Şimdi Ara

Bosch Servisinde kullanılan Yağ arabama zarar verir mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• O tür şeyleri bende okudum . hatta forumdan biri başına geleni anlatmıştı . hikayesi uzun adam motor yaptırmış. 10-40 dan geçince faydalı kurum falan bişeyler söylüyorlar ama aklımda kalmadı açıkçası .

10-40 kullan gitsin hacım ya . bizim millet çok takıyor yağ olayını kafaya . sanayide bakım yaptırdığı bütün parçalar sahte , işçilik kötüdür , usta tork anahtarı kullanmaz bişey etmez çatır çatır sıkar . ona takmaz neyse derdi bu yağ işine acayip takıklar .

benimde aracım 2002 model, 20 senedir 10-40 koyuyoruz bi sıkıntısını görmedik. sahsi fikrim 5-40 ile aman aman fark olmaz ama bişey olursa kafayı takarsın yağdanmı diye . heyecan aramaya da gerek yok diye düşünüyorum. sanayi fiyatları da roket olup uçmuşken . ver 10-40 ı geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 21 Temmuz 2022; 22:15:4 >
  • Ben de hep 5/40 elf kullaniyodum,alakasi var mi bilmiyorum da ilk calistirmada sakirti yapiyo simdi araba,isindikca azaliyo.Bu seferlik 10/40 aldim kilavuzunda sicak iklim icin bu oneriliyo.Zaten elf in 5/40 inin da tam sentetik oldugunu sanmiyorum 20-30 lira fark ediyo 10/40 la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada arabalar yağsız çalışıyor ne taktınız 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynen yoktu ama marsta yoktu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.