Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (777. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.606
Cevap
535
Favori
1.162.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Full nakitte olan varsa firsati degerlendirsin. Yarisi ile mala girsin yarisi ilede pusuya yatsin. Full malda olmasam yapacagim bu olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Twinport

    Allah hepimize sabır versin. Böyle birşey görmedim ben. O kadar açıklamalar var borsa dip taban yapıyor. Bu arada benim bir sorum olacak illa 58.000 diye durup duruyoruz yahu 58.000'de ne olacağını kim ne bilebilir.Belki 55.000 olamazmı? Sonuçta borsa bu, yanılıyormuyum?


    55 olmaz. o köprüyü çoktan geçtik. 58 bile çok zor.
  • Taban yapan hisselerden almayı düşünenler öğleden sonrayı beklesin bence, genelde %5 civarı daha düşüyorlar öğleden sonra.
  • Aslında herşey açık seçik ortada.

    O.Ç para babaları (Başta amerika) zaten uzun süredir gözünü türkiyeye dikmişti. Napsakta şunların mallarına el koysak diye. Bunlar sömürü devleti geleneğinin çocukları kardeşim. Kanında var bunların sömürü. Aylardır ne yaptılarsa olmadı olmadı. Borsayı 58 bin çekemediler. Var güçleriyle bütün azı dişlerini göstererek ağızlarından salyalar akıtarak ellerin ne geldiyse yaptılar ama olmadı. Ama taş olsa bir sabrı bir dayanma gücü var değilmi. Ky de dayanamadı bu baskıya. Şimdilik ipleri elimizden kaçırdık gibi görüne bilir. Ama kimse mal boşaltmazsa (ki böyle umuyorum) en geç 2 günüe eski halini alır.
  • Son durum:(






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMICAN -- 21 Temmuz 2011; 11:59:39 >
  • Ülen GLDTR almak isterdim haaa. Tüm borsada bir tek o yükselmiş. Olsaydı şimdi bende, burada ne hava atardım size
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abrahamme

    Aslında herşey açık seçik ortada.

    O.Ç para babaları (Başta amerika) zaten uzun süredir gözünü türkiyeye dikmişti. Napsakta şunların mallarına el koysak diye. Bunlar sömürü devleti geleneğinin çocukları kardeşim. Kanında var bunların sömürü. Aylardır ne yaptılarsa olmadı olmadı. Borsayı 58 bin çekemediler. Var güçleriyle bütün azı dişlerini göstererek ağızlarından salyalar akıtarak ellerin ne geldiyse yaptılar ama olmadı. Ama taş olsa bir sabrı bir dayanma gücü var değilmi. Ky de dayanamadı bu baskıya. Şimdilik ipleri elimizden kaçırdık gibi görüne bilir. Ama kimse mal boşaltmazsa (ki böyle umuyorum) en geç 2 günüe eski halini alır.



    Hal böyleyken kimse boşaltıcağını sanmam.Madem borsa oynuyoruz oyuncunun biraz sabırlı olması lazım.




  • DYHOL'da işlem hacmi çok fazla. millet alıyormu ne? Ben de 1000 tlmi adel comdo asuzu ya yazıyorum
  • Hacimsiz hisselerde değil ama hacmi yüksek olan hisselerde ufakta olsa kayıplar azalıyor gibi görüyorum ekrandan.
    Herhalde fiyatlar istenen seviyeye geldi ve toplamaya başlıyorlar, yada elinde nakit olanlar fırsat maliyeti diye görüp ufatkan alıyorlar, yada tepki alımı geliyor diye yorumluyorum ben... AMA bir ihtimal de, çakalların oyunu bitmedi biraz ara verip bizim gibi kuzuların tekrar kucağa gelmesini bekliyorlar, ikinci seansta yine öpecekler...

    bakalım hangisi olacak...
  • İMKB 47 bin puana kadar düşebilir



    İlk olarak 53.400 seviyeleri ve daha sonra 47.730 sevilerine doğru gerileyebilir. Doğan Özdemir'in analizi...

    www.borsagundem.com

    21.7.2011 - 00:31


    Endekste 60.400 destek seviyesi aşağı yönlü kırılması durumunda ikili tepe trend değişim formasyonunu teyit edilerek. İlk olarak 53.400 seviyeleri ve daha sonra 47.730 sevilerine doğru bir düşüş trendine girileceği görülmektedir. Peki teknik açıdan böyle görünüyor ama piyasada ki verilere bakıldığında da teknik analizimizin teyidini görebiliyor muyuz?

    Piyasadaki verilere bakarak yorumlayalım.

    ilk önce AB ülkeleri borç durumlarına baktığımızda Yunanistan 330 milyar euro,İrlanda 150 milyar euro, portekiz 160 milyar euro, İspanya 650 milyar euro İtalya 1,8 Ttilyon euroluk borçlarıyla zor durumda oldukları açık peki piyasa konuşulan Avrupa Kurtarma Fonu olarak bilinen EFSF'nin toplam sermayesi ne kadara EFSF nin şu anda ki sermayesi 250 milyar euro yeniden yapılandırılması söz konusunda çıkacağı seviye 450 milyar euro işte AB ülkerinin ekonomik açıdan durumları ve bu verilere göre bize olumsuz yansımalarını da göreceğiz.

