Şimdi Ara

boş zamanda ne yapılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
25.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok boş zamanım var ne yapacağımı bilmiyorum çoğu kişi oyun falan oynar pc de ben bulduğum boş zamanı böyle gereksiz şeyler harcamak istemiyorum bana yararlı olabilecek bir aktivite öenrir misiniz ?

• Kardeş millet klasik bir şekilde kitap oku, ders çalış diyecektir. Ama ben böyle söylemeyeceğim. Ha ama bunlardan başka birşey de demeyeceğim. Nasıl mı diyeceğim? Kardeşim sen şimdi sıkılıyosundur. Paran varsa sıkılmazsın. Aklına ilk ne geldi mesela? Sigara mı? Al paranı yanına bir de evden kitap al. Artık ne tarz seviyorsan tarihi aşk macera. Ben genelde tarihi roman okurum. Paranı al dışarı çık, bir sigara al. Olmadı yeni şeyler dene mesela pro. Gerçi büfedekiler pro sayılmaz ama sen pro deyince zaten adam kahverengi bir sigara çıkarıyor. Yani tatlar dene. Yanında içecek yiyecek birkaç şey al ve bir çardak bul. (Çardak: Üstü kapalı oturma sahası.) Sigara, yiyecek ve içecek birşeylerin verdiği küçük mutlulukla ders çalışma isteği gelir. Bir de çardağın manzarası güzelse oh. Ders çalışmaktan veya kitap okumaktan iyisi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kbe33#

Beyler çok boş zamanım var ne yapacağımı bilmiyorum çoğu kişi oyun falan oynar pc de ben bulduğum boş zamanı böyle gereksiz şeyler harcamak istemiyorum bana yararlı olabilecek bir aktivite öenrir misiniz ?

stumble upon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilge_10

Kardeş millet klasik bir şekilde kitap oku, ders çalış diyecektir. Ama ben böyle söylemeyeceğim. Ha ama bunlardan başka birşey de demeyeceğim. Nasıl mı diyeceğim? Kardeşim sen şimdi sıkılıyosundur. Paran varsa sıkılmazsın. Aklına ilk ne geldi mesela? Sigara mı? Al paranı yanına bir de evden kitap al. Artık ne tarz seviyorsan tarihi aşk macera. Ben genelde tarihi roman okurum. Paranı al dışarı çık, bir sigara al. Olmadı yeni şeyler dene mesela pro. Gerçi büfedekiler pro sayılmaz ama sen pro deyince zaten adam kahverengi bir sigara çıkarıyor. Yani tatlar dene. Yanında içecek yiyecek birkaç şey al ve bir çardak bul. (Çardak: Üstü kapalı oturma sahası.) Sigara, yiyecek ve içecek birşeylerin verdiği küçük mutlulukla ders çalışma isteği gelir. Bir de çardağın manzarası güzelse oh. Ders çalışmaktan veya kitap okumaktan iyisi yoktur.

Yavv içime mutluluk serptin kardeş saol

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Orijinalden alıntı: Kbe33#

Beyler çok boş zamanım var ne yapacağımı bilmiyorum çoğu kişi oyun falan oynar pc de ben bulduğum boş zamanı böyle gereksiz şeyler harcamak istemiyorum bana yararlı olabilecek bir aktivite öenrir misiniz ?

stumble upon.

deniycem

• Seks
    Kitap
    PES
    Müzik (enstrüman kursları)
    Gezi
    Yüzme
    Bisiklet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Seks
    Kitap
    PES
    Müzik (enstrüman kursları)
    Gezi
    Yüzme
    Bisiklet

Herhalde anlamadın beni bunlar alışılmış şeyler benim söylediğim daha orijinal aktiviteler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilge_10

Kardeş millet klasik bir şekilde kitap oku, ders çalış diyecektir. Ama ben böyle söylemeyeceğim. Ha ama bunlardan başka birşey de demeyeceğim. Nasıl mı diyeceğim? Kardeşim sen şimdi sıkılıyosundur. Paran varsa sıkılmazsın. Aklına ilk ne geldi mesela? Sigara mı? Al paranı yanına bir de evden kitap al. Artık ne tarz seviyorsan tarihi aşk macera. Ben genelde tarihi roman okurum. Paranı al dışarı çık, bir sigara al. Olmadı yeni şeyler dene mesela pro. Gerçi büfedekiler pro sayılmaz ama sen pro deyince zaten adam kahverengi bir sigara çıkarıyor. Yani tatlar dene. Yanında içecek yiyecek birkaç şey al ve bir çardak bul. (Çardak: Üstü kapalı oturma sahası.) Sigara, yiyecek ve içecek birşeylerin verdiği küçük mutlulukla ders çalışma isteği gelir. Bir de çardağın manzarası güzelse oh. Ders çalışmaktan veya kitap okumaktan iyisi yoktur.

okurken içim de bi huzur bi huzur sorma be kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ikisi arkadaşlarla:

Paintball
    Lazertech

Bu ikisi yalnız ya da arkadaşlarla:

Taksim'de, Tophane'de(gerçi bir haber duydum kapatılmış diye ne zamandır gitmiyorum)

Nargile + 50'lik bira(Efes ya da Bomonti)
    GoKart

Tek başına yapılacaklar:

Araban varsa, çek en yakın çimli parka yat yere kitap oku.
    Starbuck'a git kahve + kitap oku ya da dizüstü bilgisayarını götür ve DH'ye gir.

Özel durumlar:

Fuarlara git, bu aralar dolu fuar açıldı. (araba, teknoloji vs.)

Açıkçası o kadar saydım ama bunlar da her zaman yapılacak şeyler değil. Bazıları maddi açıdan keseye zor, bazılarını da çok yapınca moku çıkıyor.

Sen en iyisi bir spor salonuna yazıl, spor ile ilgili makaleler oku, kas gruplarını internetten araştır(bilgin olursa, nereyi geliştireceğini, makinenin ne işe yaradığını öğreniyorsun), 3 ay içinde ek besinlerle ilgili şeyler oku. Bunlar senin yeterli zamanını alır.

Bir tavsiye daha, HDD al harici ve içine blu-ray filmleri diz. Arşiv oluştur ya da daha pahalı olacak ama gerçekleri al bir tane küçük kitaplık yaptırt kendine ona diz. Biblo koleksiyonu da olabilir. Ne bileyim yap bir şeyler işte hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.