Şimdi Ara

Boş muhabbet için aramayın ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Araba satmak da bir nevi ticaret. Arayan da müşteri. İyi davranmak gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilan vermedigim yıllarda ilanları okudugumda kalp kırarım açıklamaları vardı bunu yazan ilan sahiplerine uyuz olurdum... son bi kaç senedir birçok ürün sattım ilanlarım halen var bu kalp kırarım diyen insanlara işte o zaman hak verdim...
    inanın boş yapan çok ilanıma gelen mesajları keşke silmeseydimde buraya yapıştırsaydım görseydiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Araba satmak da bir nevi ticaret. Arayan da müşteri. İyi davranmak gerek.
    ne müşterisi adamlar galerici 35 bin arabana 20 küsür tl olurmu diyor ilan sahiplerinin bahsettigi olay bu
  • Hem ekspertiz raporu koyuyorum hemde üşenmeden tek tek ne olduğunu yazıyorum..ha bu arada tramerde ne kadar çıktığınıda yazıyorum.sonrasında da bunların dışında hiç bir şey çıkmayacağını taahhüt ediyorum.
    Buna rağmen sivrizekalının biri değil ikisi üçü çıkıpda ee abi arabada değişen var mı, nereden kaza var, pert kaydı yok demi diye sorular gelince sende başlıyorsun delirmeye..İnsanımız okumayı sevmiyor! İkincisi okusa bile anlamadan etmeden dur şu numarayı arayım boşver şimdi diyerek atlıyor..Adam yoğun iş temposunda mı çalışıyor, çoluğu çocuğu hasta mı umrunda değil!.
  • Bir de biz de ekmek yiyelimciler var, evlere şenlik insanlar bunlar. 50000 tl'lik araca 40000 teklif ediyor. Biz esnafız biz de ekmek yiyelim, sebep?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfguler -- 14 Ocak 2019; 11:52:16 >
  • Aracımı satarken biri aradı konuştuk, pazarlık yaptık vs. Sonra beni aradı abi bir tane corolla buldum nasıl alınır mı diye bana sordu. Neler duydu bu kulaklar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı açan arkadaşım henüz bu tip bir ilan vermemiş, bu durumu yaşamamış anlaşılan. Bir gün, eminim ki bir ürün ilanı verirse ne demek istendiğini anlayacaktır. Sadece araç ilanları için geçerli değil bu ayrıca, tüm ürün grupları için geçerli. Çok zor değil zaten, bir ilan açıp numarasını da yazsın fakat uyarıyorum yazmasın bence :)) Bakın, sırf bu işin fetişleri bile var. Adam sadece telefonda sohbet etmek istiyor. İster inanın ister inanmayın.Canı sıkılmış ve bahaneyle, sırf muhabbet olsun, zaman geçsin diye seni arıyor. Zaten konuşma adabı, adap kuralları, etik değerler, karşıdakine saygı da ne yazık ki büyük çoğunluğunda sıfır! Alo, Merhaba, Selamun Aleyküm ve Hayırlı Akşamlar bile demeden direkt muhabbete giren var; "yauw şu şu var mığğ?", "nerelisiiien" vb gibi... Bir de ayrıca emri vaki konuşuyor bir çoğu!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sadece araçta değil ki ev , arsa hepsinde aynı. Geçenlerde bi yazlık ev satıyorum adam aramış merhaba dedikten sonra en son ne olur diyor. Yahu bi gel evi gör bi alıcı olduğunu belli et elbette bi pazarlık yaparız. Adam istiyor ki evin fiyatı 80.000 en son ne olur ne olcak ayıpsın ya 5.000 bıraktım gel.
  • tam tersine, bunu yazan adamdan araba alırım ben. çünkü benim gibi düşünen , tarla bağ bahçe teklif etmeyen, ilanda yazan kazaları tek tek bi daha soran tiplerden olmayacağından , +1 öndedir benim için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhabbet istemeyen gitsin galeriye versin aracını, kim olursa olsun adam zaman ayırmış, aldığı mala para verecek, tabii ki herşeyini soracak. herkesin titizlik derecesi farklıdır. adam 1.6 motoru 1.3 motor kategorisine koymuş en son başına gelsin diye bekliyor veya tam tersi. öğrenmek istediğini sorar adam, sorulmasını istemiyorsan numaranı yazmazsın bu kadar basit.
  • Önceden ben de kıl olurdum ama artık ben de yazıyorum.

