Şimdi Ara

BORDERLANDS 2 REMASTERED (Commander Lilith Dahil) TÜRKÇE YAMA (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
8
Favori
19.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lugo kullanıcısına yanıt
    evet orada zero ile ilgili bir espiri yapılmış. zaten zero karakterinin tanıtıldığı sahne geldi aklıma. :) dediğim gibi seninle çevirmen arasında. düzeltirse ya da düzeltmezse, çevirmenin elinde olan bir şey :)
  • Düzeltmiycem çünkü doğru olanı o. Orda karakterlerin sınıflarını söylüyor yeterli ingilizce düzeyine ve zekaya sahip herkes orayı o şekilde çevirirdi. İstiyorsan git forumdaki diğer çevirmenlere sorun. Beğenmiyosan oynama. Sen cahilsin diye doğru çevirim için özür dileyecek değilim.
  • Yama gerçekten güzel, yoğun bir emek var. Karakterinden şu yazdıklarınla bile nefret ettiğim halde teşekkür edeceğim. Anlamadığın noktayı belirtmek istiyorum, oyunlarda belli başlı sınıflar ve oyunlar bunların üzerine kuruluyor (tank, mage vs) Bl2'de de commando görevinde Axton olduğu için -Komando olarak Axton- veya Maya -Mage olarak Maya- gibi tanıtılmış (Mage değil siren biliyorum, örnekle bağdaştır diye öyle yazdım) Karakterleri sınıflarına göre tanıtmışlar ve olarak kelimesi şart. Anlamayacağını düşünerek örneği sürdüyorum. Ekip olduğumuzu varsayalım ve bizi tanıtıyorlar, "Lennon, çevirmen" veya "Çevirmen olarak Lennon" diyebilirler. İkisi de doğrudur. Aşağılık kompleksinden çıkmanı öneririm, seni seviyoruz, saldırgan olma.
  • iyi halt yidiniz.
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    İlgili kısmın düzeltmesi bu linktedir. Böyle ufak bir anlaşmazlıktan dolayı insanlar mağdur olmamalı. Çevireceğiniz dosyalardan ve planlamanızdan beni haberdar ederseniz, yardım edebilirim.

    link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lugo -- 17 Temmuz 2019; 12:43:44 >
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    lennon dostum, yapma :D o kadar destek oldum sana. bunlar yüzünden bizi bırakma böyle :D
  • bu çevirmenlerin alayı (qnoops hariç) hala ergenlikten çıkamamış kaprisli tipler,ulan tek meziyetin 3. sınıf bir ortadoğu ülkesinde ingilizce bilmek,onuda yanlış yaptığın için uyaranlara atar yapıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASYONALIST -- 17 Temmuz 2019; 13:47:46 >
  • Kafayı yiyeceğim, yazdıklarını okuyamıyor musunuz? Eleştiri kabul edemeyen, burada Allah rolü kesen bir tip var ve sırf bir oyunu Türkçe oynamak için bu role ayak uydurmuşsunuz. Lütfen karakterlerinizi geliştirin, bu kabul edilebilir değil. Eleştiri kabul edemeyen herif egosu tatmin olmadığında "ıı yok, yayınlamıyorum" diyor ve ben suçlu oluyorum. Basit bir yama için karakterden ödün vermeyin.
    +
    Ben bu foruma üye değilim, yeni dlc için yama ararken buraya geldim ve okuma fırsatı buldum. Ortada bir yanlış gördüğüm için düzeltme gereği duydum, üyelik vs açtım ve buradayım. Siz ise önünüzdeki yanlışı bile düzeltmiyorsunuz, pes



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egmo -- 17 Temmuz 2019; 15:11:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lennon54

