Şimdi Ara

Bose acoustimass 10 series II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bose acoustimass 10 series II arkadaslar daha dun aldım bu sistemi 2. el tabiki su anlık yamaha nın ax596 stereo anfisine a cıkıslarına 4 hoperlorunu olarak bagladım ve sesi gercekten super forumlarda okudugum kadarıyla onkyo anfi veya receiverlarlada iyi bir ikili oluyormus acaba onkyo nun tx-sr502 si ile de yamahada aldıgım kadar iyi bi performans alabilirmiyim... yanlız bu seride subwoofer ı prize baglamıyorsunuz gucunu direkt anfiden aliyor anfiden cıktıgınız 5 ucu woofer a girip sonra yine woofer dan hoperlorlere cıkıyorsunuz sub ı ayrıca baglama gibi bi ayrıcalıgı olmamasına ragmen sony str-db 798 da yaptıgım film testlerinde 5+1 etkisini cok iyi bir sekilde yasattı alacak arkadaslar var ise bu bilgi yararlı olur diye dusundum... :)))) bana gore seri 3 ten daha kaliteli bi sese sahip dinledigim icin biliyorum!!! butun yeni serilerde baglantı teknigi aynı bir tek fark elektrik baglantısı...

• Amfi olarak hem uygun fiyat hemde uyumlu olması açısından Sony olur (elinizde varsa idare eder en azından),onkyo olur,pioneer olur vs..bunlarla iyi sonuç alırsınız..Bu arada acoustimass serilerinin hepsi bahsettiğiniz şekilde amfi olmadan çalışmaz, pasif yapıdadırlar küp hoparlörler acostimass modülüne acoustimass modülünü de amfiye bağlarsınız küpler direk amfiden modüle gelen güçle beslenirler..üçüncü serilerin modüllerinde driver sayıları daha fazladır mesela Acoustimass5-seriesIII te sub modülünde tam 3 tane 5.25" long-throw woofer bulunur..
    Tabii ikisini de dinleyip seriesII seçtiğinize göre diyecek pek bişey yok güle güle kullanın demekten başka :)) Ürünün sinema performansı gayet başarılıdır ama yerleşime dikkat etmeniz gerekiyor çünkü BOSE bu sistemlerde wide-range driver kullanıyor ve yanlış konumlandırmada uydular birbirlerinin frekanslarını sönümlendirebilip subwoofer performansını azaltabiliyorlar..

• dostum ikinci el acoustimas nereden aldın..fiyat verbilirmisin???
    jbl lx-55 & realistik super tweeter
  • ikinci el olmasına rağmen güzel sistem.Güzel bir anfiyle taçlandırırsan yemede yanında yat.Ama müzik dinlemeye kalkma sakın onlarla sadece film seyret

Bose Acoustimass serisinin 2 adet küp hoparlörünü alıyorum ebay'den ancak bass modülü yok, bu 2 küpü evimdeki pioneer 5.1 receivera bağlayıp front olarak kullanabilirmiyim, lütfen yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PİONEER XR A-4800 MÜZİK SETİ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.