Şimdi Ara

BOSS BİLİŞİM'İ CİMER'E ŞİKAYET ETTİM - PARAMI İADE ETTİLER - THH KARARI EKLENDİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
4
Favori
18.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Firmayi arastiriyorum uzun suredir, 9 gun yazanlar en gec 1 ay 20 gun 1 gun yazanlar 3 gun icinde, Iade isteyip alamayan gormedim, ben sahsen guvendim, amazonda yoksa alinabilir c urunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapsonlukotceket -- 26 Mayıs 2020; 22:46:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim bir ay verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Kutulaması ve içeriğiyle her şey orijinal şekildeydi bilginiz olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de bugün kendilerini Arctic F12 Silent 120mm fan için aradım. 9 gün teslim süresini ve fiyat bilgisinin güncel olup olmadığını sordum. "Efendim fiyatlar güncel sipariş verebilirsiniz ancak 3 haftadan önce kargo yapamayız" dediler. "Ürünler ithalat yöntemiyle mi geliyor?" dedim. Telefondaki beyefendi "Evet efendim yurt dışından tedarik ediyor, gümrükten alıp size kargoluyoruz." dedi. 2 gün önce de mail atmıştım kendilerine bu akşam cevap vermişler. Daha önce nanokatalog.com'dan aynı fanı sipariş etmiştim yaklaşık 10 günde bana teslim etmişlerdi. Bu site de sanırım aynı mantıkla çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 4 Haziran 2020; 21:28:56 >
  • Çok zekiler piyasada hiç bakın hiç olmayan ürünleri 50 TL aşşagi yazıp 1 ay bekletiyorlar. Freezer 34 siyah beyaz Türkiye de bir bunlarda var entresan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sitede bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Thrustmaster direksiyon aldım fakat daha sonradan ani gelişen bir sebepten dolayı siparişimi iptal ettim 1 günde parayıda aldığım karta hemen yatırdılar.Ürünler yurtdışından geldiği için tabi beklemeniz gerekiyor yoksa sitede bir sorun yok gibi N11'dede mağazaları var.
  • Herkesin yazdığının aksine benim başıma daha farklı bir olay geldi. Geçen gün N11 üzerinden ekran kartı sipariş ettim bugün kart geldi ancak bir üst modelini göndermişler. İade etsem dert, kupon, indirim vs. birsürü şey kullandım. İade halinde bunları geri alamıyorsun ve taksitle alışveriş olduğundan kredi kartının limiti de o ay süresince düşüyor. Dükkana gidip elden veya kredi kartına nakit iade alsam olabilir. Bu arada ürünler orjinal distribütör garantili değil sanıyorum, direkt ithalat garantili. O da canımı sıktı doğrusu. Siz ne önerirsiniz bu durumda?
  • 7 Temmuzda 6 adet Arctic P12 Silent 120mm fan söyledim. Bugün faturası kesilmiş şekilde teslim edildi. Toplamda 247 TL'lik alışverişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 30 Temmuz 2020; 15:44:6 >
  • THH kararını ilk mesaja ekledim.

    Para iademi almıştım ancak Cimer ve THH başvuruları nasıl sonuçlandı acaba diye merak eden olursa ilk mesaja bakabilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ape1281

    THH kararını ilk mesaja ekledim.

    Para iademi almıştım ancak Cimer ve THH başvuruları nasıl sonuçlandı acaba diye merak eden olursa ilk mesaja bakabilirler.
    THH kararı çıkmadan evvel mi iade yaptılar? Boşuna mı THH'ye gittiniz yani? Kaçırmış olabilirim bu noktayı belki. Sormak istedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet öyle oldu denebilir. Ekstra tebligat ücreti ödetmiş oldum firmaya denebilir.

    Uyguladığım 5 adımı aynı gün attım ben. Birkaç gün sonrasında aradılar beni. İadenizi onaylıyoruz o zaman dediler. Birkaç gün sonrasında da ürünün parasını iade etmişlerdi. THH kararı 20.07.2020 tarihinde almış. O vakte kadar para iadesini yapmıştı firma zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 10 Eylül 2020; 19:7:3 >
  • @NOX97 Bir şey soracağım hocam. Şimdi para iadesi gerçekleşti THH kararı sonradan gelmiş ya hani size. Bu konuda THH, davanın sonuçlanıp sonuçlanmadığı bilgisini nereden alıyor? Siz THH' yi mi arayıp söylüyorsunuz davanın düşmesi için ("Evet para iadem yapıldı" gibisinden bir arama yapmaya gerek var mı?). Buna gerek yok değil mi, çünkü THH telefon açmıyormuş çoğu yerde; bu yüzden taa THH' ye fiziki olarak gitmek gerekebilirmiş.

    quote:

    EDİT 2: PARA İADEM GERÇEKLEŞTİ. ŞÜKÜR.

    EDİT 3: Firma para iademi yaptıktan 3 hafta kadar sonrasında THH kararı elime ulaştı. Foruma sonucu eklemeyi unutmuşum. Şimdi ekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 22 Eylül 2020; 11:40:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.