Şimdi Ara

bose in ear

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bnde ipod video var ama touch almayı planlıyorum nese konu bu degil ben genellikle rock-pop dinlerim ve acaba bose triport in ear sizce fiyatına degecek bir kulaklıkmıdır? fiyatı modern elektronik(bose tr) te 105€ ama daha indirim gibi bir sey gorusmedim acaba kullanan varsa yada bilen varsa soyleyebilirmi

• kimse almadımı bose triport in ear yaw cok mu kotu acaba??
  • Ben de almaya niyetlenince netten yabancı sitelerde araştırdım.
    Kullananlar genelde çok güçlü basları olmasına rağmen, yüksek frekans seslerde (Tiz sesler) zayıf kaldığından yakınıyorlar.
    Kimi kullanıcı da yok öyle birşey deyip karşı çıkıyor ama genelde gözlemler tizlerin zayıflığını vurgular nitelikte.
    Araştırdıklarımdan derlersem, yüksek bass seviyorsanız alın. Dinlediğiniz müzik bass ağırlıklı değilse denemeden almayın.
  • Bu kulaklık, ses çıkışı yüksek aletlerle dinlenmesi gerekiyor çünkü sesi az fakat çok detaylı ve net veriyor, yani bose kalitesi seste mevcut.. Touch un ses çıkışlarını bilmiyorum ama cowon tarzı sesi güçlü aletlerle dinlemesi keyif verir.. Ben iriver da denemiştim ama sesi yetersiz kaldı, dış ortamda zor duyuluyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 27 Ağustos 2008; 23:47:43 >
  • BU KULAKLIĞI BENDE İEM ALMADAN ÖNCE DÜŞÜNDÜM SIRF BOSE DİYE İLGİ DUYDUM.AMA HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN BOSE KENDİ ALANINDA YILDIZLAŞMIŞ OLABİLİR AMA İEM VE BU TARZ KULAKLIKLAR
    SENNHEİSER VE BOSE GİBİ FİRMALARIN HARCI DEĞİL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 28 Ağustos 2008; 11:26:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.