Şimdi Ara

Bosna Hersek-Sırbistan-Makedonya Gezmeyi Planlıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar ağustos ayında 3 gün saraybosnada 3 gün sırbistanda ve 3 gün makedonyada olmak düşüncesiyle tek başıma gezmeyi düşünüyorum. Ülkeler arasında otobüsle geçişte sorun yaşar mıyım? Gideceğim yerlerde airbnbden ev kiralamayı düşünüyorum. Tavsiye ve uyarılarınızı bekliyorum.



  • Yaşarsınız.

    tamam ülkeler Trüklere vizesiz ama bu ülkelerde schengen bölgesi gibi rahat geçiş sağlayacağın ülkeler değil. 3 ünün de sınırı var, kapıdan geçeceksin yani 3 kere prosüdüre tabi olacaksın bu 1

    Bölge dağlık bir alan, bakir, şöyle söyleyeyim 15-20 sene öncesinin Türkiyesine gidiyorsun. Tamam cazibe noktası bu zaten umarım hep böyle kalırlar gelişmezler ama böyle bir durumda olan coğrafyada ben çantamı alayım sırtıma gezeyim durumu öyle Avrupa'daki gibi kolay olmuyor.

    airrbnb den ev bakmaktan bahsediyorsunuz ama ben size ilk önce gideceğiniz ülkelerin internet erişim oranlarına, kullanım alışkanlıklarına bakmanızı tavsiye edeceğim. zaten balkan şehirlerinde adam gibi eli yüzü düzgün 4-5 otel anca var,kimisi de bazen şehrin dışında kalıyor. toplu taşıma ağının kapsamı saati bizim yazlık beldelerdeki kış dönemi gibidir.

    iyi bir araştırma ve profesyonel bir seyahat danışmanından tavsiye almanızı öneririm




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.