Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (1548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.606
Cevap
535
Favori
1.162.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15461547154815491550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Borsa da aracı kurumunuza çok dikkat edin. Ben bundan 2 yıl önce çok sık işlem yapıyordum. Günlük 200 bin tl civarı. Ve kurum bana ekstre yollarken binbir dereden su getirtiyordu. Ve de bunu yapan en büyük banka nın aracı kurumu düşünün . En sonunda oradan işlem yapmayı kestim.çünkü sizin pörtföyünüzle bilginiz harici alım satım, çok aşırı işleminiz varsa asıl kazancınız yerine farklı oranda kar ı hesabınıza geçirme vs herşeyi yapabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar akbank ta hisse alim satimi yapiyorum ama bir noktayi netlestiremedim emir verip enir gerceklesmediginde yada emir iptal dedigimizde kesilen komisyon ucreti geri odenmiyor mu? Gerekceklesmeyen her emirden komisyon ucreti aliniyor ozaman oylemi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbankasında gerçekleşmeyen alım emirlerinden komisyon kesiliyor mu yoksa o para hesaba geri dönüyor mu?
    Bir de lot altı satış yapılabilen banka var mı? İşbankası kullanıyorum komisyonları yüksek geliyor ayrıca lot altı satış yapılamadığından elimde birkaç küsüratlı hisse var.
  • doctor_19 D kullanıcısına yanıt
    Emir verdiğinizde verdiğiniz emir kadar lot için ona göre komisyon kesileceği bilgisi alırsınız ekranda. Alış-Satış gerçekleşene kadar komisyon kesilmez. Gerçekleşmeyen veya iptal edilen emirden komisyon kesilmez. Ancak 1 lot satsan bile kesilir. O da satılan lot ücretlerinin komisyon oranına bölümü ile çıkan ücret kesilir.

    Sizde gerçekleşmeyen veya iptal edilen emir için kesinti yapılıyorsa yatırım firmanızı değiştirmenizi öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroglu6 -- 1 Mart 2018; 8:12:24 >
  • Thyao baya kazandırdı 2 aylık süreçte

    Ytd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Aralık 2017'nin başında almıştım bende. Çok duramadım tehlikeli duruyordu. Şuana kadar bekleseydim %66 kar etmiştim. :(
  • Aselsana girmeyi düşünüyorum da bu halka arz olayı kafamı karıştırıyor. İlk defa borsaya girecem pek de bişey bilmiyorum açıkçası. Birileri ufak bilgilendirme yaparsa çok sevinirim:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 3 Mart 2018; 13:31:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İssiz Adam

    Aselsana girmeyi düşünüyorum da bu halka arz olayı kafamı karıştırıyor. İlk defa borsaya girecem pek de bişey bilmiyorum açıkçası. Birileri ufak bilgilendirme yaparsa çok sevinirim:)

    Herkesin kafa karisik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gsray %400 bedelli sermaye artırım sebebiyle 2 civarı bir fiyata düşüyor. Alım için iyi bir fırsat mı? Her kafasına estiğinde sermaye artıran ve yatırımcısını sömüren bir şirketin hissesi alınmaz ama fiyat o kadar dip ki görmezden gelemiyorum. Siz ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    ASELSAN son sene uçtu gitti malum daha sonra ASELSAN Türkiyenin bitcoini gazıyla 45 lere çıktı sonra malum serbest düşüş.



    ASELSAN aslında yapı bakımından sağlam şirket 5000+ mühendisi geleceğe dönük projeleri var. Ancak bu bizim halkımız kısa vadede çok kazanmak istediği için kontrolsüz dalıyor borsaya. O yüzden ky sayesinde çıkışlar hızlı inişler daha hızlı oluyor. ASELSAN ın zaten halka arz yapmasındaki neden bu hisse derinliğini arttırmak. İlk hedef hisseleri yabancı bir aracı kurumla çıkarmaktı ama olmadı. Şimdi yerli kurumlarımızla çıkacak 1 milyar TL üzeri bir halka arz olacak.



    Şimdi soru alınır mı alınmaz tamamen kendi tercihiniz soracağınız soru halka arz da fiyat şimdiden düşük mü olur yoksa aynı yada daha fazla mı olur? Gerisi size kalmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Hisse çoğalıyor fiyat düşüyor aslında şu an da 5 in karşılığı o zaman 2 oluyor sırf fiyatı düşük diye bakıyorsanız öyle değerlendirin. Şirketin değerinde bir değişiklik olmuyor yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Umarim saka yapiyorsunuz su mesajiniz ile..bence siz borsa filan oynamayin..

