Şimdi Ara

Borderlands 3 Milyonluk Satışa Ulaştı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •   

2009 yılında bir çok oyun ilk defa oyun dünyasında boy gösterdi, piyasada yeni bir isim olmak satış bazında firmaların zorlanmasına neden olsa da Borderlands için bu geçerli değil.

FPS ve RPG öğelerini başarılı bir şekilde harmanlayan Borderlands, 2009 yılının en çok satan "yeni IP"si olmuştu.

2010 yılında da ek paketlerinin etkisiyle satışlarını başarıyla sürdüren Borderlands'in toplam satışı 3 milyonu geçti. Bu Gearbox için gerçekten mükemmel bir rakam olarak görülebilir.

Gearbox'ın bu yüksek satış rakamlarından sonra Borderlands'in bir devam oyununu düşünmemesi için hiç bir neden bulunmuyor.

• bossları çok zor gerçekten
  • Şu seviye atlama olayını biraz daha güzel yapsalardı iyi olurdu. Bir dahaki oyuna inş.
  • Co-op çok zevkli oluyordu oyunda kendine has bi havası vardı inşallah devam oyunuda gelir.
  • Oyun harika bence farklı bir havası ve can sıkan bossları var.Ek paketleride kaliteli.Devamını bekliyoruz iyişallah gelir.
  • Single olarak hiç deneme fırsatım olmadı ancak co op oynarken bana bosslar cok kolay gelmişti. Ayın 25'i olduk ancak su saat itibariyle oyun yüklenebilir olarak cıkmamış.Dört gözle bekliyorum.Arena dlc'si sonrası bu add-on bizi bir hayli mutlu ediceği kesin.
    LG C2 4K + Asus Rog Strix XG27AQDMG Oled | ZOTAC RTX 4080 AMP H | RYZEN 7800X3D | Corsair 2X16 GB DDR5| NZXT Z53Kraken 240mm | FSP AURUM PT 1200 | NZXT H9 Elite | STEELSERIES ARCTIS 1 WIFI | LOGITECH G305 LIGHTSPEED - ZOWIE EC2A |
  • Atmosferiyle karakterleriyle çok eğlenceli bi oyundu inşaallah devamı yakında gelir :D
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi bi oyundu,cl4-tp
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.