Şimdi Ara

bosh buzdolabı soğutma problemi ve şişkinlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 9 yıl önce aldığım bosh buzdolabı dün ikaz lambası yandı ve alt bölme soğutmamaya başladı bende buzdolabının arkasını motor olan kısmı açtım eleketrikli süpürge ve fırça ile temizledim 2 saat dinlendirdim çalıştı soğutma yapıyordu akşam eve geldiğimde yine ikaz lambası yanmaya başladı ve alt kısım soğutmuyordu bir şey dikkatimi çekti buzdolabın kapakların birleştiği kısım yan tarafı arkaya kadar boylu boyunca hafif bombe yapmış akşamdan beridir fişi çekili arkasına baktım tahliye hortumundan su akmamış ne yapmam gerek hortum tıkalı sanırım teşekkür ederim.
    bosh buzdolabı soğutma problemi ve şişkinlikbosh buzdolabı soğutma problemi ve şişkinlikbosh buzdolabı soğutma problemi ve şişkinlik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakkal34 -- 30 Ocak 2017; 16:57:43 >







  • 3 gün bekledikten sonra buzları tamamen eridi tahliye kanalı tıkalı değil eriyen buzlar arkadan aktı fişini taktım çalıştırdım ama alt kısım soğutması biraz zayıflamış gibi başka ne yapabilirim
  • Cihazın ısıtıcı ve/veya kartının değiştirilmesi gerekiyor. Isıtıcı fotoğrafını çektiğiniz straforun altında bulunan soğutucu ünite (evap) altında yer alıyor.
  • 9 yıl olmus hocam miladı dolmuş onun artık .
  • Hocam çekmeceli derin dondurucu alacağız. İndirimde Arçelik 2071 DY var. (Beko da alternatifi 7271 DF)

    Bu ürün nofrost. 1599₺ ( Biz 1350-1400lere falan mâl edeceğiz) Ama 250 litre net hacme sahip. Bir de Joker çekmecesi varmış (dilendiğinde soğutucu bölmeye çevriliyormuş) Hacimden dolayı kafam karıştı. Profilo'da aynı hacme sahip Statik model 300-400₺ daha uyguna geliyor o modelden. Yaklaşık 1000-1100₺'ye alınabiliyor. Buzdolaplarında olduğu gibi Derin dondurucu ürünlerde de fiyat farkı var sistemi onu araştırırken öğrenmiştim. Çok yakması da önemli degil o yüzden No frost olabilir. Buzdolabını Low frost almıştık. Burda sonuca varmak istediğim konu şu; Statiklerde çekmece altları kar yapıyor biraz, tavanda daha çok yapıyor bu yüzden ergonomi kayboluyor, çek-itte zorlanma oluyor. O yüzden No frosta yönelmek istiyoruz. Sizce de öyle mi yapalım?

    @candogan62



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 8 Nisan 2017; 14:31:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.