    50 liradan bir hisse 0.50 kurusa da dusebilir sermaye artirimi ile..o zaman 50 kurus oldugunda bedava mi oluyor yani?

    Siz olaya resmen psikolojik bakiyorsunuz.

    Ha buna ragmen kagit yinede yukselir mi ? hikayesi saglam ise yukselir.Ancak bu ulke de spor hisselerini almak ile iddia da tum parayi tek maca basmak arasinda fark goremiyorum
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Düşüncenizde tamamen haklısınız. Yalnız eklemek istediğim bir iki nokta var. Şirketin para dilenmesi olumsuz bir durum ve rüçhan hakkı satışından sonra hissenin bir miktar daha aşağı ineceğini düşünüyorum. Olur olmaz bilemem ama Uefa'dan ceza alınması olasılığı, Mayıs'ta ard arda 5 yıl zarar açıklanması, şampiyonluğun kaçması ihtimali gibi olumsuzluklar fiyatı olumsuz etkileyecektir. Bu olumsuzluklar gerçekleşirse uzun vadeli yatırım için iyi bir alım fırsatı olacaktır.

    Özetle kulüp hisseleri gerçekten çok büyük risk. Hele GS en kötüsü. Kendi para koymadan sermaye artıran, yatırımcısını zerre düşünmeyen bir kulüp. İşte bu yüzden sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Fiyat vermek istemiyorum ama virgüllü hanelere inmesi şaşırtmaz. Bu durumda da alım için fırsat olmaz mı?

    Unutmuşum : YTD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdinç B. -- 4 Mart 2018; 14:23:48 >
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Benim borsa anlayisim farkli.Sadece gs degil ben sahsen spor hakkinda hicbir kuruma 1 tl yatirmam.Cunku kisileri baglayiciligi yok.Dursun sirketi milyar tl zarara sokar elini kolunu sallayarak ayrilir.Aziz herseyi satar yarin ayrilir kimsenin umrunda olmaz.Tr de spor sirketleri borsa statusunde yonetilmiyor.Sadece halki yolmak icin borsaya acilmis sporsirketleri bizimkiler.
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    Sizdeki nasıl bir anlayış ben anlamadım açıkçası. Bir şirkete neden yatırım yapılır? bu sorunun cevabının sizdeki karşılığını merak ediyorum açıkçası. Her türlü batışa doğru uçuruma atlayan hisse için dur bende atliyim belki uçar dipten alayım derdindesiniz. Yalnız hatırlatırım paraşütünüz yok. Bu söylediklerinizde ben açığa satış yapmak istiyorum derseniz anlarım. Ama yatırım yapacam diyorsunuz ve üstelik virgüllü haneleri telafuz ediyorsunuz. Cesaretinize hayran kaldım açıkçası.

    Son olarak alım fırsatı dediğimiz şey, şirketin normalde sağlam bir şirket olması veya geleceğe yönelik çok iyi hedefler koyması ve bunu gerçekleştirdiğinde büyümesini öngörerek varolan fiyatı için ucuz diyip hisseye girmemiz ve gelişmeleri takip ederek yükselme beklediğimiz hisseler ve şirketleri için verilen bir terimdir. Aksi takdirde bu alım değil satış fırsatıdır.

    Neyse konuştuklarım sadece beni bağlar. YTD. Karar verici sizsiniz. Ben sadece sizi uyarıyorum. Aklınızdaki terimin anlamını yanlış düşünüyorsanız sonu sizin için felaket olabilir.




  • Türk hava yolları % 4 düştü bakalım ne olacak yarın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gold464

    Türk hava yolları % 4 düştü bakalım ne olacak yarın.

    Varlık fonunun başına kim geleceği belli olsun bakalım, eğer ılımlı yurtdışına açık biri olursa THY ve halkbank a olumlu yansır diye düşünüyorum. Tam tersi olasılık da geçerli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankasının hisse senedi tutma ücreti nedir acaba bide işbankası çok mu komisyon alıyor al satlar da?
  • Arkadaşlar su an hangi hisse tavsiyesinde bulunuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemas % 12 artışta tavan yaptı. :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15461547154815491550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.