Şimdi Ara

Boşanmalarda kanun neden hep kadından yana. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
5.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizhan66

    Tartismaya son noktayi koyalim

    Devlet soyle dusunuyor simdi bu kadin cocuklariyla sokakta kalsa bana bela olacak en guzeli ekene bela olsun boylece butcemizde rahat etsin nokta.
    Aynen bu.Avrupada evlilik kurumu baya zarar gördü dolayısı ile devletler boşanma durumunda da kadına temel gereksinimlerini karşılama ve iş sunmayı ödev görüyor bizde ise boşanma olsa bile erkeğin hayatından o boşandığı kadın hiç ama hiç çıkamıyor ikinci evliliğini yapsanda hep hayatının içinde oluyorlar.Türkiye'nin genel bir sorunu son 15 yılda AKP ilede bu iyice tavan yaptı.Aile kurumu yerin dibine girdi gelişen teknoloji ve artık dünyanın öteki ucuna 2 tık ulaşım tüketim çılgınlığı tvde yayınlanan normalde tabu olarak görülen türk adap ve ahlakına uymayan diziler, evlilik programları ağır tahribatlar yaptı çekirdek ailede.




  • O da birşey mi bu genç arkadaşımız 15 gün evli kalmış fakat sözde şiddetli geçimsizlik nedeniyle kadın ayrılmış.Dört yıldır da nafaka ödüyormuş.Parası olmadığı zaman nafakayı ödeyemediği için hapse bile girip çıkmış.https://www.youtube.com/watch?v=NDmB7omFBBg
  • Sadece bosanmalar ve kanunlarda degil. Butun toplum duzeni kadinlardan yana. Daha fazla ve ucuz isci elde etmek icin burjuva (kapitalizm) "kadinlar magdur ediliyor, eziliyor" gibi kulaga hos gelen yalanlari atip kadinlarin evden cikmasina ve calismasina neden olmustur. Erkeklere gore daha az sikayet eder, robot gibi calisir hem goruntu olarak da is ortami icin daha motive edici :) Boylece kapitalizm insanlar uzerine daha fazla egenlik kurmus oldu.



    Kadinlar madurdur, esitlik olmali deyimi, insanlari kontrol etmek icin burjuva tarafindan soylenen bir yalandir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim karıyı geçenlerde tehdit ettim

    zaten akıl hastanesinden şizofreni raporum var beni yatırmak için bekliyorlar boşanam da bu herüfün nafakasını yerim dersen önce gider yatarım hastaneye
    oradan da bir rapor düzenlerler hem deli olduğum cezai ehliyetimin olmadığı sabitlenir hem de işten olurum vesayet altına alırlar benden tek kuruş yiyemezsin
  • Evlenmeyeceksin olacak bitecek.
  • Kim dedi evlen nikahına al diye? Evleniyorsan, herşeyi göze alacaksın. Oldu evlen, kullan kullan kadını sıkılınca at. Dul kadın ortada kalsın, kötü yola düşsün parasızlıktan.

    O zaman evlenmeyeceksin bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceh.meh

    Kim dedi evlen nikahına al diye? Evleniyorsan, herşeyi göze alacaksın. Oldu evlen, kullan kullan kadını sıkılınca at. Dul kadın ortada kalsın, kötü yola düşsün parasızlıktan.

    O zaman evlenmeyeceksin bu kadar basit.
    dul kadın ortada filan kalmaz.elbet talibi cıkar.parasızlık konusuna gelince iş bulabilir kendine parasızda kalamaz.tabi iş bulmaya çalışmaya istekliyse.tembel olup başkasının parasıyla bedava beleş hayat yaşamak gibi bir kişiliği varsa bilemem.çoğu böyle başkasının parasıyla beleş yaşamak istiyor.
  • Boşanmalarda kanun neden hep kadından yana.
  • Kuzenim(erkek) yeni boşandı ve sonra hemen evlendi, eski eşi boşanma davasını kendi açtığı halde ve adamı aldattığı halde çocuğuna bakmıyor diyerek nafaka davası açmış.

    Sonucu ne olacak çok merak ediyorum, muhtemelen alır nafakayı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.