|
|

|
|
Boğaziçi'nde okuyorum. Bilgisayar mühendisliğine DGS ile gelen bir arkadaşım var. Bölüme geçtiğinde ilk dönem zorlandı, konuları bilmiyordu ve hocalar örneğin türev integralde mat-2 içeren bir hamle yapsa direk onu hiçbir bilgi vermeden bu böyle diye yazdığı için doğal olarak hiçbir şey anlayamıyor gibiydi. Ancak ilk dönemini mat-2 çalışmakla geçirdi ve cidden 2.dönem bu durumu düzeltti. Fizik'te biraz zorlanıyor olsa da onları da bir şekilde halledebiliyor. Benim tavsiyem kesinlikle geçmen olur. Böyle zorlanmalar olmadan gelişmeler olmaz. Kolayca bitirebileceğin bir okula gitmek mantıklı değildir, çünkü sana bir şey katmaz. Ancak odtü, boğaziçi veya itü gibi üniversitelere gidip de kendini zorlaman elbet sana bir şeyler katar. Özellikle de sen de bir şeyler yapmaya çalışıyorsan kendini daha da iyi geliştirirsin. Bu yüzden benim tavsiyem DGS ile bunlardan birisine geçmen olacaktır
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suddenly30 -- 26 Şubat 2017; 1:16:13 > |
|
ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Anakart / NZXT KRAKEN Z63 280mm / AMD RYZEN 9 5900X / PNY Geforce Rtx 3070 8GB / SAMSUNG 500GB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD / CORSAIR 16GB Vengeance LPX Siyah 4000MHz CL16 DDR4 / Steelseries Apex Pro TKL Klavye / Logitech G Pro X Superlight Mouse / Sennheiser Momentum 3 Wireless Kulaklık / Steelseries Arctis 7 Wireless Kulaklık / Steelseries QCK Heavy Large Mousepad / NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz Mid Tower Kasa / ASUS Tuf Gamıng VG27BQ 27 2K G-Sync 165HZ / AOC 24G2U 144HZ Monitör
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekşici velet -- 19 Ekim 2018; 22:17:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 20 Temmuz 2018; 22:41:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
İstanbul Teknik Üniversitesi Palit GeForce RTX 3080 GamingPro O.C. 10G || İntel Core i7 10700KF || MSI Mag Z490 Tomahawk || 2x16 32G HyperX Fury 3600Mhz CL17 || Samsung 970 Evo 1 T || Arctic Liquid Freezer ii 240 || Corsair Spec Delta || Corsair RM850 80+ Gold || Acer XV272U 2K 144Hz G-Sync || Razer Huntsman Opto || Steelseries Rival 600 & QcK Limited || Asus ROG Delta Hi-Res|| Asus Strix GL703GS
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |