5-40 iyidir |
Bosch Servisinde kullanılan Yağ arabama zarar verir mi ? (3. sayfa)

-
-
O tür şeyleri bende okudum . hatta forumdan biri başına geleni anlatmıştı . hikayesi uzun adam motor yaptırmış. 10-40 dan geçince faydalı kurum falan bişeyler söylüyorlar ama aklımda kalmadı açıkçası .
10-40 kullan gitsin hacım ya . bizim millet çok takıyor yağ olayını kafaya . sanayide bakım yaptırdığı bütün parçalar sahte , işçilik kötüdür , usta tork anahtarı kullanmaz bişey etmez çatır çatır sıkar . ona takmaz neyse derdi bu yağ işine acayip takıklar .
benimde aracım 2002 model, 20 senedir 10-40 koyuyoruz bi sıkıntısını görmedik. sahsi fikrim 5-40 ile aman aman fark olmaz ama bişey olursa kafayı takarsın yağdanmı diye . heyecan aramaya da gerek yok diye düşünüyorum. sanayi fiyatları da roket olup uçmuşken . ver 10-40 ı geç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 21 Temmuz 2022; 22:15:4 > -
Ben de hep 5/40 elf kullaniyodum,alakasi var mi bilmiyorum da ilk calistirmada sakirti yapiyo simdi araba,isindikca azaliyo.Bu seferlik 10/40 aldim kilavuzunda sicak iklim icin bu oneriliyo.Zaten elf in 5/40 inin da tam sentetik oldugunu sanmiyorum 20-30 lira fark ediyo 10/40 la.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
piyasada arabalar yağsız çalışıyor ne taktınız 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen yoktu ama marsta yoktu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X