Şimdi Ara

Bosch KGN56VW30N veya Samsung RT46K6360SL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Buzdolabı arayışındayım. Yer sıkıntımız olduğu için 70 cm genişlik ile sınırlı kalmak durumundayım.
    LG'de GC-B559PQCZ ve GC-559EQQZ (internetten araştırıp beğendiğim modeldi) ancak canlı görmeye gittiğimizde birinde hygenfresh olmaması diğerinde içinin pek kullanışlı gelmemesi sebebi ile vazgeçtik.

    Bosch'un daha büyük hacimli olması hoşuma gitti aslında ama burada bosch no frostlar ile ilgili uzak durun diyen çok gördüm. Bu model nasıldır acaba? Ses vs herhangi bir sorun var mıdır?
    Samsung'da da şikayetvar'da bulunan şikayetler pek az görünmemekte.
    Kullanmış olanlardan ya da bilgisi olanlardan yardım alabilirsem sevinirim.
    Teşekkürler şimdiden.



  • Bosch no-frost buzdolabının gece takır tukur ses yaptığı için servisi aradım. Gelip baktılar. Normal buz kırma sesiymiş. Geceleri dikkat çekiyor ama buzdolabıyla aynı yerde kalmıyorsanız rahatsız edecek seviyede değil. Onun dışında bir problemi yok.
  • Öncelikle buzdolabında samsung sıkıntısızdır 1 modelimnde proplem yasattı oda 4 yıl önceki bir model idi özellikle son çıkan ürünleri mükemmele yaındır
  • babilas kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam,
    Teşekkürler öncelikle. Bu yeni seriden mi sizdeki buzdolabı? Yeni seride buz kırma sesi şikayeti okumadım pek de gözümden mi kaçtı diye soruyorum
  • Bosch KGN56VW30N buzdolabını kullanan bir arkadaşımın tavsiyesiyle ve görüp beğenerek aldım. iki gün oldu henüz ancak çok güzel olduğunu söyleyebilirim. buz kırma sesini henüz hiç duymadım ancak yanındayken bile oldukça sessiz olduğunu söyleyebilirim. önceki dolabım sürekli kompresör gibi çalıştığı için belkide bana çok sessiz geldi. ürünü alırsanız pişman olmayacağınız kanaatindeyim.
  • dark_hero D kullanıcısına yanıt
    Tekrardan merhaba yanıltıcı olmasın diye açıklık getireyim. Buzdolabını 2009 yılında aldım,modeli KGNP71NE. Servisi çağırdığımda yerli üretimlerde bu sesin olduğunu söylediler. Çok da problem yaratan bir ses değil açıkcası.
  • Her iki firmanın ürünlerinide yakından tanıyorum hemde baya baya yakın buzdolabında SAMSUNG bir tık daha önde özellikle 2016 da çıkarttığı ürünler ile BOSH SİEMENS ürünlerinden daha iyi ve kaliteli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tedus

    Her iki firmanın ürünlerinide yakından tanıyorum hemde baya baya yakın buzdolabında SAMSUNG bir tık daha önde özellikle 2016 da çıkarttığı ürünler ile BOSH SİEMENS ürünlerinden daha iyi ve kaliteli

    anladım hocam,
    Peki LG ve samsung arasında kıyaslama yaparsanız hangisi daha iyi? Samsung mu orada da?
  • Bu modeli bende dusuyorum rt46k6360sl ile samsung rt46k6000ww arasinda kaldim.

    6360'i teknoloji marketlerinde bulamadim samsung shoplara sormam gerekecek birde acaba 2017 modelleri beklemek mi lazim gerci ne zaman cikacak hicbir bilgim yok ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Mağazalarda 800 900 TL daha pahalı hocam. Hb da. 1900tl ye satın aldım ben 3 ay önce 6360 inox modeli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.