Şimdi Ara

Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | HAYAT BİTTİ... BRAVO YİNE TARİH YAZDINIZ (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.593
Cevap
22
Favori
330.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Profesyonelliğin zirve noktası Nuri Kazım Şahin, Türkiye Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.. Hakkında hayırlısı olsun kaptan. Ozan-Selçuk oynadığı MT'a fazlaydın zaten. Futbolu bırakınca da ilgilenmez Türkiye tarafından hiç kimse. Bizde bi yerde çalışır.

    Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | HAYAT BİTTİ... BRAVO YİNE TARİH YAZDINIZ

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuchel reis olsa, şuan real Madrid uefaya gitti diye reallilerle dalga geçiyorduk şimdi apoeli yenemeyen bir adam var başta

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MATCHDAY! DER KLASSIKER DAY!

    Borussia Dortmund v Bayern München

    20.30 @ Signal Iduna Park

    Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | HAYAT BİTTİ... BRAVO YİNE TARİH YAZDINIZ


    Yahu Bayern bile Martinez'le başlıyor, bi biz DMC koyamadık şu 11e kaç aydır. Weigl başlar inşallah. Onun dışında Toprak bombası stoperde. Toljan'ı hoca sildi sanırım. Bartra devam ediyor sağ bekte.

    Ayrıca paylaştığım 11 yanlış, büyük ihtimalle değişecek zaten, Bayern'de Kimmich yok, midesi bozulmuş. Umarım bizim kadro da yanlıştır Weigl başlar. + olarak Götze şişmanını keserse cidden iyi olur. Yok abi bitmiş bu adam. Buna vereceğimiz paraya Hakim Ziyech alırdık gül gibi 10 gol 10 asisti vardı minimum.

    Auba laneti en uçta bakalım delirtmeye devam edecek mi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bayernde Kimmich kafilede yer aldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dortmund XI vs #FCBayern: Bürki, Bartra, Sokratis, Toprak, Schmelzer, Weigl, Castro, Yarmolenko, Kagawa, Pulisic, Aubameyang. #BVBFCB

    #FCBayern XI vs Dortmund: Ulreich, Kimmich, Süle, Hummels, Alaba, Javi Martinez, Thiago, Robben, James, Coman, Lewandowski. #BVBFCB

    Şükür Weigl 11de. Haydi hayırlısı. #HejaBVB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 4 Kasım 2017; 19:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-2 biter diye düşünüyorum.Gollü bir maç olur.Bayern kalecisi patates çuvalı Dortmund'unda defans Allah'a havale şans faktörü de önemli belkide kazanır Dortmund ama baya gollü bir maç olur 2-2 3-2
  • Klasik Robben golü. Bırak artık şu futbolu anamızı ağlattın be adam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Peter Bosz soyadı kadar boş bir herif kovulur umarım.
  • İnanılır gibi değil önce Yarmo sonra Kagawa çok net kaçırdı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen git net kaçır adam affetmez. 0-2.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-4 felan biter tahminim bu yönde Bayern'i ciddiyetine kalmış.Dortmund bitik.
  • hollandalı teknik adamlar bir takımı daha mahvetti. real'e kafa tutan takımın yendiği takımlar köln, hamburg vs. aslında çoğu yorumcu diyordu dortmund'un fikstür avantajı var diye. 10 kişi kalan freiburg'a atak yapamamakla başladı her şey, sonrası çorap söküğü gibi geldi. devre arasında kovarlarsa 3.lük için şans var, diğer türlü schalke, leverkusen hatta hoffenheim bile geçebilir bu takımı. futbolcular tabii ki pozisyon kaçıracak, geçen sene kaçmıyor muydu? diğer takımlar kaçırmıyor mu? bunun çözümünü teknik direktör bulacak. zeki ve teknik bir sürü adam varken gol atamıyorsan, atsan bile habire yiyorsan suçu oyunculara atmak anlamsız.
  • Signal Iduna Park'i çocuk parkına çevirdi B0SZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırom buna benzer bir golü Wolfsburga atmıştı Bartra
  • 1-3 kaybediyoruz. Dk 90da hani az da olsa umudun vardır, altıpasta kaleci falan yokken dışarı atıyorlar, ondan sonra yok sadece oyuncu suçlu değil şöyle böyle.

    Ben burda "X kaçırdı" yazınca millet hadi ordan deyip geçiyor ama, o X o gün kaçırmasa belki bugün oluşan 6 puan fark 1-2 olacaktı, her neyse.

    Şurda yorum atanların 90 dk bir tane maçı izlediğini zannetmiyorum, en azından bu sene için. Hadi diğer maçları geçtim, bu maç üzerinden konuşayım. Yediği 2. 3. golden sonra tepki veren, baskıyı kuran, dönen topları toplayan, üstelik bunu Sokratis sakatlanıp çıkmışken yapan- bi takım vardı. Pulisic sezon başı formuna dönme yolundaydı, Kagawa iyiydi, paso pozisyona soktu zaten. Yarmo 3, Auba 2, Castro 1 kaçırdı. 3 yiyip 5 atılabilecek maç, maçlar oynandı bu sezon. Klopp zamanı da böyleydi zaten. Defans hep böyleydi.

