Şimdi Ara

BOSE Companion 3 II İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vallaha şöyle diyeyim her yönden de iyi olacağını zannetmiyorum bunlar bi kaç kişinin görüşü ama bose un daha iyi oldugunu savunan kişiler debulamaz mıyız araştırmadım ama elbet çıkar yani.Yine de alacak kişinin zevk meselesi olayı.
  • Aslında var. Forumdan yakın tanıdığım 3 kişiden aldım Bose tavsiyesini, ama burada tartışmaya girmezler. Tartışma da kör bir noktaya geldi. Devam etmeyelim arkadaşlar. Konunun kilitlenmesini istemiyorum açıkçası. Bu seti tanımayan ve merak eden çok kişi var.
  • sesin güzelliğini bilemem diğer seti dinlemedim ama bose larda genel olarak bir durum var ki sesi her yere çok net dağıtıyor farklı bölgelerde farklı bass duymuyorsunuz ve uydular bazen rahatsız edecek kadar net ve detaylı enstruman sesi veriyor.

Orjinalden alıntı: nighteen

sesin güzelliğini bilemem diğer seti dinlemedim ama bose larda genel olarak bir durum var ki sesi her yere çok net dağıtıyor farklı bölgelerde farklı bass duymuyorsunuz ve uydular bazen rahatsız edecek kadar net ve detaylı enstruman sesi veriyor.

yada set muzisyenin kalitesini ortaya cıkarıyor
  • Evet ses gerçekten çok net, müzikte çalınan bütün enstrümanları tek tek duyabiliyorsunuz. Ayrıca bas ses ayarları orta ve otanın üzerinde çok şiddetli vuruyor. Kulaklarınızı rahatsız edecek seviyede bas veriyor. Gerçekten güçlü. Bas ayarını tam ortada kullanıyorum. Gerçekten mükemmel.

BOSE Companion 3 II İncelemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Aslında var. Forumdan yakın tanıdığım 3 kişiden aldım Bose tavsiyesini, ama burada tartışmaya girmezler. Tartışma da kör bir noktaya geldi. Devam etmeyelim arkadaşlar. Konunun kilitlenmesini istemiyorum açıkçası. Bu seti tanımayan ve merak eden çok kişi var.

Bose nin kalitesini zaten tartışmak anlamsız.
    Bu ürünün kendi dahili ses işelmcisi var dimi?
    usb ile bağlanıyor ve ses kartına gerek yok diye biliyorum.
    Yoksa yanılıyormuyum?

• quote:

Orjinalden alıntı: atalayalper

Sisteminizi buna göre yerleştirirseniz en iyi sonucu alırsınız...

BOSE Companion 3 II İncelemesi

http://www.funshop.co.kr/vs/detail.aspx?no=0219222172

Teşekkür ederim hemen hemen aynı konumlandırma. Bu arada senin sette hayırlı olsun atalayalper, bu sesi tattıktan sonra Bose'ye geri dönmeni çok iyi anlıyorum. Açıkçası ben bukadarını beklemiyordum. Bose kalitesi hakkındaki yorumlarını biraz abartılı buluyordum ancak kesinlikle değilmiş. Adamlar yapmış...

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Aslında var. Forumdan yakın tanıdığım 3 kişiden aldım Bose tavsiyesini, ama burada tartışmaya girmezler. Tartışma da kör bir noktaya geldi. Devam etmeyelim arkadaşlar. Konunun kilitlenmesini istemiyorum açıkçası. Bu seti tanımayan ve merak eden çok kişi var.

Bose nin kalitesini zaten tartışmak anlamsız.
    Bu ürünün kendi dahili ses işelmcisi var dimi?
    usb ile bağlanıyor ve ses kartına gerek yok diye biliyorum.
    Yoksa yanılıyormuyum?

Usb kullanmıyor, direk ses kartına bağlanıyor, ancak patentli bir ses işleme teknolojisi kullanıyor, entegre ses kartıyla bile kullansanız fazla ödün vermeden aynı kaliteyi alırsınız diye düşünüyorum. Bose bununla ilgili "BOSE®'un patentli TrueSpace® stereo sinyal işleme teknolojisi, çoğu geleneksel bilgisayar hoparlörünün yakalayamayacağı bir hacim ve ambiyans katar. Tüm akustik paket, müzik ve diğer dijital içeriğinizden istediğiniz zenginliği sunar." Demiş ve çok doğru söylemiş.

• Usb bağlantı şekli Companion-5 için geçerli onu kasadaki veya klavyedeki usb kaynağından sisteminize takabilirsiniz..ama Companion3'te usb yok iyi ki de yok bence herşeyin usb'si olur ama sinyalizasyonun çok önemli olduğu ses sistemlerinde olmamalı veri kaybına neden olabilir diye düşünüyorum...

Şöyle bir durum var ben bilgisayarım için LOGITECH her zaman yeterli olacaktır diye düşünenlerdendim ama gerçekten arada dağlar kadar fark var yine de ikisini belki de yanyana koymasaydım bu fark çok da umrumda olmazdı çünkü X-230'un da ses kalitesi çok çok iyi ama kesinlikle Companion3'ün yanına bile yaklaşamaz...

Sonuç; Denemeden dinlemeden sadece internetteki sütten ağzı yanmış ne dediğini bilmeyen beklentileri farklı kullanıcıların yorumlarıyla hareket ederseniz yanılırsınız bu ses olayında kimseye güvenmeyin..güveneceğiniz en yetkili mercii KULAKLARINIZDIR..gidin deneyin duyun içinize sinsin ondan sonra alın kullanın...

Ben en son bilgisayarıma 3 sene önce ses sistemi almıştım (X-230 süper fiyat / performans oranı) hala da memnunum ama upgrade zamanı gelmiş demek ki kulaklarım da istediğine göre gittim Bose Companion3 aldım müthiş keyifli müthiş ayrıntılı tane tane müzik dinliyorum en azından artık şunu diyebilirim Evet biraz maliyetli oldu ama artık daha ötesi daha yukarısı yok BOSE aldım rahatım..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.