Şimdi Ara

Bosch Buzdolabı Ses Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
92.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O ZMAN BOSCH VE SIEMENS BUKADAR SORUNLUYSA
    1100-1400 ARASI TAVSİYELERİNİZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

    O ZMAN BOSCH VE SIEMENS BUKADAR SORUNLUYSA
    1100-1400 ARASI TAVSİYELERİNİZ


    Bu dolabı da inceleyin derim: LG

    http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-818333001-lg_gnm492yvq_nf_buzdolabi.aspx
  • Size yazarken bile benim bosch KDN40A03NE dolap evde kıyametleri koparıyor inanın..Hiç yoktan soğutuyor ii diyorduk ama yazın bu özelliğinin de zayıf olduğunu anladık..2100 den 1350 ye düşmesi sahtekarca bir yalan..Buzdolabının değeri ancak 1000 tl eder o da sümüklü karıları bosch buzdolabım var diye kandırmak için..Sevgili arkadaşım ve arkdaşlarım marka bağımlısı olmayın bosch siemens nofrostlardan uzak durun..Evlenceksiniz biraz paraya kıyın..whirlpool sharp miele gibi markalara bakın....markadan ziyade bu ses olayının garantisini isteyin..







    quote:

    Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

    BOSCH kdn40a03ne

    Arkadaşlar bu ürünün fiyatı 2100 den 1350 ye kdar düşmüş.malum eylülde düğünüm var.

    Acaba ne yapayım yorumların birçoğu muazzam ses sıkıntısının olduğunu gösteriyor.

    1100-1400 tl arası ne tavsiye edersiniz




  • kesinlikle yüzde 100 kalıyorum. ariston alabilrisin sharp alabilirsin ben krom kapak almıştım 1800 e beyaz boyalı olanlar 1300 civarıydı ve 520 litre en büyüğünün biraz küçüğü.



    quote:

    Orijinalden alıntı: pruventa

    Size yazarken bile benim bosch KDN40A03NE dolap evde kıyametleri koparıyor inanın..Hiç yoktan soğutuyor ii diyorduk ama yazın bu özelliğinin de zayıf olduğunu anladık..2100 den 1350 ye düşmesi sahtekarca bir yalan..Buzdolabının değeri ancak 1000 tl eder o da sümüklü karıları bosch buzdolabım var diye kandırmak için..Sevgili arkadaşım ve arkdaşlarım marka bağımlısı olmayın bosch siemens nofrostlardan uzak durun..Evlenceksiniz biraz paraya kıyın..whirlpool sharp miele gibi markalara bakın....markadan ziyade bu ses olayının garantisini isteyin..







    quote:

    Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

    BOSCH kdn40a03ne

    Arkadaşlar bu ürünün fiyatı 2100 den 1350 ye kdar düşmüş.malum eylülde düğünüm var.

    Acaba ne yapayım yorumların birçoğu muazzam ses sıkıntısının olduğunu gösteriyor.

    1100-1400 tl arası ne tavsiye edersiniz






  • Arkadaşlar BSH Çerkezköy imalatı buzdolaplarından (Bosch, Siemens, Profilo) uzak durun.

    Alman malı veya Kore imalatı bulabilirseniz, bu söylediklerim onlar için geçerli değil.
  • (candogan62) forumda uzmanlığını kabul ettirmiş bir dostumuzdur ,tavsiyelerini değerlendirebilirsiniz.
  • BOSCH kdn40a04ne modeli galiba biraz gelişmiş, bu modeli kullanan varmı acaba


    Elektrik tasarrufu iyimiş galiba,ses olayı fazla yokkk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

