|
Selamlar herkese. Arkadaşlar makina senelerin makinası. Gün geçtikçe su püskürtme gücü zaten düşüyor. Son zamanlarda E09, E15 ve E25 hataları verip duruyordu. En son E09 hatasında kaldı, boşaltma pompası çalışıyor gibi yapıp duruyordu. Komple söktüm alt kapağı. Acayip su birikmiş. Yıkama motoru bağlantı yeri ve su tahliye kısımlarından ufak sızıntılar olmuş gibi. Sıvı conta ve kelepçeler ile halledeceğim. Onun dışında motoru da söktüm hazır kapak sökülmüşken temizleme amaçlı. Pervanenin zor döndüğünü keşfettim. Uğraşa uğraşa motoru söktüm ve sorunu anladım. Rotorun iki ucundaki burçlar aşınmış. Alttaki burç çok fena aşınmış ve rotor yan plastiklere sürtünerek çalışıyormuş. Resimleri burada; Bu sökülmüş hali. ![]() Bu alttaki çok aşınmış burç. Ortadaki delik ovale dönmüş. Üst kısımdaki bu kadar değildi. ![]() Şimdi bu iki burcu nereden bulabilirim. Aslında üst sepetteki pervane su girişinin su bağlantı kısmındaki beyaz contalı parçanın da contalarının hepsi neredeyse kopmuş. Sadece iki tanesinde var. Ve suyun pervane yerine kenarlardanboşa akmasına sebeb olabilir. O beyaz parça tek olarak satılıyor mu? ![]() :imdiden cevaplarınız için teşekkürler. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt