Şimdi Ara

BOSCH ve BUDERUS KOMBİ hakkında hertürlü sorunlarınız ve cevapları (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.901
Cevap
69
Favori
317.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bosch condens 2500w yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı.saatte kaç m3 tüketiyor..ayrıntılı özelliklerini bulamadım..bir de buderus gb062 nin yakıt tüketimini merak ediyorum..bu iki kombi için aynı olduğunu söylüyorlar ne derece doğru.kullanım suyu dışında aralarında kalite yakıt yazılım olarak fark var mı..kağıt üzerinde ariston ve baymaklar boschdan daha tasarruflu olarak gözüküyor pratikteki durum nedir..
  • ucgun33 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Sorunuza istediğiniz şekilde bir cevap vermek zor .kombilerin yakıt tüketimi standart değildir, yakıt tüketimini etkileyen birçok faktör vardır. Evin konumu ve baktığı cephe, yalıtım derecesi ,dış hava sıcaklığı, petek boyları,istenilen oda sıcaklığı, kombinin çalışma saatleri vb gibi. Mesela Her şeyi aynı olan iki dairenin petek boylarının farklı olması yakıt tüketimlerinin farklı olmasına neden olacaktır.
    Saygılar.
  • BOSCH CONDENSE 2000 İÇİN İNTERNET UYUMLU TERMOSTAT ALAK İSTİYORUM.
    HANGİ MARKA VE MODEL ALMALIYIM
    ANLADIĞIM KADARI İLE BOSCHUN BÖYLE MODELİ YOK
  • Merhaba,
    Buderus 052 24K kombiye RC 10 oda termostatı kablo bağlantısı nasıl yapılacak? Kombinin içini açtığımızda klemenslerde iki ayrı yerde(jumper) var. İnternetteki bazı videolarda jumper sokulüp yerine termostat kablosu bağlanacak diye anlatılmış. Ben o jumperlardan üst tarafta olanı söküp termostattan gelen uçları bağladığımda termostata herhangi bir sinyal gelmedi. Jumper olmayan (B B) yazan klemense bağlayınca ise termostat oda sıcaklık değerini gösterdi. Termostat böylece çalışmış oldu.Fakat modülasyon yapıp yapmadığına emin olamadım. Doğru çalışması, modülasyon yapması için yine de bu jumperların sökülmesi/alınması mı gerekiyor? Kombideki jumperlara dokunmadan, (B B) klemens noktasına bağlamam RC 10 termostatın doğru/modülasyonlu çalışması için yeterli midir?
  • Gb072 için cosa mı yoksa rc10 mu daha verimli sonuç verir?
  • merhabalar,
    kapalı kabinli (modelini bilemediğim) bosch kombime bağlı tf 25 kodlu termostatlı kumanda var:



    sıcak suda sıkıntı yokken bugün ısıtma için devreye sokmak istediğimde "ARIZA CE" hatası alıyorum. çözümü nedir acaba?
  • ARKADAŞLARRRRR YARDIM LÜTFEN......

    BUDERUS LOGAMAX U042 YOĞUŞMASIZ KOMBİ KULLANIYORUM..LAKİN SARFİYET ÇOK YÜKSEK GELİYOR....
    KORİDOR HARİÇ PETEKLERDE TERMOSTATİK VANA VAR. OTURMA ODASI İLE MUTFAK BİR OLDUĞU İÇİN TOPLAM 2 ADET PETEK MEVCUT.. AYNI ZAMANDA 1 TANEDE ODA TERMOSTATI BUDERUS RC ANALOG VAR. . TASARRUFLU KULLANIM İÇİN VE İDEAL ISINMAK İÇİN KADEMELERİ NE YAPMAM LAZIM...ODA TERMOSTATI SANKİ SADECE AÇ KAPA OLARAK KULLANILIYOR GİBİ GELİYOR....NORMALDE ÜZERİNDE 30 DERECEYE KADAR RAKAMLAR VAR LAKİN HİÇ BİR ETKİSİ YOK GİBİ GELİYOR..2 DK BİR KOMBİ ATEŞLEME YAPIP ÇALIŞIYOR.

    kısaca vana ayarları kombi sıcaklık ayarı ne yapmalıyım nasıl bir kombin ile çalışmalı...kimisi oda termostatı ile termostatik vana aynı odada olmaz. kimisi oturma odasındaki tv. yi. 5 e getir diğerleri 34 arası. kimisi tam tersi.. lütfen ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

    şimdiden teşekkürle.r..
  • Merhaba arkadaşlar,

    buderus logamax u052-24k kombimin

    Servis manualini kaybettim.

    Web de o kadar aradım ama yok.

    Elinde olan varsa gönderebilirmi?

    Acil lazım oldu.

    Şimdiden teşekkür ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BUDERUS RC-150 oda termostatı Buderus Logamax Plus GB042 ile çalışırmı acaba? uyumlu modeller arasında gb42 yok ama işin uzmanı olan arkadaşlar belki bilir...
  • Buderus u042 kombim var.
    Kombi uzerinde ki petek sicakligi devamli 50 de duruyor petekler sadece ilik. Geceleri iaiyi 70 - 80 e getiriyorum bir an sicak oluyor daha sonra sabaha kadar petekler ilik. Servis cagirdik hala gelecek elimde olsa bugun degiatiricem kombiyi yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar evim 130 m2 ve kısmen izalasyonlu.çatı katı. gb 062 i öneriyormusunuz? kullanıcı yorumlarını bekliyorum. teşekkürler.
  • Merhaba , buderus gb062 kombiyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Yanında oda termostadı ya da vana termostadı almama gerek var mı ? İlk kez kombi kullanacağım pek fazla bilgim yok forumdan okuduklarım bildiklerim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buderus u052 kombiye rc10 modülasyonlu oda termostatı bağlantı şeklini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

    Anakart üzerinde köprülü klemens olmalı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet orayı denedim ama olmadı. Galiba oraya sadece on off oda termostatı bağlanıyormuş. Rc10 modülasyonlu olduğu için bağlantı yeri farklıymış. Ama o yeri bir türlü bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efehasan

    Evet orayı denedim ama olmadı. Galiba oraya sadece on off oda termostatı bağlanıyormuş. Rc10 modülasyonlu olduğu için bağlantı yeri farklıymış. Ama o yeri bir türlü bulamadım.

    Bence en temizi servis çağırın gelsin. Garantili sıkıntısız takıp gitsinler. Takarsınız birşey olur servis sıkıntı yaratır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efehasan E kullanıcısına yanıt
    rc10 kılavuzunda veya kombi kılavuzunda yeri gösteriliyor.
    on-off ve modülasyonluiçin yerler ayrı.
    Bende bosch classic condense var, kendim bağladım.
    Kullanma kılavuzunuz yoksa resim çekip göndereyim.
    Ben kendim bağladım.
  • Rc 10 klavuzunda kombiye bağlantı yerini göstermiyor. Araştırarak takılacak bir nokta bulup taktım ve çalıştırdım ama modülasyonlu olarak çalıştığından emin olamadım. Sizin kombi ile benim kullandığım farklı, yoksa resim iyi olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efehasan -- 19 Aralık 2016; 0:16:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bosch condense 2000 kombi kullanıyorum servis ayarlarını yapabileceğim parametrelere nasıl ulaşabilirim internette daha önce bulmuştum linki unuttum yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.