    Cidden boş muhabbet için yazıyorlar ya arabayı geçtim adam telefon için bile boş boş şeyler yazıyo veya bazıları da 2000 yazmışım telefona 1700e ver şimdi aliyim diyo, bilmem ne ol git birader ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol yiğido sinirlenme. Böyle bir şey var gerçekten de.
    Öyle işsiz öyle boş adamlar var ki sırf boş muhabbet için arıyorlar. Adam arıyor ilandaki araçtan araba piyasasına oradan başka marka model araçlara oradan da artık siyasete mi dersin havaların soğuk olmasına mı dersin saçma sapan yerlere bağlıyor. Var yani boş muhabbet için arayanlar.
  • İlana yazsa ne olur yazmasa ne. Boş muhabbete arayan yine arar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    Detay açıklama yazmayan, doğru düzgün foto koyamayan(yamuk fotolar, dış foto var içi yok!), 2-3 yerde boya var(2’mi 3’mü habersiz?) yazan, ahmet/mehmet BEY diyen vs. ilanları hiç bakmadan atlarım.



    Araç satacaksan, düzgün bir ilan ile karşıya da saygın olmalı.

    Alıntıları Göster
    "Arabayı bilen biliyor"cuları unutmamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam ben balkondan foto çekeni gördüm. Hatta karşı dükkanda otururken kapı aralığından 20 metre ilerdeki arabanın fotosunu çekip koyan adam gördüm..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    Hocam ben balkondan foto çekeni gördüm. Hatta karşı dükkanda otururken kapı aralığından 20 metre ilerdeki arabanın fotosunu çekip koyan adam gördüm..
    Yaptığı işe bile saygısı olmayan insanlar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl ben çiziklerden dolayı komple boyalı olayına hastayım. Ne çizikmiş be. Yada temizlik boyası yersen. Oda olmadı keyfe keder boyattım diyo. Ya bu sahibinden de kalıplaşmış çok yalan var. Normal adam yokmudur araba satan anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş muhabbet hoş muhabbet olayı devletin adam akıllı ekspertiz yasası olmadığı için. Bu konu ile ilgili başlık açtım. Seçimden sonra taşınmazların alım satımında ekspertiz raporu zorunlu olacak. Araçların işi çok acil olmalı. Gün geçtikçe piyasa çakalların elinde bitiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam ilan veren her insa nbunu bilir. ölücüler boş muhabbetçiler mezarcılar her zaman dadanır. 500TL'ye sattığım koltuk takımına "abi karşıdan gelcem yol masrafı falan..50TL ye olmaz mı?" diyen mi görmedim, 900TLye sattığım gitarı 400e bırak alayım deyip "sen o gitarı aldığında o kadar para verdin mi acaba?" diyeni mi görmedim... neler neler. sanki biz muhtaç durumdayız da yeterki satılsın derdinde insanlarız. eminim forumda bir çok kişiye de 10bin 20bin aşağısına bırak alayım diye teklif ettikleri bile olmuştur.
  • Bu tarz tiplere ben şöyle yapıyorum. Diyelim 65k lık ilana 50k teklif etti, kendi de farkında mezarcılığının. Ben de "az önce bir arkadaşa 52k ya opsiyonladık" deyince gör şamatayı. "Abi ben 55k vereyim, 58k vereyim, 62k vereyim" ler bir çırpınışlar

    Sonra ben de "Olmaz, söz verdim bi kere" deyince "Abi gözünü seveyim" ler yalvarmalar, acayip zevkli oluyo.. 3-4 gün inletiyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.