Şimdi Ara

Boş biri olduğumu düşünmeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şeylere hırslanamayan biriyim. Bu sene sınava çalışacaktım aslında ama gittim dizi izledim, oyun oynadım, müzik dinledim, yattım. Bunları yaparken sonuçlarını biliyordum. Ama yine de yapmaya devam ettim. Çünkü beni çalışmaya güdüleyen bir şey yoktu. Her şeyin farkında olsam da ben yine aynı bendim ve aynı alışkanlıklarıma devam ettim.

Herhangi bir konuda iyi değilim. Kendime ingilizce biliyorsun diyorum, geçen ingilizce bir şeyler izlerken dinlediğimi anlayamadığımı fark ettim. Psikolojik bir şeylere ilgilisin diyorum, bildiğim şeyler internette okuduğum yüzeysel, anlat desen derinine inemeyeceğim şeyler.

Yani kendime bakıyorum ve bomboş birini görüyorum. Bu kapitalist düzene herhangi bir şekilde değer üretemeyecek birini. Ben etrafındakileri taklit eden, herhangi bir kişiliğe sahip olmayan boş biriyim.

Hayata veya geleceğe karşı beni güdüleyen hiçbir şey yok, tek düşündüğüm bugünü bitirmek, nasıl biterse bitsin ama bugün bitsin. Örneğin yarın ne olacağını biliyorum : Geç uyuduğum için 3-4 gibi uyanırım, yine hayatımın ve kişiliğimin soğuk duvarına çarpıp bilinmezlik içinde boşluğa bakarım ve öylesine bilgisayarı açarım bir şeyler izlerim, gece olur, yine sabaha kadar bilgisayarda bir şeyler izlerim ve gün bitmiş olur.

Geleceği tahmin edebiliyorum. Bu da olmayan kişiliğimin verdiği acı bir süper güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barryallenn -- 2 Eylül 2021; 5:41:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yalvarıırsan yardım ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet boşsun! Yattım dizi izledim ingilizce yok o yok bu yok ne bekliyordun? Sen yatarken eşek gibi çalışlanla aynı seviyede olmayı mı?

• ben de böyleyim üstad. insanlar da anı kovmak ve uzakta bir yerde olan tehlikeden daha yakın olduğu için anlık tehlikeleri savuşturmak için ya madde kullanıyor ya da başka hastalıklara gark oluyor. sistem bizi kafese sonra da köşeye sıkıştırmak üzerine kurgulanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 2 Eylül 2021; 13:59:53 >

Ben 25 yıldır düşünüyorum...

• Hırs konusunda ben de aynıyım. Üniversitede istediğim bir bölümde okuyorum ama zerre umrumda değil açıkçası. Şu son 2 yılda bölümle ilgili hiçbir şey yapmamışımdır. Üniversiteyi çoğu insan iyi bir iş bulmak için okuyor ama iyi bir iş bulmanın benim hayatımı o kadar da değiştireceğini sanmıyorum. Böyle çok zengin bir aileden filan gelmiyorum yanlış anlaşılmasın sadece iyi bir işte çalışmanın,iyi bir maaşının olmasının beni mutlu etmeye yeticeğini sanmıyorum.

• Şöyleki hocam, içinde bulunduğun durumu sorgulayabilecek, seni mutsuz eden etkenleri belirleyecek kadar zeki ama bu durumu çözebilecek ve kendi hayatında yada başkalarının hayatında belirli bir etki bırakbilecek kadar zeki olmayan birisin. Bende böyleyim çünkü. Keşke gerizekalı bir embesil olsaydım ve hiç bir şeyi sorgulamadan ot gibi yaşayabilseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 2 Eylül 2021; 18:28:18 >
  • günümüz bilgi çağı. bir alanda uzmanlaşmak bile insan ömrünün yarısını alıyor. film dizi müzik de bir kültürdür. konuşacak birtşeylerin var milletle en azından. ben de öyle yapıyorum. türkoloji bitirdim okumalar yapıyorum alanımda. başka alanlara da ilgim var ama zaman az ve gerçekten uzmanlaşmak çok zor. hele hele paran yoksa motivasyonun olmuyor. keşke zengin olaydım da birkaç bölüm okuyabileydim ünide.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• en azından kendinin farkına varmaya başlıyorsun hocam. bunun neden kadar değerli bil ve sakın moralini bozma. eksiklerini görüp ona göre yükselteceksin kendini zaten. evet bu tür bir tempoyla gidersen gerçekten boş biri olacaksındır. burası kesin. fakat bunu düzeltmek için zamanın ve yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi zekan var. ümitsizliğe kapılma.

mutlu edecek şeylere ihtiyaç var ama ekonomik şart çok önemli mesela sevdiğim bir insanla japonya tatili beni çok mutlu ederdi

ama anca evde bilgisayar film dizi kös kös otur tabi ki her gün birbirinin taklidi mutsuz olmamız çok doğal

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.