Şimdi Ara

Borusana ve köprülü otoya teşekkürlerim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Ve sonucunda iyiki bmw markasını seçmişim ve arıza, bakım gibi işlemler için iyiki yetkili servisi tercih etmişim diyorum.

    2012 model f30 3.16i aracim garantisi bittikten 2 ay sonra sogutma su seviye eksilme arızası vermişti. Tabi hemen servise götürdüm bir kaç hortum falan degisti 500 tl masrafla aracımı yaptırdım.
    Aradan 10 ay geçti bu süre zarfında bakımlarımı vs yine gidip yetkili serviste yaptırdım. 10 ay sonra aracım bu sefer gösterge panelinde "tahrik" uyarısı veriyordu, yine servise götürdüm. Yine su seviyesinde azalma vardı ama bu sefer problem büyüktü, devirdayım, hortumlar, su haznesi vs baya can sıkıcı değişim öneriyorlardı. Ben başıma açılacak masrafları düşünürken, sagolsunlar usta başı ve servis danışmanları baya ilgilendiler. Aracımı aldılar ve daimi servis müşterisi oldugum için ve daha önce de bu probleme benzer bir problem yaşayıp serviste yaptırdıgım için sorunu borusan müşteri hizmetleriyle görüşüp ücretsiz halletmeye çalışacaklarını söylediler, ilk başta pek inandırıcı gelmedi, dedim ki herhalde bu işin sonunda kazığı bize iteleyecekler diye ama ikame f10 5,20i aracımıda verip, beni gönderdiler.

    Tabi bu arada düğün hazırlıkları yapıyordum ve ikame araç bana ilaç gibi geldi, normalde 4-5 gün serviste aracımın kaldıgı olmustu ama ikame araç falan vermemişlerdi, neyse aradan 10 gün geçti ve aradılar aracımı gittim teslim aldım aracın devirdayımı, hortumları su haznesi dahil bir çok para değişmiş ve üstelik sıfır ücret ödeyerek, işçilik dahil herşeyi kendileri karşıladılar. Cebimden 5 kuruş para cıkmadı

    Kısacası belki yapmaları gerekeni yaptılar, belkide daha önce yaptırdıgım o arızadan kaynaklı bir problem oldugu için garanti kapsamından degisti. işin arkasında neler gelişti bilmiyorum ama büyük bir masraftan kurtuldum ve gerçekten yaptıkları olay memnuniyet vericiydi benim açımdan. Aracın arızalarını ve bakımlarını iyiki yetkili serviste yaptırmısım, çok kişi kızıyordu 2 katı para verilir mi diye ama bu sayede büyük masraflardan kurtuldum.

    Neticede, bmw markasını seçtiğim için bir kez daha memnun oldum. Borusana ve konya köprülü oto'ya teşekkürler.



  • ailecek komple bmw kullanırız ve 300bin km de olan araclar dahil borusandan asla şaşmadık. bu konuda borusan gerçekten bambaşka . aracın 1 günlük işi dahi olsa anında ikame arac sağliyorlar . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.