Şimdi Ara

Boot sorunu (geç başlıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sorunum şu şekilde; Bilgisayarın güç düğmesine bastıktan sonra fanlar yüksek hızda çalışmaya başlıyor ve 25-30 saniye kadar bu şekilde devam ediyor.(bu sırada monitörde görüntü yok) daha sonra fanlar normale dönüyor , boot başlıyor ve anakartın ismi, klasik yazılar vs. çıkıyor ve bilgisayar olağan şekilde başlıyor. Bu sorun daha öncede olmuştu. format atınca geçmişti ancak sürekli bu sorun çıktığında format atmak istemiyorum sorunun kaynağı ne olabilir? (daha önce mütevazı bi overclock denemem olmuştu 2.4 / 3.0Ghz o dönemde bu sorun ortaya çıkmış olabilir ancak bios şuan default'ta ve hiç bi oynama yok) ben BIOS flash seçeneği üzerinde duruyorum sizce bu bi çözüm olabilir mi?







  • Format atınca düzeliyor dediğine göre ,bios açılışı ile ilgili bir hız sorunun yok. Normal windowsun açılışında problem var diyorsun demekki. System mechanic gibi bir programla windows optimizasyonu sağlanarak, sistemin daha hızlı açılabileceğini düşünüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: [sharpshooter]

    Arkadaşlar benim sorunum şu şekilde; Bilgisayarın güç düğmesine bastıktan sonra fanlar yüksek hızda çalışmaya başlıyor ve 25-30 saniye kadar bu şekilde devam ediyor.(bu sırada monitörde görüntü yok) daha sonra fanlar normale dönüyor , boot başlıyor ve anakartın ismi, klasik yazılar vs. çıkıyor ve bilgisayar olağan şekilde başlıyor. Bu sorun daha öncede olmuştu. format atınca geçmişti ancak sürekli bu sorun çıktığında format atmak istemiyorum sorunun kaynağı ne olabilir? (daha önce mütevazı bi overclock denemem olmuştu 2.4 / 3.0Ghz o dönemde bu sorun ortaya çıkmış olabilir ancak bios şuan default'ta ve hiç bi oynama yok) ben BIOS flash seçeneği üzerinde duruyorum sizce bu bi çözüm olabilir mi?

    o ilk 25-30 saniyenin windowsla alakası yok
    bu sorun genelde ide ve sata bağlantalırayla ilgili mesala tek ide kabloya hdd ve cd takınca çıkabiliyor ide ve sata yapalandırmasını kurcalayın biraz
    quote:

    Orjinalden alıntı: [sharpshooter]
    Bu sorun daha öncede olmuştu. format atınca geçmişti ancak sürekli bu sorun çıktığında format atmak istemiyorum sorunun kaynağı ne olabilir? (daha önce mütevazı bi overclock denemem olmuştu 2.4 / 3.0Ghz o dönemde bu sorun ortaya çıkmış olabilir ancak bios şuan default'ta ve hiç bi oynama yok) ben BIOS flash seçeneği üzerinde duruyorum sizce bu bi çözüm olabilir mi?


    formattan sonra olması ilginç tabi. BIOS flash seçeneği üzerinde duruyorum sizce bu bi çözüm olabilir mi? olabilir tabi ama önce sata ve ideye bak




  • Tabiikide İlk Önce Arkadaşımızın Dediği Gibi IDE Ve SATA'ya Bak , Olmadı Dersen "iolo System Mechanic" Programını Dene . Sistemi Her Yönden Optimize Et . Programın İçinde Power Boot Var. %200 - 300 Oranında Hızlandırdığını Söylüyor . Bende Kullanıyorum .

    Buraya Girip Gereken Yerleri Doldurup Download Edin . >>> DOWNLOAD LINK <<<

    Selametle ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.