Şimdi Ara

Bosch Easy Aquatak Durma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Bosch Easy Aquatak 120 ürününe sahibim. Bugün ilk defa kullandım. Cihazı durgun su ile kullanıyorum. Fakat cihaz 2 dakika basınçlı su veriyor ardından gürültülü bir şekilde su vermeden çalışmaya başlıyor. Hiçbir şekilde basınçlı su alamıyorum. Yaklaşık 10 dakika gürültülü bir şekilde çalıştıktan sonra 1-2 dakika kullanabileceğim basınçlı suyu tekrar veriyor sonra yine aynı şeyi yapıyor. Sorun nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDGL -- 30 Ağustos 2025; 12:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk çalıştırmada havasını aldın mı? Hortumlardaki hava performansı düşürmüş olabilir. Kılavuzda yazar önce havasını alın vs veya hava almaya gerek yoktur. Motorda hava tahliyesi için bir şeyler varsa...

Durgun su kaynaklı olabilir. Hortum başına ağırlık bağla kovada el altta sabit dursun su girişi içinde hareket edip köşelere gelip vakum yapıyor olabilir. Veya yüzeye çıkıp su hava karışık alıyor olabilir.

Bu şekilde sorun çözülmüyorsa sıfır ürün içinde kir tıkanma hortumlarda bükülme vs yoktur. Pompada sorun olabilir. Kendin müdahale etme servise gönder.

• filtreler temizse önce çeşmede çalıştırın(havasını almak için en iyi yöntem bu) balkona vs çıkartıp elektrik su çekmek sıkıntılı ise, sonra da uç filtresiz kullanıyorsanız kovaya şişeye yapışıp vakumlanmadığından emin olun. Elektrik hattında voltaj akım sıkıntısı olmadığından eminseniz servis ile görüşün.

Dediklerinizi dikkate alarak test yaptım. Hortum, damacananın duvarına yapıyormuş ve içeride katlandığı için ucu havada kalıyormuş. Hortumu damacananın dışına çıkarttım yukarıda yazdığım tepkiyi verdi. Vakumlama olmaması için hortumun ucunu v şeklinde kestim ve hortumun düz kalması için ince bir çubuğa sabitledim. Sorun çözüldü, çok teşekkürler.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.