    BOSCH kdn40a04ne modeli galiba biraz gelişmiş, bu modeli kullanan varmı acaba


    Elektrik tasarrufu iyimiş galiba,ses olayı fazla yokkk


    Kalitede değişen bir şey yok ki. Enerji tüketimi düşürülmüş sadece. Bosch-Siemens ve Profilo'nun buzdolapları yıllardır 42dB, motor sesi rahatsız edici değildir ama yüksek seviyede buz kırma sesi yapar. Bloklanma arızaları sık görülür, fazla yüklemede kapı menteşesi sarkma yapar, Danfoss marka kompresörü olan modellerde kitlenme problemi de sık görülür. 04 serisinde hangi marka kompresör kullanıldığına bakmadım gerçi. Demek istediğim tamamen yeni bi kasa tipine geçilene kadar bu seri dolapları düşünmeyin. Yeriniz 70cm ise ve 1000TL bütçeniz varsa statik modelleri almanız daha doğru olur. Üzerinde Embraco marka kompresör var, ses sesviyesi 39dB ve kronik problem çıkaracak parçası yok.




  • candogan62 yorumların içi teşekkürler

    başka bir yerde AEG Elektrolux 75438 KG Modelini yazmışsınız.bu ürünü araştırsığımda gayet memnun olanlar var.

    fakat fiyat araştırması yaptığımda 2200 tl yazan yer var 1600 tl yazan yer var.bunu nerden temin edebiliriz.internetten almak daha iyi olurmu

    saygılar sevgiler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

    candogan62 yorumların içi teşekkürler

    başka bir yerde AEG Elektrolux 75438 KG Modelini yazmışsınız.bu ürünü araştırsığımda gayet memnun olanlar var.

    fakat fiyat araştırması yaptığımda 2200 tl yazan yer var 1600 tl yazan yer var.bunu nerden temin edebiliriz.internetten almak daha iyi olurmu

    saygılar sevgiler

    Bu ürün ve muadili olan Electrolux Darty ve Mediamarkt gibi mağazalarda hem kampanyalı olarak 1700-1900TL arasına satılıyor, oradan temin edebilirsiniz. Bunun yanında internetten güvendiğiniz yerden de ambalajlı ve faturalı olduğu sürece sorunsuz almanız mümkün. Tekcarsi, beyazesyam gibi siteler güvenilir örneğin.
  • candogan62
    AEG Elektrolux 75438 KG şuan bakıyorum tekçarşı ve beyazeşyam sitelerinde yok.

    İnternetten bakıyorum gene yok
  • Arkadaşlar ben de yeni bosch buzdolabı aldım hatta modeli kgn57p72ne. Size bir sorum olacak dolap normalde sessiz ama kapağı açıp kapattığımda ya da çalışırken bazen böyle karın guruldaması gibi tiz bir ses çıkartıyor. En fazla 4sn sürüyor bu ses nedir bilen var mı acaba? Normal midiri yoksa problemmidir. Daha alalı 1 hafta oldu bilginizi almak istedim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zabe

    Arkadaşlar ben de yeni bosch buzdolabı aldım hatta modeli kgn57p72ne. Size bir sorum olacak dolap normalde sessiz ama kapağı açıp kapattığımda ya da çalışırken bazen böyle karın guruldaması gibi tiz bir ses çıkartıyor. En fazla 4sn sürüyor bu ses nedir bilen var mı acaba? Normal midiri yoksa problemmidir. Daha alalı 1 hafta oldu bilginizi almak istedim?

    Sayın Zabe,

    bu yeni modelde malum bizleri çok rahatsız eden buz kırma sesi giderilmiş olabilir diye düşünüyorum..
    sizden ricam akşamları (yani yemek vb. bitip dolap kapağının açılma kapanmaları bittikten 2-3 saat sonra) mutfağa kulak vermeniz. çok şiddetli bir kırılma sesi geliyor mu diye????

    bahsettiğiniz guruldama bir hava klapesinin sesi.. yine bu konuda bahseden arkadaşlar olmuş. 1-2 ay içinde ses iyice artar ise servis değiştiriyor. ama o da bozulacak. ben bu hafta 3. değişim için servis çağırıcam :(