    İkinci olarak ABD Mayıs ayında 14 Trilyon 294 Milyarlık borç limitine ulaşması ve 2 Ağustos'a kadar Borç limiti arttırılmazsa borç ödemelerinin kısmen yapılamaması söz konusu olacak. Bu da dereceleme şirketlerince not indirimini gündeme getirecek. Bu durumda da ABD tahvilleri bir anda değer kaybedecek. Finansal işlemlerde teminat olarak kullanılan tahviller fiyatlanamayacak.ABD’nin tahvillerine yatırım yapan en başta Çin (1.1 trilyon dolar) ve Japonya’nın (882 milyar dolar) da etkileneceği çok açık.

    Üçüncü olarak da kendi ekonomimize baktığımızda 2009 sonunda yaklaşık 14 milyar dolar olan cari açık, 2010 yılı sonunda 47,6 milyar dolara çıktı. 2011 yılı itibariyle cari açıkta artış hızının sürmesi nedeniyle ekonomi yönetimi soğutma tedbirlerini hayata geçirmeye başladı. Cari açığın yılın son çeyreğinden itibaren baz etkisi nedeniyle iyileşme sürecine girmesi bekleniyor ancak yılsonu beklentisi, açığın 60 milyar doları aşacağı yönünde.Cari açık, Ocak-Mayıs döneminde 37 milyar 274 milyon dolara ulaştı. Aylar itibariyle açığın seyri; Ocak’ta 6 milyar 79 milyon dolar, Şubat’ta 6 milyar 138 milyon dolar, Mart’ta 9 milyar 745 milyon dolar, Nisan’da 7 milyar 680 milyon dolar, Mayıs’ta ise 7 milyar 753 milyon dolarla geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 121,3 arttı.ve bu da yabancı yatırımcıların ülkemizden çekilmeleri yönünde olumsuz etkiled
    i.



    endeks düşmez diyenlere gelsin...







  • BU BORSAYA BELASINI OKUMAMAK İÇİN KENDİMİ ZOR TUTUYORUM. NEREDEYSE BİR SENE OLDU, ZARARDAN BAŞKA BİŞEY GÖRMEDİK. SABIR SABIR DAHA NEREYE KADAR? KEŞKE HİÇ BULAŞMAZ OLAYDIM. ŞİMDİ PAÇAYI KAPTIRDIK, KURTULAMIYOZ.
  • Sabah -1.23% gorunce kolu kesip cıkmıstım ve OHA diyorum -3.30% ne be?
    Kchol allahtan deliler gibi düşmedi ondan cıkmaya yemıyo bırakmıcam mallarımı itlere varsın 1tl olsun yıne malıyetımı dusurur alırım.
    Kücük portfoye takviye yaptım bugun, lateke yuklendım tabandan acaba ben mı kademe atlattım bea
    Valla hiç güvenmiyorum bunlara fakat mal cıkıyorlarsa bu kadar şelale olmaz, yabancılar akıllıdır hiç bi zaman böyle yapmazlar.
    Mallarınıza asılın gerekirse takviye yapın ben bu düşüşe inanmıyorum.
    He düşerse sağlık olsun beklerız
  • He bide bu düşüşlerden sonra cıkış olursa spek hisselerine yönelirim. Adam toplar malı tabandan deliler gibi yükseltir endeksle diye düşünüyorum.
    Emkel trnsk eurom ve sanki cemas..
  • Yüz sefer kendi kendime diyorum su Ataonline para aktarma diye ama hep dususlerde para aktariyorum ve mal aliyoru kendime koca bir Bu kadar boga olmanin sonu antrikot kisminin firinda kizarmasi ile biter.

    Bas bas paralari COMDO ya bidaha mi gelecen dunyaaa yaaa Alici olmayan hisseyi tabandan aldim iyimi.

    Gercekten bugun ki dusus serefsiz ce yapilmis bir dusus prim yapmis hisselerin hepsi nerdeyse taban a yakin.

    Gerekceler ile dussek tamam ama bir kac (sözüm meclis disari) pezonun lafi ile hasat oldu endex.

    Mali olan zarardayim diye satamiyor, parasi olan ise dahada duser diye korkuyor alamiyor.

    Endex bu sefer akabilir arkadaslar iki sefer 58.000 altina dusmeden dondu bu sefer ucuncusu ve ortada hic bir beklenti yok.




  • dolara 1,70 gösterecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sp250

    He bide bu düşüşlerden sonra cıkış olursa spek hisselerine yönelirim. Adam toplar malı tabandan deliler gibi yükseltir endeksle diye düşünüyorum.
    Emkel trnsk eurom ve sanki cemas..


    Sana bisey olmaz agaaaaa, olan benim gibi gariban ky ye olur sen her sartta kazanmaya programlanmissin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemele


    Bütün bunların sorumlusu sensin.
  • Cemele portfoyume gırıp bakmıyorum rahat 4bin falan zarardayım maliyeti düşürmeye korkar hale geldim.
    Nerde kazancaz yaa bi yeşil görmeyeli kaç ay oluyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abrahamme


    quote:

    Orijinalden alıntı: cemele


    Bütün bunların sorumlusu sensin.


    Aaaaaa bu bir iftira tamam mal sattik once ama benim sattiklarim bu kadar etki yapmadi, iki gunde %0.30 luk etki yapti.

    Mal alamiyorum yemiyor acikcasi COMDO aldim azicik oda maliyet ile arasinda makas acilmisti
  • Cemele hocam, COMDO'yu kaçtan alsak iyi
  • 
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.