Şimdi Ara

BOX VEYA TRAY CPU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,işlemcimin özelliklerini araştırırken gördüm ki bu BOX ve TRAY diye ayrılıyor ve arasında 20-25$ fark bulunmakta,işlemcimin BOX mı TRAY olduğunu nereden anlayacam?Bana bilgisayarı toplattığım yerden kutu falanda vermedilerama aldığım fiyata baktığımda BOX olması gerekir,bütün paraçalarda olduğu gibi bunda da fiyattan ve modelden kastılar galiba beniO çok değerli yorumlarınızı bekliyorum...BOX OLUP OLMADIĞINI NASIL ANLAYACAĞIM?...SONSUZ TEŞEKKÜRLER

CPU:P4 630 LGA 775 3.00 GHz 2MB 800 Mhz

• Tray kutuda gelmiyorsa Box olanları kutusundan tanıyabiliriz tam emin değilim...
  • alırken işlemciyi kutulu mu aldın yada montajdan sonra sana işlemci kutusunu vermedilerse bu işlemci oem olabilir. faturada da yazar oraya da bakabilirsin
  • Hayır bana işlemcinin kutusu verilmedi,faturada da box işlemci fiyatı yazıyo ama bende olan işlemci nedir bilmiyorumBOX YADA TRAY OLMASI BİRŞEY DEĞİŞTİRİRMİ?Ve ben hala BOX olup olmadığını bilmiyoruminşllh BOX tır yawNasıl anlarım ki başka??YORUMLARA SONSUZ TEŞEKKÜR...SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: JUSTIN

Hayır bana işlemcinin kutusu verilmedi,faturada da box işlemci fiyatı yazıyo ama bende olan işlemci nedir bilmiyorumBOX YADA TRAY OLMASI BİRŞEY DEĞİŞTİRİRMİ?Ve ben hala BOX olup olmadığını bilmiyoruminşllh BOX tır yawNasıl anlarım ki başka??YORUMLARA SONSUZ TEŞEKKÜR...SAYGILAR

Stok soğutma,yani işlemcinin orjinal fanını verdiler mi sana?
  • faturada box diyosa box tır merak etme ayrıca bi farkı da yoktur....
  • işlemci fanına bak yanılmıyorsam box ların fanında AMD logosu olmalı OEM lerde sanırım Cooler Master bir fan veriliyor. YANILABİLİRİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aralarında hiçbir fark yoktur, tray dediğin olay bakalın şekeri çuvalla alıp kiloyla satması gibidir, box dediğin olayda 1 kg luk hazır ambalajlı olarak aldığı şekeri satmasıdır, elbette açık şeker daha ucuzdur, aynı tür şekerse arasında fark olmaz sadece fiyatından başka......
  • Evet fanı orjinal fana benziyo dıştan bakınca çok güzel BOX tır heraldeEğer BOX değilse fiyatı 190$ a kadar düşüyo buda çok ucuz gözüküyo yawYORUMLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER HESPİ SÜPERSAOLUN ARKADAŞLAR...SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: frequen z

aralarında hiçbir fark yoktur, tray dediğin olay bakalın şekeri çuvalla alıp kiloyla satması gibidir, box dediğin olayda 1 kg luk hazır ambalajlı olarak aldığı şekeri satmasıdır, elbette açık şeker daha ucuzdur, aynı tür şekerse arasında fark olmaz sadece fiyatından başka......

nasıl arasında bir fark yoktur ya!! tray işlemciler 1 yıl box işlemciler 3yıl garantilidir.
  • Garanti de arkadaşın dediği doğrudur.. Box almakta her zaman fayda var.. Bavulla bile geliyor try işlemciler.. O yuzden işi garantiye almakta fayda var.. yüzlerce dolar verip te 25$ a takılmak iyi olmaz.. İşlemcinin fanından anlayabilirsin try olup olmadıgını.. Genelde try lara orijinal fan takmazlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.