Şimdi Ara

bot?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bana sorunsuz 10 saat belki daha fazla sürede sorunsuz çalışıcak aptan saptan şeylere hata vermicek kusursuz bi bot ismi hızlı veya yavaş kasmış sorun değil sadece sağlam sorunsuz çalışsın (illegal değil kurallara uygun bi bot) bilenleriniz varsa site ismi veya bot ismi verebilirlerse ne mutlu bana

• quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

beyler bana sorunsuz 10 saat belki daha fazla sürede sorunsuz çalışıcak aptan saptan şeylere hata vermicek kusursuz bi bot ismi hızlı veya yavaş kasmış sorun değil sadece sağlam sorunsuz çalışsın (illegal değil kurallara uygun bi bot) bilenleriniz varsa site ismi veya bot ismi verebilirlerse ne mutlu bana

Var mı öyle birşey yahu?
    http://www.extraloob.com/forums/viewforum.php?f=237

Al bakalım..
    Ama "çarım zütüldü tırojen aga" konusu açmak yok tamam mı?

• anam olsun ağzı olmasın babam olsun evde durmasın

ninemin t*****kları olsaydı dedem olurdu

devamı varda uyarı puanı almıyayım

kurallara uygun bot

bot?
  • (illegal değil kurallara uygun bi bot) = böyle bi bot yok diyorum
    başkada bişi diyemiyorum

bütün botlar illegaldir
    ama silk alırsan ban yeme riskin %100 reduce diyorum
  • ee bu sitelerde felan satıyorlar onlar fossmu yani

bu silk alma olayı şimdi silk i alcan sonrada bot alcam ban yemicen büyük bi ihtimalle
  • Ya herkes hata yapar söyleyin bi bot ismi, botun ilegal olduğunu biliyodur arkadaş mutlaka.. legalden kastı paralı olanlardır heralde.

İsrobot yada uğraşırım vaktim çok dersen tbot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slaveking -- 21 Ağustos 2008; 1:50:05 >
  • slaveking

heh imzanı kopyalıyayım

aklımı okudun söyle bi bot ismi şöyle 3-4 sağlam çalışsın bari^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

ee bu sitelerde felan satıyorlar onlar fossmu yani

bu silk alma olayı şimdi silk i alcan sonrada bot alcam ban yemicen büyük bi ihtimalle

Sitedekiler ayrı gülüm benim..
    "Aga beleş olsun aga 10 gün kullanem aga 10 günde beni 90 level yapsın 1 bilyon da Sepe yapsın , potçudan düdük alsın , ban yemesin" diyorsan tabi bulamazsın..
  • oo tamamen olay farklı yere gitti illa parayı bastırıp botu alcam mi demem gerekiyor parasıyla
  • Vallahi abicim iki seçenek var isrobot kullanması kolay derdi tasası yok ağır kasar ama kasar yinede...Birde tbot var dakka durmuyo yemin edebilirim toplayıcı petin imkanı olsa bayılırdı yorgunluktan ama ilk hafta bana illallah ettirdi.ayarlaması script yapması yok eu bufflarınıda bastırması vazgeçecekken kaptım meseleyi
  • bu tbot un başında durmadan olaz diyorsunuz

isrobotta kafasına göre takılıyor diyorsunuz

bide bu botlar ne bileyim biri diyor 10dk dc yiyor biridiyor 8saat taxi yaptırıyom hiç bişşey olmuyor o nasıl oluyor??
  • bak. tbotu açtım saat 19 da. en az 4 kere attı. 2sinde oyun yok oldu. 1nde takıcıda dc. diğerinde kasarken dc.
    yeni versiyonu çıkmış. 10dk duramadım oyunda. sildim eskisini bulup yükledim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.