    Bu sene kaybettiğimiz büyük maçlara bakalım.

    ❌Tottenham 3:1

    ❌Real Madrid 1:3

    ❌RB Leipzig 2:3

    ❌FC Bayern München 1:3

    Tottenham maçını izleyenler bilir 2-2ye gelecek maçı hakem aldı verdi, Real maçı hakeza Ramos hentbol oynuyordu, Leipzig maçında Sokratis yok yere atıldı. Hadi Bayern maçını hariç tutalım, ama üstteki yazdığım kaçan golleri de kimse inkar edemez. Tabi bu yazdığım işte hakem, kırmızı vs tek sebep değil bu noktaya gelinmesinde, bahane değil. Ama tüm bu faktörler üst üste gelince de sonuç kaçınılmaz oldu. Sakatlıklar zaten BVBnin adının yanında zikrediliyor artık. Sağlam bir sağ bek olmaması ne hale soktu gördük, görüyoruz.

    Kaldı ki Tuchel de yanlışım yoksa ilk senesinde iyi kötü giderken 5-1 yenilmişti Bayern'e, üstelik Hummels, İlkay, Mkhi varken. Geçen sene de 4-1 yenilmişti, zamanında UELde Odds diye bi takımdan 3 yemişti, elemişti orası ayrı, yine o sezon UEL gruplarda içerde PAOK'a kaybetmiş, dışarda berabere kalmıştı falan fistan.

    Son olarak Ömer'i koy Stuttgart'a Hamburg'a oynasın eyv, burda yemez baba. Yazın dedik çökün Manolas'a De Vrij'e. De Ligt gelse bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Borussia Dortmund Taraftarının Mekanı | HAYAT BİTTİ... BRAVO YİNE TARİH YAZDINIZ
  • WHEN JUPP HEYNCKES DIES

    WHEN JUPP HEYNCKES DIES

    WERE ALL HAVIN A PARTY

    WERE ALL HAVIN A PARTY

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel mac oldu. 4-8, 3-7 bitecek mac 1-3 bitti. Bu macta Dortmundun hocasinin hatasi yok abi. Adam en iyi kadroyu cikardi.

    Onde basip, kapilacak toplarla Aubemayangu savunma arkasina kacir. Munihi 3e 2, 3e 3 yakala.

    Munihin hocasinin hatasi var lakin. Kimmich cok gucsuzdu. Hasta topcuyu oynatma be abi. en buyuk hatasi, Rudynun olmamasi. Martinez tek basina her seye yetisemio. bos toplari Dortmund aldi hep. Munih, ilk yarida 1-2 net pozisyon verdi. hepsinde calim sonrasi kaptirilan toplar, sonraisnda 3e 3, 3e 2 yakalanmalari. Yarmelenkonun sutunun birinde kaleci iyi cikardi. oburlerinde son anda bozdular, rahat vurdurmadilar. Hele Martinez, abi sen on liberosun, neyin calimini deniyosun?

    Hoca, Tottenham, Real maclarinda hatalar yapti, bu macin hocalık tarafi yok. Stoper, bek, iki yonlu ortasaha almak yerine para seven Dortmund yonetiminde suc.

    Boyle devam etsin, Schalke, Bayer Leverkusende gecer Dortmundu 1-2 seneye. Bayer Leverkusen abi, adam topcu satiyor, gelen parayi harcayıp gucleniyor.

    Senin topcun seni birakip Milana gitmek istiyorsa dusuneceksin abi.




  • BvB'nin başına cesur bir antrenör geçmeli ve adı kabul edilebilir biri olmalı yoksa bir kolaj takımı olarak devam eder.Bayern zaten her sene şampiyon ve en büyük dominasyonun sahibi A veya B oturur farketmez.Çünkü Bayern hükümetin takımı bir şekilde ittirilir.Ligde gene şampiyon olur.Uefada lobi ile bir yere kadar gelir sonra kafasına vurup indirirler geçen sene olduğu gibi bu şekilde devam eder değişen bir şey yok.


    Dortmund kendi eliyle zaten eski haline geri döndü bir anda ne olduysa hem ligi hem avrupa elden gitti sinyal veriyordu ama bir anda şalterleri indirdi ve sezonu da bitirdi.
  • Dortmund yonetiminde hirs yok abi. Rasenball sebebiyle Alman spor sitelerini takip ediyorum.

    Dortmundlular hep hedefimiz ilk 4 aciklamasi yaptılar. Dortmund baskani, gecen sene 3.olduk, basariliyiz dedi.
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.