Şimdi Ara

Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | HAYAT BİTTİ... BRAVO YİNE TARİH YAZDINIZ (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.593
Cevap
22
Favori
330.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reus yok, Götze forvet. Bu kadar oluyor. Son 7-8 maçtır neden Götze forvet başlıyor anlamıyorum. Bu ısrarından dolayı ligde puanlar kaybetmeye başladı Favre baba, arkasından UCL ye de mal oluyor. Hala Götze gibi 26 yaşında futboldan bıkmış ve kopmuş bir adamdan ne bekliyor Favre gerçekten çok enteresan.
  • dun dortmund ilk yari sonuna kadar iyiydi, sonra kontrolu kaybettiler. eriksen devreye girdi, dortmundta kimse ona cevap veremedi.


    sancho ve hakiminin agir Vertonghenin kanadini otoban yapmalari gerekirken oradan 2 gol yediler hakiminin hatalariyla.

    pulisic zaten top oynamadi.

    favre hoca mudahalede gec kaldi.guerreiro hamlesini cok daha erken yapmaliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dortmund'un bu taktiği ile her büyük maç potansiyel kayıp.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l053r

    samanyolu acıklı müzik
    O İngilizler sağlam tokatladı.
  • dortmundun bu kadar eksikle bir sansi yoktu. dortmundun kadro derinligi yok. akanji, piszczek, reus cok onemli eksikler.

    favre hoca da hatalar yapti. solda pulisic, ortada dahoudla gotzeyi yalanci 9 olarak kullanmanin bir mantigi da kalmadi.

    onun bosalttigi alanlari kullanacak kimse olmadi.

    dortmund bu yaz mutlaka saglam topcular almasi lazim.seneye bu seneki munih olmaz.

    hazard reus olmadiginda yerini de rahatlikla doldurur, sola seviye atlatir.

    haller, cok kuvvetli, diri, top tutar pacoya gore farkli 9. paco iyi bir yedek olur. bu sezona cok formda basladi, sonra duruldu.

    Hallerin teknigi de iyi. hava toplarinda muazzam.

    bu 2si dortmund icin olmazsa olmaz transferler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borussia Dortmund Starting XI: Bürki - Wolf, Weigl, Zagadou, Diallo - Delaney, Witsel - Sancho, Philipp, Guerreiro - Götze #BVB #FCNBVB

    Hakimi'yi kesmek güzel oldu. 3 puan harici bir şey çıkmamalı bu maçtan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felaket devam ediyor. Nürnberg maçından 0-0 ile döndük. 3e düştü fark. Haftaya daha da düşebilir. Silkelenmek şart.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dortmund şampiyon olursa Sancho daha da değerlenir. 3.4 falan bitirin de ucuza kapatalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezalet ya bir takımın sürekli ligi domine etmesi güzel olmuyor bıktık bayern münihten dortmund sonuncuyu yenemiyorsun yazık
  • Tuchelde de aynısı oldu ilk devre 10 fark sonra tepe taklak giden oyun ve en son bayernin 6laması ile dağıldı niye hep dejavu oluyor anlamsız zaten kötü oyun bunun göstergesi idi dortmund övülen futbolu ile değil sadece önde olması ile göze çarptı bu sezon göze ve nerden nereye fark avantajıda yokoldu.

    favrede kovulur seneye yeni sezon sonunda yani 2019-2020 sezonu sonu.
  • favre rüzgarı terse döndü bayerne ama yinede vermezler şampiyonluğu size birşey diyeyim almanya liginde bahis şikesi oluyor maçlarda gerçekten şike yapıyorlar dün dordmund maçı bilerek kazanmadı..

    leverkuzen- dusseldolf maçını inceleyin full bulursanız bir izleyin şike değil diyenin aklından şüphe ederim son maç bahsim üsttü şikenin alasını yaptılar avrupada üst 1,45 felandi bide bu alman liginde garanti şike var kolay kolay futbol maçlarına şike demem ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

    Dortmund şampiyon olursa Sancho daha da değerlenir. 3.4 falan bitirin de ucuza kapatalım.
    bu sene kalacak dedi zorc.

    zaten ucuzada birakmazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • favrenin ne sucu var. ilerde sancho ve reustan biri olmayinca hucum zayifliyor. forvette paco iyi bir yedek, fazlasi yok.hoca degistirmek yerine haller ve hazard hamleleri yapsinlar.

