Şimdi Ara

Borusanın BMW Premium Selection Adı Altında Beni Kandırması (Mağduriyetim giderildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
5
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar borusan avcılardan 29 şubat tarihinde BMW 118i mayfest edition 2015 model aracı satın aldım. Aracı 5 mart ta teslim aldım. Tramer de sorgulattığımda, tramer temizdi. Hiç bir şey yoktu. 23 martta ufak bir kaza yaptım ve araç mini onarıma gitti. Kaskom sompo japan mini onarımları tramere giriyor fakat sonraki yıl primden düşüyordu. Gelgelelim ben 3 gün önce aracı sorgulatayım dedim plakadan, bir baktım 4.000 liraya yakın hasar gözüküyor. Sonra hasarın detayına girdim. Sol iki kapı değişmiş. Hemen bana aracı satan, satış temsilcisine ulaştım. Bana dediği, trameri temiz gözüküyordu satış gerçekleştiği zaman, şimdi düşmüş olabilir. Siz bunu ekspertiz e sokmuyor musunuz? Diye sordum. Büyük ihtimalle gözden kaçmış. Aracı getirin tekrar ayrıntılı ekspertize sokalım. Dedim ben size güvenmiyorum. Ne biliyim kapıyı değiştirmeyeceğinizi. Aracı getirmeden bişey yapamayız diyorlar. Mağdur ettiklerini kabul ediyorlar. Satışçı yönetime ekspertiz raporunu sunmam lazım diyor. Yoksa bişey yapamam.
    Bu aracın önceki sahibi sixt rent a car, bu adamları arayıp kaza ile ilgili bilgi sordum, bizde öyle bir araç yok dediler. O zamanki kazayı hdi sigorta karşılamış. Büyük ihtimalle özel serviste yapılmış. Zaten iki kapının bu kadar az rakama çıkması beni şüphelendirdi. Hdi sigortada bilgi vermiyor maalesef. Ne yapacağım bilmiyorum. Şu an iş gerekçesiyle konyadayım. Araçta yanımda. 9600 km de aldım. 15.000 e yaklaşıyor araç. Ziebartta boya koruma, tam kaput film, camlara film yaptırdım. Ne yapacağım bilmiyorum?

    edit: Aracı 96.000 den geri aldılar. Bende zaten aynı fiyata almıştım. 5.000 km kullanmış oldum aracı. 9.600 km de aldım 15.000 km de verdim. 115.000 e 118 i one edition alacağım sıfır. Yanında da tam kaput koruma ve cam filmi verecekler. Hayırlısı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 3 Mayıs 2016; 23:25:10 >







  • Ilk araci aldığınızda keske sizde expertiz raporunu isteseydiniz. Suan dava acardiniz. Uplatalim yardimci olurlar umarim.
  • bu vatandaslar piyasadan yuksek satiyor zaten araclari. ne farki kaldi bunlarin final otomotiv katakulli sirketler grubundan
  • Oradan arac almayı niye tercih ettiniz ? Normal fiyatların altında satıyorlar bildigim kadarıyla. O yüzden bir hile hurda olabilecegini tahmin ediyordum. Ki olmuş.

    Şuan aracı aldıgınız icin yapacak cok birsey kalmamıs maalesef. Ya böyle kullanacaksanız ya da aracı bmw ye bırakıp risk alacaksınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

    Ilk araci aldığınızda keske sizde expertiz raporunu isteseydiniz. Suan dava acardiniz. Uplatalim yardimci olurlar umarim.
    hakkınızı sonuna kadar arayın, işin içinde yalan var, sahtekarlıktır bu.

    milletin dini imanı para olmuş bu tür şeyleri okudukça kendimi dünyada yaşayan son dürüst insan sanıyorum.

    bmw de böyle yapıyorsa yazıklar olsun diyorum başka söze gerek yok.
  • Aracında başında durup tekrardan ekspertiz yaptırmaktan başka careniz yok.

    Dava açmanız durumunda ugrasirsiniz. Anlisalana. Gorebyogun çalışıyorsunuz.

