasını istiyoruz. Kesinlikle nasiol uygulama yaptırır. Cam veya kaput filmini yaptırır. . Geriye kalan 1000tl ile gönlümce gezer hatta bir kurban keser bu soguklarda fakirlere dagitirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Koruma yaz tabelaya, müşteri atlasın dükkana!




    Ne milletiz yahu..Koltuk koruma, boya koruma, cam koruma, silecek koruma, sinyal kolu koruma, paspas koruma, el freni koruma, direksyon koruma,vites kolu koruma, anten koruma, sibop kapağı koruma ne bileyim işte aklınıza ne gelirse yazın korunmaya muhtaç biri gelir korursunuz ciddi paralar karşılığında.Yazık günah..Yabancı forumlardakilere imreniyorum, adamlar her şeyini kendi yapıyor araçlarının.Bakımlarını, ne bileyim bu tür ihtiyaçlarını..Bizde ne zaman yaygınlaşacak acaba?Hayır paran da cebinde kalıyor, hoş vakit geçirmiş oluyorsun..Bu işi parayla yapan adamdan daha iyi yapıyorsun.
  • Querorz Q kullanıcısına yanıt
    Öyle bir koruma ancak arabanın başına 7/24 güvenlik koyarak yapılabilir. Öteki tür icat edilmedi, eden olursa köşe olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.