Şimdi Ara

BOSCH MARKA BUZDOLABI KULLANAN KULLANICILARIN IYI/KÖTÜ DENEYİM VE TECRÜBELERİ BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldan bu yana Bosch kombi tipi buzdolabı kullanıyorum. Şu anlık gayet iyi, hiçbir sorun vermedi ve gıdaları da uzun süre taze tutabiliyor. Neredeyse 1 ay boyunca içinde kalan meyveler bile afiyetle tüketilebiliyor :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bosch kullanıyoruz gayet memnunuz ama teknik servis çalışanı tanıdık var tavsiye etmediğini alınacaksa da alırken garantinin uzatılmasını gerektiğini söyledi
  • arkadaşlar burayada yazım bari , Candoğan arkadaşımız cevap vericek online olunca nş:)

    KDN56AW35N ve 58AW40N arasında kaldım

    40N yi epey övmüş arkadalşar aslında kafamı karıştırmıyor değil
    fakat sarıpanjur kampanyası ile 35N modeli 1685 TL YE gelicek

    hangisi iyidir yada farkları nedir bilemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madmex123

    arkadaşlar burayada yazım bari , Candoğan arkadaşımız cevap vericek online olunca nş:)

    KDN56AW35N ve 58AW40N arasında kaldım

    40N yi epey övmüş arkadalşar aslında kafamı karıştırmıyor değil
    fakat sarıpanjur kampanyası ile 35N modeli 1685 TL YE gelicek

    hangisi iyidir yada farkları nedir bilemedim

    Kardeşim BOSCH dan uzak dur. Bir sorun çıktığında servis her gelişinde senden 25 TL para istiyorlar. arıza ne olursa olsun kullanıcı hatası deyip çıkıyorlar. Niye ağrımaz başını ağrıtacaksın. Türkiye'de servisi tıkır tıkır çalışan bir sürü marka var ve emin ol onlar BOSCH on gömlek daha üstün marklar. BOSCHun adı çıkmış. İnan verdiğim paraya üzülüyorum. diğer ürünlerini bilmem ama buzdolabı beş para etmez uzak dur derim.




  • Babamın verdiği Arçelik marka bir buzdolabım vardı. Babam ne kadar kullanmış bilmiyorum ama ben 20 yıl kadar kullandım. (Bu arada birkaç kez tamir-servis gördü sanırım). 4 Yıl önce çağırdığım tamirci, "bunun motoru yanmış ve o da artık üretilmiyor." deyince emekliye ayırdım (şu an kiler olarak kullanıyorum:). Bu arada, yani 4 yıl önce "eh artık yabancı markalara terfi etme zamanımız geldi" diyerekten Bosch marka KDN49A74NE model bir bozdolabı aldım. Birkaç haftadır alarm sinyali yanıyor. Şirketin Türkiye Web sitesine girdim, iki saat araştırdım. Ne buzdolabımın kullanım kılavuzunu bulabildim ne de işe yarar bir bilgi. Kullanım kılavuzları menüsünden ulaştığım sayfada reklamlar vardı. Tabii kendi reklamları. Web sitesinin her sayfasında sadece reklamlar var. Belli ki Web sitesini reklam malzemelerini sergilemek için kurmuşlar :). Son yıllarda böyle bir moda var Türkiye'de. Web'de ne zaman bir şey arasanız, karşınıza binlerce, onbinlerce reklam çıkıyor. Onlar arasında işe yarar bir şey bulmak imkansız. Şirketlerin web sayfaları da aslında birer reklam panosundan başka bir şey değil. Yakında hastaneye gittiğimizde tedavi ve tavsiye yerine reklam alırsak hiç şaşırmayacağım:
    - Çocuğum kaza geçirdi, acil müdahaleye ihtiyacı var.
    - Bölgenin en iyi hastanesi biziz.
    - Bundan eminim, çocuğuma bakar mısınız!
    - Bütün servislerimiz en modern araçlarla donatılmış...
    - Evet, biliyorum, yalnız çocuğun durumu kötü!
    - Ortadoğu ve Balkanların..
    -!!!!




  • RACO38 kullanıcısına yanıt
    Bosch buzdolabı hususunda bizi de bitirdi senin dediğin gibi. Evlendiğinde tüm beyaz eşyalarımi Bosch almıştım.Buzdolabi daha 3. Aydan itibaren arizalanmaya başladı. Servis 2 sefer motor değişimi ile birlikte toplamda 8 defa evime geldi ve arızaları bir türlü gideremedi. Tüketici hakem heyetinden başlayarak, her türlü şikayet sitelerine yazdım durumu. Yeter artık servisin evime gelmesini istemiyoRum, değiştirin artık bu buzdolabını dedim, değişim gerektiren bir durum yok dediler, servis sayesinde giderilebilecek bir sorun dediler.Almanyadaki Bos h fabrikasına ulastim sikayettimi tekrarladım. Nihayet 4 yıl sonra buzdolabımi degistiediler ve yerine muhadili olan bir buzdolabı gonderdiler. Ama ne şans bendeki, kullanmaz olaydım. Resmen sinir hastası oldum bu 2. Buzdolabında da arızaların ardı arkası kesilmedi. Onun için buzdolabında asla Bosch almam, tavsiyede etmem. Müşteri memnuniyetine bakan yok. Herşey malı satan kadarmış.Bosch gerçekten boşmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2012 yılında 2200 lira vererek aldığım Bosch buzdolabının 4 sene içinde 2016 yılında motor arızası yaptı ve 670 TL vererek motoru servis tarafından değiştirildi. Daha sonra 6-7 ay gibi kısa bir süre sonra tekrar soğutma yapmayarak arıza yaptı ve servis geldi 40 lira civarında servis ücreti ödeyerek tamiri yaptırdım. Ve ne oldu biliyor musunuz 3-4 ay sonra yine soğutma yapmadı bende uğraşıp durmamak için mecburen buzdolabı aldım. Müşteri hizmetlerini aradım buzdolabının aynı arızayı verdiğini söyledim. Müşteri hizmetleri servisin gelmesi durumunda ücret alacağını belirttiğinde bende ücret veremeyeceğimi söyledim ve o zaman servis kaydı oluşturamayacaklarını söylediler, bende bazı şikayet sitelerine durumu belirttim ve beni bosch müşteri hizmetlerinden aradılar. Ürünü ücretsiz olarak yapacaklarını söylediler. Ürün gitti servise 20 gün denediler ürün orada arıza yapmamış geri getirdiler 3- 4 ay geçti ve yine arıza yaptı. Valla ben yoruldum bu dolaptan. Almayın demiyorum ama bu yorumları dikkate alın ve dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bosch bayii olarak cevap vermek isterim ( aktif olarak ailem bayiliğe devam etmektedir )



    - Bosch buzdolapları için o kargo şirketinin ( adını kullanmak istemiyorum şuan zaten başka firma yapıyor kargoyu) taşıma ve nakliye sırasında o buzdolaplarına yaptıkları muameleyi gördükten sonra arıza vermemesine şaşardım zaten ( tahminen Tyson'ın antrenman kum torbası daha az zarar görmüştür )



    Özetle, dolabın nakliye sırasında görünür/görünmez hasarları varsa ilk kullanımdan itibaren kendisini belli eder. Servise her türlü şikayetinizi detaylı ve ısrarla bildiriniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.