Şimdi Ara

BOSCH KGE58AW30N A++ Kombi Buzdolabı İncelemesi (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.757
Cevap
38
Favori
324.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bayiden almanızı tavsiye ederim fiyatlar pahalı
  • Tavsiyeler için teşekkürler ama fiyatları görünce ve 10 yıllık garantisi için ilçemizde de servisi olduğunu düşünerek daha uygun fiyatlı olan samsung ürünlerine yöneldik sanırım buzdolabı ve çamaşır makinesini samsung alacağız. Yarın bayiden gidip fiyat alacağım şu modeller için.

    http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-rl4323rbasp-a-473-lt-nofrost-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtsamrl4323rbasp&categoryId=22154&SKU=MTSAMRL4323RBASP&wt_gl=cpc.elk.ev-elektronigi.beyaz-esya&gclid=CMeqrJLUt8MCFSX4wgodx1sAYw


    http://www.hizlial.com/samsung-wf906u4sagdah-9kg-1400-devir-camasir-makinesi-a-enerji-sinifi/10143576?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_cpc&v=1.62.9




  • technoburak T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Aradığınız özellikleri (NoFrost, Inox ve Kombi Tipi) filtreleyince karşımıza Altus'tan Samsung'a çeşitli markalarda şu modeller çıktı; fikir edinmek isterseniz:

    https://www.alve.com/c/50/buzdolabi/f/40451_40463_40494/Kombi-tipi-buzdolabı-NoFrost-Gümüş-Inox.html

    Umarız yardımcı olabilmişizdir. :)
  • Üç ay önce Bosch KGE58BI44N modelini aldım maşallah çok memnunum şimdi garanti süresini uzatmak istiyorum ama sonradan yapılan garanti çoğu şeyi kapsamıyormuş diye okudum bu doğrumu sonradan yapılan garantinin kapsamını nereden öğrenebilirim ?
  • Almayı düşünenlere işin özeti: Low frost diye buz kırma sesi yok, ne güzel hiç sessiz dolapmış diye istiyorsanız KESİNLİKLE almayın. Bende de var dolaptan eaw değil dw modeli, konu içinde herkesin yazdığı tiz vızıltı sesi problemi bende de var ve hiç de candoğanın dediği gibi çok da rahatsız etmeyecek düzeyde değil, baya yan odadan rahat duyuluyor. Neyse ki; en fazla 10 dakika civarı, çoğu zaman çok daha kısa (1-2dk)sürüyor. Ama yine de son derece sinir bozucu bir ses. Hani duyan misafir dolabın mı bozuk diye sorar. Bir mal böyle piyasaya sunulamaz bence. Ben servis çağırmadım, düşünüyordum ama konuda yazılanları görünce çağırmaktan vazgeçtim.

    Bu sesi dışındaki zamanlarda ise gerçekten sessiz, bendeki iyi soğutuyor, taze tutuyor, koku sorunu yok, performansından memnunum. Fakat ben eski buzdolabımdaki yoğun buz kırma sesinden dolayı asıl önceliğim sessizlik olarak no forst seçmiştim hayal kırıklığına uğratım. Bu sesi takmazsanız güzel dolap ama takmamak benim dolap daha 2 aylık olduğundan pek mümkün değil. Belki ileride alışınca daha az önemserim. Ama insan bu kadar para verip bosch gibi bir marka alınca daha özenilmiş bir ürün bekliyor bunu da belirteyim.




  • Ses probleminiz fazla ise servis çağırın derim. Hatta sesi videoya alarak Bosch genel merkeze gönderip şikayet edin. Bendeki kesinlikle rahatsız edici seviyede değil, sizdeki fabrikasyon bir sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelde bulunan Chiller çekmecesi, Profilo BD3058W3VV modeline eklenebilir mi?
  • lewent20 L kullanıcısına yanıt
    Samsung al garantisini uzat
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    candoğan bey merhabalar..

    1750TL'ye kadar no frost bir buzdolabı arıyorum ama çok bir bilgi bulamadım. önerileriniz nelerdir?
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Hocam LG 'den 600lt toplam hacme sahip B802GSPW modeli muadili ne önerirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manager79

    Bu modelde bulunan Chiller çekmecesi, Profilo BD3058W3VV modeline eklenebilir mi?


    Bunu bilen varsa yazabilir mi
  • Paylaşımda bulunan herkese teşekkürler.
  • Hocam öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkürler.

    Annem için ve kendim için buzdolabı bakıyorum. Uzun uğraşlar sonrasında annemleri lowfrost almaya ikna ettim. KGE58AW41N modeli almayı düşünüyordum ki derinlik 77 cm olduğunu öğrendim. Hemen metreyi elime aldım ve mutfak tezgahını ölçtüm. 68 cm çıktı. Şuan kullandığımız buzdolabı profilo ve 63-64 cm derinliği var. 350 LT kadar birşey. Ölçü olarak 195 CM yükseklik, 75 Cm genişlik ve 70-72 cm ye kadar lowfrost buzdolabı ne önerirsiniz?
    Mümkünse kombi tipinde istiyorum.
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Low frostlar genelde 191x70x77 ebatlarındadır. Derinliği daha az olan 65cm low-frostlar var bir de. Fakat kombi tipi değil bunlar. 191 boyunda tek model var diğerleri 176 ve daha kısa. 191x70x65 ebatlarında KDV47VW20N var 400lt hacimle(77cm'ler 500lt). Eğer hacim olarak yeterli gelecekse bakabilirsiniz.
  • kdv58vw38n kullanıyorum ben de 1 senedir. başlarda gıdalar bozuluyordu. servis ayarı 4'ten 3'e düşürüp gitti. sorun nispeten düzeldiği için, biraz da dolabın modeliyle alakalı bir durum olduğunu düşündüğümden çok üstüne düşmemiştim. dün akşam evdeki termometreyi dolaba koyup sıcaklığı ölçtüm. ölçümler ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum ama alt raflar 8-9 derece, üst raflar 10-11 derece civarında. normal mi bu değerler sizce?





  • başlıktaki buzdolabının devamı niteliğindeki ürün hangisidir acaba? artık bu model yok sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanS C kullanıcısına yanıt
    KGE58DW30N aynı modelin güncel versiyonu. Yanlış hatırlamıyorsam AW30N'e göre birkaç aksesuar eksiği var. 2 ay önce bayiye gittiğimde ellerinde bir tane AW30N kaldığını öğrenmiştim ve diğerinden 100 lira daha ucuza verecekti. Varsa da çok az sayıda bayinin elinde kalmıştır artık.
  • **cyborg** * kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, peki aw30n den eksik olan kısımları nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanS C kullanıcısına yanıt
    Kapı kolu, katlanabilir raf(flexshelf), tereyağ-peynir gözü ve easylift lift kapı rafı şu anda aklıma gelenler. DW30N'in de kapı rafı ayarlanabiliyor sanırım fakat AW30N'deki gibi esnek ayarlanamıyor.
    Ufak tefek şeyler olsa da olsaydı iyiymiş diyor insan:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 8 Mart 2015; 11:56:32 >
  • teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.