Şimdi Ara

borsa ile ilgilenenler bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aranızda borsa ile ilgileneniz varsa derim ki messengerde bir gurup oluşturalım birbirimize messenger adreslerimizi verip kazanmanın yollarını birbirimizle paylaşalım cokyakar@hotmail.com benim messenger adresim listemde borsa gurubu başlığını atıp katılımlarınızı bekliyorum

• çağrım ile ilgilenen yokmu?
  • Benim peder borsa ile ilgileniyo ama öyle yüklü miktarda potrföye sahip değil. Ama bi sorayım belki teklifinle ilgilenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_28 -- 17 Mayıs 2007; 19:04:16 >
  • ben varım ekliyorum dostum....
  • abim sayesinde bende ilgileniyorum
  • bende ilgileniyorum ama o benle ılgılenmıyor
  • bence borsaya girmek için vakit çok geç..
    46 binli borsada kazanmak çok zor..
    çok çok ucuz ve hareket yapabilecek hisse bulursanız belki..
    borsanın %70 i yabancı elinde..
    yerli katılımcı çok az..
    girmeye kalkanları da canından bezdirip aldığı hisseyi daha düşük geri almadan hisseyi hareket ettirmezler..
    mesela bir hisseyi 1.03 ten alırsınız..borsa hergün yükselir ama sizin hisseniz nedense yükseleceğine düşer..ve sizi bıktırıp canınızı sıkarlar..en sonunda 1 ytl den satarsınız..birde bakarsınız siz sattıktan sonra hisse uçmuş..
    tüh dersiniz keşke dersiniz..
    ama adamlar zaten sınırlı sayıda olan yerli yatırımcının aldığı hisseleri öylesine takip ediyorlarki..lot lot sayıyorlar..tümünü geri almadan hisseyi kıpırdatmıyorlar..

yok illa ben yine borsaya gireceğim derseniz sağlam ve büyük hisselerden pek ayrılmayın..sığ hisseler başınıza bela olur..
    kolay gelsin.

zaman para kazanma devri değil,cepteki parayı koruma zamanıdır.

• şöyle iyice bir düşünüp,kendinizi tartın..
    kendinizi kurttan çok kuzuya benzer görüyorsanız borsadan uzak durun derim ben..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.