Şimdi Ara

boy uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhba benim yaşım 19 boyum 1.72 ters asılma aparatı ile asılırsam boyum uzar mı

• Uzamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabullen artık ve bir an önce spora başla. diğer yönlerinle telafi etmen lazım .

bu arada ayak tabanı silikon bulursan dene haber ver kullanalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O saatten sonra amudada kalksan çekmeye başlarsın artık.

• Ellerin havada zıpla elma toplar gibi yap faydasını görürsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaşın daha genç, basketbol oynayın biraz katkısı olur ama çok da bir şey bekleme ve artık gerçekten boya takılmak nedir ya, kendinizi sevin.

• Sağlıklı beslen. Et ve tavuk tüket. Her haftasonu basketbol oyna. Yürüyüş yap. Sağlıklı kilo alıp, o kiloyu verebilirsen belki boya verebilir.

• Kısa değilsin ama uzun da değilsin. Bunu kabullenerek hem kafa hem mental açıdan dikkat et kendine. Belki bir kaç cm uzayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurada ortalama 50 sene yaşayacağız. Hangi boyla yasadigimizin ne önemi var .

• Çok fazla olmamakla birlikte bir miktar uzar ama o uzama seni mutlu eder mi bilemem, boy uzatma ile ilgili bir çok antrenman var , videolarını nette bulabilirsin.

• Anca kıkırdaklarının arasını açarsın o hareketle. 2cm falan anca uzarsın. Bir süre sonra tekrar eski haline dönersin.
    Kısa boyun avantajları ise şunlar;
    -Genel yüz hatların, uzun boylulara göre daha çekicidir “kızlar adına konuşuyorum”
    -Yaşlılık emarelerini daha geç göstermeye başlarsın.
    Ayrıca uzun yolculuklar senin için işkence olmaz. 1.84, 130kg yim. Ancak Superb süreceğim ki arkamdaki rahat otursun 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: darkhair

Anca kıkırdaklarının arasını açarsın o hareketle. 2cm falan anca uzarsın. Bir süre sonra tekrar eski haline dönersin.
    Kısa boyun avantajları ise şunlar;
    -Genel yüz hatların, uzun boylulara göre daha çekicidir “kızlar adına konuşuyorum”
    -Yaşlılık emarelerini daha geç göstermeye başlarsın.
    Ayrıca uzun yolculuklar senin için işkence olmaz. 1.84, 130kg yim. Ancak Superb süreceğim ki arkamdaki rahat otursun 😂

Böyle bir şey var ya. 185+ olup da yüz hatları keskin, erkeksi olan yok ben de dahil.

• Ergenliğe ne zaman girdiğine göre değişir hocam. Geç girdiysen uzarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.