boot etmeyen bir cd'den xp'yi nasıl yükleyebilirim?formatladıktan sonra cd içinde restart yapıyorum first boot device cdrom olsa bile cd yi görmüyor
Arkadaşım bootsuz xp yükleyemezsin. çünkü msdos a geçme sansın yok msdos a geçip ordam yapman lazım. ama kurulum sırasında gene sorun verir en iyisimi sen düzgün bootlu bir cd bul
quote:
Orjinalden alıntı: octapus
Arkadaşım bootsuz xp yükleyemezsin. çünkü msdos a geçme sansın yok msdos a geçip ordam yapman lazım. ama kurulum sırasında gene sorun verir en iyisimi sen düzgün bootlu bir cd bul
win98 disketiyle bilgisayarı başlat çıkan menüden bilgisayarımı cd desteği il başlatı seç daha sonra 98 disketi zaten ramdrv yüklediği için xp cd sini tak (winnt32) bu doya galiba hatırlayamadım çalıştır
quote:
Orjinalden alıntı: yunusbzk
quote:
Orjinalden alıntı: octapus
win98 disketiyle bilgisayarı başlat çıkan menüden bilgisayarımı cd desteği il başlatı seç daha sonra 98 disketi zaten ramdrv yüklediği için xp cd sini tak (winnt32) bu doya galiba hatırlayamadım çalıştır
ms dos ortamına düştükten sonra win98 içindeki dosyayı ( smartdrv )yi yükle sonra xp yi tak i386/winnt ondan sonra kur kolay gelsin.
Arkadaşlar Bu dediğiniz windows 98 başlangıç disketi için disk in fat veya fat 32 olması gerek Ntfs bir birimde windows 98 başlangıç disketi bir shit e yaramaz
***Arıza***
içeriği ne olursa olsun sana bir bootlu cd gerek, (açılışta direk dos ortamına düşmen için). oradan i386\winnt komutunu girersen kurulum gerçekleşir.
98 açılış disketi yeter sana açılışı yap cd desteğiyle sonra cdye geç i386/winnt den kur