  • arkadaşlar geçen sene bosch kdn 40 A 00 NE modeli buzdolabı aldım ben size buz kırma sesinden bahsetmiyeceğim o normal bir olay asıl rahatsızlık veren kapağı açıp kapattığınızda tırtırtırtır diye gelen ses rahatsız verici ve hatalı bir üretim. servisi çağırdım iki kere geldi anlamadan gitti sonra işibilen bir ustası geldi ve soğutucunun kapağını açtığınızda tam karşınızda orta tarafta plastik duvarın arkasında motorlu bir modül var onu değiştirdi ve ses kesildi tabiki takarken baktım modül made in china yazıyordu çinlilerden ne beklersinizki kalitesiz bir modül bir sene sonra şimdi gene kapağı açıp kapattıktan sonra gene yavaş yavaş gelmeye başladı demekki bu böyle katlanacağız yada varsa alman malı modül taktıracağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecrübeli

    arkadaşlar geçen sene bosch kdn 40 A 00 NE modeli buzdolabı aldım ben size buz kırma sesinden bahsetmiyeceğim o normal bir olay asıl rahatsızlık veren kapağı açıp kapattığınızda tırtırtırtır diye gelen ses rahatsız verici ve hatalı bir üretim. servisi çağırdım iki kere geldi anlamadan gitti sonra işibilen bir ustası geldi ve soğutucunun kapağını açtığınızda tam karşınızda orta tarafta plastik duvarın arkasında motorlu bir modül var onu değiştirdi ve ses kesildi tabiki takarken baktım modül made in china yazıyordu çinlilerden ne beklersinizki kalitesiz bir modül bir sene sonra şimdi gene kapağı açıp kapattıktan sonra gene yavaş yavaş gelmeye başladı demekki bu böyle katlanacağız yada varsa alman malı modül taktıracağız.


    Alman malı/Alman teknolojisi diye aldığınız ürünlerin "made in China" parçalardan oluşması can sıkıcı, sizi çok iyi anlıyorum.

    Ama en azından sorununuz servis tarafından gideriliyor, geçici de olsa. Bosch konusunda en büyük sıkıntılar hep servis konusunda oluyor, özellikle de garantisi dolduktan sonra istenilen aşırı yüksek tamir ve parça değişim bedelleri.




  • sayın zabe

    bende ayın 23 ünde aldım aynı model 57p72 den. nakit 2100 + 65 tl 7 yıl garanti yaptırdım.
    buz dolabımdan çok can sıkıcı tiz bir sinysal sessi geliyor. o çalıştığı sürece şiddetli bir şekilde kulağım çınlıyormuş gibi. servis çağırdım
    arkadaş bu çınlama sesinin normal olduğunu söyledi ayrıca buz kırma sesininde normal olduğunu söyledi
    kapağı kapatınca bahsettiğin ses bende de var oda normalmiş.kuzenimin aldığı 57p72 de bu sesler yok. bende sessizliğine hayran kalıp almıştım hayal kırıklığı oldu.
    bosch türkiyeyi aradım servis normal dediyse normaldir diyor.sorunumla kimse ilgilenmiyor. küçük bir ilçedeyim servis elemanının burda bu dolaptan gördüğüne bile inanmıyorum.bu ses bana 1o günlük dolabı spotta 600 e sattıracak.merak ettiğim bu ses sendede varmı. dolap çaloştığı andan itibaren başlıyor ve durana kadar dewam ediyor. cevap yazarsan sevinirim.




  • bndede siemens var aynı sorun onda da var 2 sene önce almıştım. ilk yattığım gece eve hırsız girdi zannettim inanılmaz bir ses bende servis çağırsam mı diye düşünüyordum ki olağan bir sesmiş meğersem...
  • arkadaşlar ben buz kırma sesi yapan buzdolabımı iade ettim ve paramı geri aldım..

    arayın çağrı merkezini biraz bağırın çağırın...

    artık geceleri korkudan zıplamıyoruz.. darısı başınıza...
  • Nasıl Iphone 4' ü çekme "problemine" rağmen alıp memnuniyetle kullanıyorsam, Bosch Buzdolabını da aynı şekilde kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.