Şimdi Ara

Borderlands 3 Edition Farkları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Borderlands serisinin sıkı takipçisiyim. Daha önceki 3 oyunu da dlc'leriyle birlikte %100'e yakın bitirdim. Zamansızlıktan Borderlands 3'e girmek ancak şimdi nasip oldu. Oyunu alacağım ancak deluxe, super deluxe, next level ve ultimate editionlar arasında ne farklar olduğunu bulamadım. Bilen biri açıklayabilirse çok sevinirim. Almak istediğim versiyonda base oyun ve çıkmış/çıkacak tüm hikaye dlc'lerinin olmasını istiyorum, kozmetik vs. için boşa para vermek istemiyorum. Teşekkürler şimdiden.

• Borderlands serisi sevdiğim ve oynadığım bir seri fakat Borderlans 3 te uyguladıkları dlc politikası nedeniyle son dönemde epey eleştirildiler.Oyunun önceden Season Pass içeren sürümüne ek olarak birde Season Pass 2 çıkardılar ve bunu oyunu tüm sürümleriyle alan kişilerin oyununa dahil etmeyip ayrı olarak satın almaya zorladılar.Durum böyle oluncada oyuncular haklı olarak eleştirdi.

Oyunun sürümlerine gelince Season Pass 2 ile birlikte getirdikleri Ultimate sürümünde bu zamana kadar çıkmış tüm ek paketler ve içerikler ana oyunla birlikte bulunuyor.Super Deluxe sürümünde ise ana oyuna ek olarak ilk Season Pass içerikleri bulunuyor.Her ne kadar Borderlans ek paketleriyle birlikte oynanması gereken bir oyun olsada özellikle Season Pass 2,designer's cut gibi ekstra ödemeye zorlayan içerikler nedeniyle ilk kez borderlans oyunlarından ek paketleri tercih etmedim. 

Oyunun tüm içeriğine sahip olan sürümünü tercih ediyorsanız Ultimate sürümünü almanız gerekiyor. 

//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten season pass 2 olayı dümdüz dolandırıcılık olmuş. Teşekkürler bi gözden geçiricem ultimate almaya değer mi diye.
  • Ana oyunun içerisinde olması gereken içerikleri böyle dlc ile satmak kadar itici bir durum yok çatır çatır korsan oynayacağım bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 3 Ocak 2021; 4:43:17 >
  • Hocam genelde bütün oyunlarda deluxe sadece bir miktar skin filan verir, deluxe'dan sonraki paket işlevsel bir dlc verir, hikaye dlc'si gibi. Ultimate edition yine skin filan verir. Yani en iyisi genelde next level dediğin dlc.

• Cevaplarınız için teşekkürler, açıkçası beni de biraz soğuttu belki ben de korsan oynayabilirim. 2 dlc oynayacağım diye kozmetik vs.'ye bi ton para vermek istemiyorum. DH nasıl işliyor bilmiyorum ama konu kitlenebilir eğer gerekiyorsa.

Dirt Rally 2 de B3 de pisliğin sınırlarını zorladılar. DR 2 de aynısını yaptı Deluxe alanlara yeni DLC'leri vermedi. B3'ü tam parayla satın alacakken bu pisliklerini gördüm, beş kuruş kazanamadılar benden. O parayı Empress'e göndermek gerek. Keyifleri bilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Ocak 2021; 13:6:40 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.