    Bu mesaj silindi.
  • Konu hata falan değil. Konu senin tavrın. Sırf insanlar senin egonu tatmin etmedi diye direkt hakarete girişmen. Buradaki insanların kaçını tanıdın da tespitlerde bulunabiliyorsun? Cahil olduklarından nasıl eminsin? Eğitim durumlarını, mesleklerini biliyor musun? Gerçek hayatta da böyle kolay hakaret edebiliyor musun yoksa sanala özgü, öz güvensizlik belirtisi mi? Uğraşmayacağım, daha insanlarla sağlıklı iletişim kuramayan birine vakit ayıramam. Sorunlarını çözüp öyle iletişime geçmeyi dene, herkes hakaret kaldırmayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egmo E kullanıcısına yanıt
    dostum, yazdıkların ne alaka ? ben böyle şeylerle uğraşmayı hiç sevmem. zaten şu an foruma bile girmiyorum,bildirim geliyor ona bakıyorum. bildirim gelmese ne kavga döndüğünü bile bilmeyeceğim, düşün yani. lennon'un karakteri,verdiği cevaplar,egosu ne kadar umrumda olabilir ? arkadaşın biri girdi foruma hata var dedi, ben de ona dedim seninle lennon arasında ben karışmam. lennon cevap verdi, düzeltmiyorum çünkü hata yok dedi. foruma bir gireyim dedim nelerle karşılaştım. hala o konu üzerinden kavgalar devam ediyor. :D
  • arkadaşlar,hala bir konu üzerinden kavga ediyorsunuz. bir sürü yorum yazılmış aynı konu üzerinden. bence artık tartışmayı bırakın. lennon, yamaları iptal et veya çevirmeye devam et sana kalmış bir iş ben karışamam ama hala tartışmak mantıksız. düzeltmiyorum de geç.
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morietur -- 5 Mart 2020; 22:27:38 >
  • Kardeşim beni sinirlendiren şey ortada bir hata olmamasına karşı adamın sanki kendi haklıymış gibi savunması ve bide bu salağı haklı bulanlar olması. Hayatında bir cümleden uzun çeviri yapmamış adam tutmuş google translateden kopyala yapıştır yapmış gelmiş diyoki böyle olacak düzelt bunu. Bide utanmdan 3 kelimeyi değiştirip işte ben düzelttim bunu kullan diyo. Çıldırmamak için kendimi zor tutuyom yani. Eğer kaşımda olsa o çevirim dediği dosyanın çıktısını alır gerisini anladın sen. (Yazdıklarımdan sen alınma sana değil bu dediklerim.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lennon54

    Kardeşim beni sinirlendiren şey ortada bir hata olmamasına karşı adamın sanki kendi haklıymış gibi savunması ve bide bu salağı haklı bulanlar olması. Hayatında bir cümleden uzun çeviri yapmamış adam tutmuş google translateden kopyala yapıştır yapmış gelmiş diyoki böyle olacak düzelt bunu. Bide utanmdan 3 kelimeyi değiştirip işte ben düzelttim bunu kullan diyo. Çıldırmamak için kendimi zor tutuyom yani. Eğer kaşımda olsa o çevirim dediği dosyanın çıktısını alır gerisini anladın sen. (Yazdıklarımdan sen alınma sana değil bu dediklerim.)
    O kadar haklısın ki. Forumu genelde giriş yapmadan takip ederim. Sayende Borderlands 1-2 yi türkçe oynama fırsatım oldu. Yaptığın yamalar için teşekkür ederim. Birkaç yama çevirisinde bulunduğum için senin şu anki hislerini çok iyi anlıyorum. Zaten sen yapmasan bu Borderlands'a elini süren olmayacak. Ayrıca oyunun üçüncüsü çıktı mı eşşek gibi sana pm atıp yalvaracaklarını da biliyorum. Bir tarafım söylediğine göre dlcde çok ilerlediğin ve benim gibi bekleyenler olduğu için yapmanı diğer tarafım ise şu yaşadıklarını yaşadığım için bir daha hiç bulaşmamanı kafan rahat bir şekilde oyunları oynamanı istemekte...

    Bizim milletimizin huyu bu... Parayla yama çevirenlere laf söyler, bedava çevirenleri desteklemez, sırf oyunlardan 2 kelime ingilizce görmüş diye ''ali ata bak'' gibi cümleyi 'kardeş ben biliyom o ''ali Bak ata'' gibi olacak düzelt' gibi emrivaki konuşmalamaları, çeviri grubu kurucağız katılmak isteyen var mı diyen konuların altına suya sabuna dokunmadan 'katılan yok mu katılın da diğerlerine mahkum kalmayalım' gibi sözleri, tamamiyle yengeç psikolojisi ile yaşaması sebebiyle bu millete hiçbir şey yapılmayacağını hem yaşamında hem de forumda görmüş olduk. Sadece bu konuda da değil her konuda aynı olduğumuz için anca şikayet edilir.

    Şahsi görüşüme göre (hafif de çıkarım için) DLCyi bitirmeni canı gönülden istiyorum...




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.