Şimdi Ara

Boss Bilgisayar Cayma Hakkımı Kullandırtmıyor, Tüketici Kanununu Yok Sayıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, Boss Bilişim isimli firma ile ilgili yaşadığım şikayeti aşağıda sizlerle paylaşıyorum.


    206386624578 Sipariş Numaralı "Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition Direksiyon Seti" isimli ürünü 17/07/2020 Tarihinde N11.com E-Ticaret sitesi aracılığı ile BOSS BİLİŞİM isimli firmadan satın aldım.

    Ürün 20/07/2020 Saat 19:28 Tarihinde tarafıma kargo firması tarafından teslim edildi, akşam saati olduğu ve işten gelmem sebebiyle yorgun olduğum için ürünü 21.07.2020 Tarihinde bilgisayarıma kurdum ve 24.07.2020 Tarihinde ürünün performansından memnun kalmadığımı gerekçe göstererek, Tüketici Hakları Kanunu ve Mesafeli Satış Sözleşmesinin tüketici olarak tarafıma sağlamış olduğu ürünün teslim tarihinden itibaren 14 gün geçerli olan Cayma Hakkı / Bedel İadesini İçeren Sözleşmeden Dönme Hakkı kullanarak ürünü iade etmek istedim.
    Yine aynı gün hiç vakit kaybetmeden ürün, kutu ve içeriğine zarar vermeden eksiksiz olarak anlaşmalı oldukları kargo firmasına ürünü iade için teslim ettim.

    Ürün tarafıma teslim edildiği tarihten itibaren 4 gün bile geçmeden iade etmek istediğim ürünü, ambalajının zarar gördüğünü ve ürünün kullanıldığını iddia ederek iade almayacaklarını belirtip ürünü tarafıma geri göndermişler.

    Ben bu sorunun başıma gelebileceğini düşündüğüm için ürünü tekrar ambalajlarken bolca fotoğraf çektim ve kanıt olarak burada paylaşıyorum.

    Fotoğraflarda açıkça görüleceği üzere ürünün kutu ve içeriği eksiksiz olup ambalajında deforme söz konusu değildir.

    Ürünün ambalajında ve kutu içeriğinde sorun olması durumunda biz tüketiciler gibi satıcı firmalarında kargo firmasına hasar/tespit tutanağı tutturması gerekmektedir, ürünü bugün kargoya vermeleri sebebiyle henüz tarafıma teslimat için getirilmedi ve bu sebeple ambalajın zarar görüp görmediğini bilemiyorum fakat zarar görmüş olması durumunda tutanak tutturacağım ve ürünü kabül etmeyeceğim.

    Mağduriyet ile ilgili çözüm sağlanmaması durumunda Tüketici Hakem Heyeti, Ticaret Bakanlığı Tüketici Şikayetleri İletişim Merkezi, CİMER ve Tüketici Mahkemesi aracılığı ile yasal haklarımı savunacağımı Boss Bilişim isimli firmaya ilan ederim.

    *Toplam 7 Adet Kanıt Niteliğinde Fotoğraf Ektedir.

    Boss Bilgisayar Cayma Hakkımı Kullandırtmıyor, Tüketici Kanununu Yok Sayıyor!Boss Bilgisayar Cayma Hakkımı Kullandırtmıyor, Tüketici Kanununu Yok Sayıyor!Boss Bilgisayar Cayma Hakkımı Kullandırtmıyor, Tüketici Kanununu Yok Sayıyor!Boss Bilgisayar Cayma Hakkımı Kullandırtmıyor, Tüketici Kanununu Yok Sayıyor!Boss Bilgisayar Cayma Hakkımı Kullandırtmıyor, Tüketici Kanununu Yok Sayıyor!Boss Bilgisayar Cayma Hakkımı Kullandırtmıyor, Tüketici Kanununu Yok Sayıyor!Boss Bilgisayar Cayma Hakkımı Kullandırtmıyor, Tüketici Kanununu Yok Sayıyor!



  • Yazık adamlara. Diğer satıcıdan 300 lira daha ucuza sat, bir de ürün ikinci ele düşsün, iade al.
    Ben derim unlar dolandırıcı falan heralde baksana ne kadar ucuza satıyorlar. Sen bide ürünü teslim almışsın.
    Helal olsun adamlara, kimseyi kazıklamadan iş yapmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam boş yapmışsın, cevap verme gereği duymuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.