    bu sene Dortmund ligi alamazsa kendini sorgulasin. kovac ekstra 10 puan hediye etti, dedeler,muller,boateng o kadar munihi baltaladi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece bir şey anladım Almanya'da bir tane büyük takım var diğerleri çerez takım. Dortmund, Arsenal gibi takımlar bunu hep yapıyor. Leicester bile şampiyon oldu Arsenal o sene de haşortmanlı Arsene Wenger'le 4.'lüğe oynuyordu. Dortmund bu sezon iyi bir form yakaladı ama lig sonuncusu Nurnberg'e karşı silik bir futbolla berabere kalmayı başardılar. Kaç haftadır salak salak maç kaybediyorlar. Maçı izledim, rakip o kadar zayıf ki San Marino gibi atağa bile çıkmadan full defansa çekilip geri paslarla vakit öldürdüler. Dortmundlu futbolcular maç başından beri isteksiz ve kazmaydı resmen kaleye gitmediler. Rakip iyi oynar sürpriz yapar hadi bir derece kızmazsın ama rakip gel bana gol at diye acizce kendi ceza sahasının önünde bekliyor ve kapasitesi belli öyle süper defans takımı aşılamayacak bir kale değiller, biraz atak yapıp pozisyon bulsan illa 1 gol atarsın ama Dortmund kazanmak istemedi resmen. Sanki zorla maça çıkmış gibiydiler ve Bayern'le puan farkı 3'e düştü. Favre denen hoca bozuntusu maçın 2/3'si bitene kadar takımın forveti Paco'yu yedek oturttu. Ligde uzun süre lider gittikleri sezonda şampiyonluğu Bayern'e kaptırınca ciddiyetsiz, gevşek gevşek oynadıkları bu maçları çok ararlar. Aylar önce yine bir takıma ezik oyunla iç sahada 0-0 berabere kalmışlardı o gün kuponumu yatırdıklarından beri uzak duruyordum bunlardan, dün artık bir oynayalım kazanırlar şampiyonluk için dedik yine güvendiğimize pişman ettiler. İşte bazı takımlar bu yüzden asla büyük takım olamıyor. Bvb taraftarları kusura bakmasın ama Spurs iyi çakmış 3 tane, hak ediyorlar.




  • Nürnberg'e puan kaybettide bu takım birde düsseldorf'a yenildi ha şu ligin dibindeki takım lig sonuncusu olan onla maç yaptığında ligin dibinde idi şuan üstlere çıkmışta neyse.

    Dortmund bu aralar fena formsuz birde karşısına formda leverkusen çıkacak bu haftada kaybetti mi bitti işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 19 Şubat 2019; 21:33:43 >
  • dortmund, werder bremenden eggestein, Augsburgtan Maxla birlikte Werneri istiyormus.

    munih, jovici istiyormus, lakin 2020 yazina.Barcayla rekabet ediyorlarmis.

    kaynak:sportbild

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaşırılacak bir şey yok qayet normal tökezleme düşme. takımın yaratıcılığını sağlayan 3 adam var ; reus + sanco + qötse/paco başka kimse yok. qötze skorer değil, paco 11 başlayınca iş yapamıyor -ceza sahası dışarısında 0- reus cam adam fakat o yokken bütün yük sancoya kalıyor sanco dışında pozisyon yaratabilen -savunmayı dağıtan bozan kimse yok. üstüne şampiyonluk baskısını kaldırabilecek tecrübeli kimse yok -reus var ama yok qötze bitik- bvb bence paconun bonservisini alarak yanlış yaptı anlık qaza qeldiler qirdi 25 milyon.


    dembele barçaya transfer sezonunda liqde 32 maçta 8 qol 13 asist yapmış -totalde 49 maç 10 qol 21 asist- sanco bu rakamı 22 maçta yakalamış 7 qol 11 asistle -30 maç 8 qol 13 asist- bakalım seneye kalacak mı...

    haftasonu leverkusen maçında reus yine yokmuş fakat bvb bu maçı alacak. bozs sonrası leverkusen yüksek tempolu aşırı ofansif çıkıyor, savunmaları qüvenin q sini vermiyor, bvb otobüs çeken takımlara karşı sıkıntılı bence bu maç tam onların maçı açık sahada daha rahat ederler. ++ leverkusen ualda elendi fakat rotasyonsuz oynadılar yorqunluk olması da muhtemel (14-17-21-24 as kadro çıktılar çıkacaklar qençler fakat kaldırmaz 10 qüne 4 maç)




  • Uzun soluklu koşu zor bir olaydır..ve malesef bayern bunu çok iyi yapıyor.Umarım bayern bir yerde umulmadık puan kaybı yaşar..
  • #BVB: Bürki - Hakimi, Akanji, Zagadou, Diallo - Weigl, Witsel - Sancho, Götze, Guerreiro - Alcácer.

    // Subs: Hitz, Schmelzer, Wolf, Dahoud, Delaney, Philipp, Bruun Larsen. #BVBB04

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZAGADOUUUUUU 1-0

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.