Şimdi Ara

Boşanıyorum, çocukları bırakıp gitsem mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Kafam çok karışık.

    1 yıldır bir boşanma sürecindeyim.

    Çekişmeli dava.

    Davayı çocuklarımın annesi açtı, dilekçesinin %95'i yalan dolan.

    Ben ise karşı dava açmadım,

    Sırf çocuklarıma karşı vicdanım sızlamasın diye.


    Çocuklar küçük olduğu için annelerinde.

    Bu süreçte çocuklarımın annesi bana çocukları mahkemenin belirlediği günler haricinde hiç göstermiyor.

    2 haftada 1 gün sadece.

    Hatta bazen 3 haftada 1 bile oluyor.

    Telefondan beni ve tüm akraba-arkadaşımı engellemiş, görüntülü arama ile bile görüştürmüyor çocuklarımı.


    Bu saatten sonra barışma durumu da olmaz, çünkü anneleri o kadar adice şeyler yaptı ve yapıyor ki, benim annemin, kardeşlerimin, akrabalarımın, arkadaşlarımın vs. karşısına çıkacak yüzü de olmaz bu saatten sonra. Bana bile kendisini hiç göstermiyor.

    (Aldatma değil, başka salak saçma şeyler, detaya girmeyeyim)


    Ben de tek yaşıyorum ve hayat çok sıkıcı geliyor.

    Yaşadığım yer adeta bir zombikent, sosyallik sıfır.

    Kiralar olmuş ateş pahası.

    E çocukları da 2-3 haftada 1 görebiliyorum.


    Annem Antalya'da yaşıyor.

    Her şeyi bırakıp annemin yanına taşınayım diyorum.

    Orada gidip iş bakayım,

    Çocukları göreceğim zaman uçağa atlayıp geleyim vs.


    Ama yeri gelir de bu uçağa atlayıp gidip gelmelerim azalır diye çekiniyorum.

    Ne bileyim, üşenirim, yaşayacağım yerde sosyallik ve hava güzel olduğundan çocukları unuturum-ihmal ederim diye çekiniyorum.


    Ama bir yandan da şu an burada kalarak yavaş yavaş öldüğümü hissediyorum.

    Var mı tavsiyeniz?








  • Bence zor zamanlarda biriyle olmak daha iyi. Diğer gibi insan kendi kendini çok yıpratıyor. Kendini toplayamazsan iyi bir baba olabilir misin onu da düşünmek lazım. Bence çocukları ihmal edecek bir şey yok. Bu konuda kendinden emin olman lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunun bi de ilerleyen zamanları var hacı. sen şimdi görmesem olur mu dersin. aradan 5-10 yıl geçer pişman olursun. hayat senin. biz karışamayız. ama madem ortada çocuk var. düzenli olarak gör. annesinin karaktersizliği annesini ilgilendirir. aldırma boşver. o boşanmayı hazmedememiş. o yüzden ileri geri konuşmuş.

  • Annesi cocugu saklayarak aslinda cocuga kotuluk yapiyor size degil.

    Ne olursa olsun cocuk babanin yerini baska birseyle dolduramaz. Neden boyle kadinlar. Diziler o kadar kotuki hep korku empoze ediyorlar kadinlara. Kanallarda hep kadinlarin ilgisine yonelik sacma sapan diziler var. Isin kotusu izliyorlar annemde boyleydi esim 3 universite bitirmis egitimci bir insan maalesef ne kadar kozsamda o da izliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam mutlaka hakkınızı arayın, karşı dava açın. aile dernekleri var onları araştırıp bulun ve üye olun, sizinle aynı duruma düşmüş kişilerden akıl alın ama sakın ola sakın "nasıl olsa kazanamayacağım" deyip haksızlığa göz yummayın.

    evet karşınızda sizi baba olarak görmeyen, evladınız ile aranızdaki bağı yok sayan bir hukuk sistemi var ve hakkınızı almanız çok zor ama mücadeleyi verin ki ileride kendinizi suçlamayın, ben elimden geleni yaptım deyin. çocuğunuz büyüdüğünde ona belgeleriyle gösterin bak evladım seni benden aldılar bak böyle karşı savaş verdim ama hukuk sistemi beni mağlup etti deyin. sizinle birlikte mücadele verecek dernekler var birlikte çıkıp protestolara katılın gerekirse.

    şunu da söyliyim, bu kadına sonsuz hak tanıma olayı düzelmeyecek hatta kötüye gidecek. aile kavramı her geçen gün daha da fazla yok edilecek. ancak haksızlığın karşısında mücadele vermeniz ve sizinle birlikte mücadele verenlerle tanışmamız sizin öz saygınızı güçlendirir. boşanma sırasında yapılan haksızlığı kabullenmek tabii ki kafanızı toparlamanızı sağlar ama yeni bir hayat kurmayı başaramazsanız ileride pişmanlığı dönüşebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah yardımcın olsun usta zor işler ben evli değilim ama nacizane tavsiyem evlatlarından asla vazgeçme....

  • Yarın bir gün çocukların “Bize niye sahip çıkmadın?” derse o laftan sonra devam edebilir misin, ya da çocuklar büyüyene kadar karına katlanabilir misin? Maalesef bir tercih yapman lazım ikisinin de sonuçları yıpratıcı olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt

    'sahip çıkmadın' ne demek aga?

    çocuğumla sırf daha fazla görüşebilmek için gittiği okula ücretli öğretmenlik talebinde bulundum ama okul yönetimince reddedildi. daha sonra para istemeden haftanın 1 günü geleyim dedim, o da reddedildi. daha ne yapayım?

  • Doory kullanıcısına yanıt
    Elinden geleni yapıyorsun ben o anlamda söylemedim. Şimdi şehir değiştirirsen her ay uçakla git gel ciddi masrafın olacak. Oraya gidince de illaki biri karşına çıkar onunla zaman geçireceksin. Zamanla kopma olasılığın yüksek diye söyledim. Yoksa gidince çoluğu çocuğu unutursun demiyorum. İnşallah işler senin için yoluna girer.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Göm kendini hocam, çocukları da görme bir süre. Çocuklar için video günlük kaydet. İlerde izletirsin. Zaman her şeyin çaresi. Senin didinmenden uğraşmadan zevk alıyor karşı taraf. Bir bırak bağrına taş bas bir kaç ay görme çocuklarını.


    Emin ol gerisi kendiliğinden gelecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.