    Gidip başında durun ekspertiz yaptırın. Sonra da servis müdürüne durumu anlatıp aracı iade edin. Almazlarsa dava acarsiniz elinizdeki belgelerle
  • Gecmisteki expertiz raporunu borusandan isteyin, sonrasinda kendiniz expertiz ettirin ve tramer kaydi ile birlikte aracin iadesini isteyin. Camura yatarlarsa 4bin tl hasar kaydi icin 10bin lira iade isteyin o da olmadi dava acin.
  • Doğuşa zırtpırt lafı çakanlar Borusan'a da 3-5 laf eder herhalde.
    Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 26 Nisan 2016; 12:10:56 >
  • Aracı iade ederim etmesine. Kredi çektiğim için banka sıkıntı çıkartabilir dediler. Vaktim olsa dava ile uğraşırım da, çok vaktim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagrimir

    Aracı iade ederim etmesine. Kredi çektiğim için banka sıkıntı çıkartabilir dediler. Vaktim olsa dava ile uğraşırım da, çok vaktim yok.
    Aldığınız yere götürün satan temsilciyle beraber başında durarak tekrar ekspertize sokun rapor çıkarsınlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xmxksk

    Aldığınız yere götürün satan temsilciyle beraber başında durarak tekrar ekspertize sokun rapor çıkarsınlar

    Büyük ihtimalle öyle yapacağım.
  • rent a cardan çıkma arabamı alınır yahu nasıl kullanıldıkları ortada, bizzat ilk sahibi dışında 2. el araç almamak lazım premium selection, dod vs. hikaye
  • Cumartesi gideceğim borusana. Bakalım ne olacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trust06

    Doğuşa zırtpırt lafı çakanlar Borusan'a da 3-5 laf eder herhalde.
    Geçmiş olsun.

    farkı yok mantalite olarak.Zaten farkının olmadığı çektiği fahiş fiyatlardan belli,kesmemiş dolandırıcılığa da başlamışlar.Aynen sizin sorunsuz iftira dediğiniz şanzımanın mahkemelik olup ayipli mal statüsüne sokulması gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trust06

    Doğuşa zırtpırt lafı çakanlar Borusan'a da 3-5 laf eder herhalde.
    Geçmiş olsun.

    Doğuş senede kaç araba satıyor, Borusan kaç araba satıyor?

    Borusan müşterisinin burada yazma oranı ne, Doğuş müşterisinin burada yazma oranı ne?

    Kendimi DSG konusunda "Çok satıyor ondan sorun çok çıkıyor" diyenler gibi hissettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DolceVita.

    quote:

    Orijinalden alıntı: trust06

    Doğuşa zırtpırt lafı çakanlar Borusan'a da 3-5 laf eder herhalde.
    Geçmiş olsun.

    Doğuş senede kaç araba satıyor, Borusan kaç araba satıyor?

    Borusan müşterisinin burada yazma oranı ne, Doğuş müşterisinin burada yazma oranı ne?

    Kendimi DSG konusunda "Çok satıyor ondan sorun çok çıkıyor" diyenler gibi hissettim

    Alıntıları Göster
    Malum üye vw iletişim direktörüne sahtekar dedikoducu dedi adamım,ne sorunu ne çok satması




  • Amma insanlariz BMW değil RR olsun Ferrari olsun. Alırken mutlaka 200 TL verin expere sokun servis kayıtlarını inceleyin. Alırken expertiz raporunu istediyseniz. Haklisiniz. İstemediyseniz elinizde belge yok ise anlaşmak zorunda kalırsınız. Dava acsaniz bile somut kanıtlar sunmaniz gerekir.
  • Açılacak davayı kazanırsınız artı yargılama gideri ve vekalet ücreti de alırsınız. Sırf bu bile size sattıkları araçtan ettikleri kardan daha fazladır. Davayı ya ayıplı mal ya da esaslı hata hükümlerine göre açarsınız ve kazanırsınız emin olun. Bunu borusan avukatları da iyi biliyorlardır ancak blöf yapacaklar muhtemelen. Ya da usuli bi açık arayacaklar. Bu nedenle bi avukatla görüşün bu ülkedeki tacirler bazı şeyleri öğrenecek ama kolay yoldan ama zor yoldan siz vaktim yok dedikçe başkalarının da başına benzer şeyler gelecektir
  • İyi cesaret gidip rent a car çıkması araba almak.Muhtemelen siz bi yol bulamıcaksınız,arabada sizde kalıcak.Araba alırken yapıcağım son şey rent a car çıkması bi araba almak olur heralde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalus

    İyi cesaret gidip rent a car çıkması araba almak.Muhtemelen siz bi yol bulamıcaksınız,arabada sizde kalıcak.Araba alırken yapıcağım son şey rent a car çıkması bi araba almak olur heralde.

    Rent a car çıkması olduğunu yeni öğrendim. Bana eczacıbaşına verilen filo aracı demişlerdi, uzun dönem kiralık. Cesaretle falan alakası yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.