Şimdi Ara

boomerlarin gencleri begenmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ben gecenin 1inde kafam zangirdaya zangirdaya analitik cozuom adamlar bizi begenmio,girdikleri sinavlara baktim 3+2 tarzi sorular aha alta ekliom zamaninda cerez sorulari cozup tatillerine gidip ev araba almislar simdi de o aldiklari evleri ogrencilere kiraliyolar bizi begenmiyolar ulkeyi zaten onlar o hale soktu

boomerlarin gencleri begenmemesi boomerlarin gencleri begenmemesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• konuyla içeriğin alaka seviyesi

boomerlarin gencleri begenmemesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

soru:

cemalettin, herhangi dört rakamı silinip, kalan iki rakamı sağdan sola doğru aynı sırada yazıldığında, üç basamaklı ve altı ile tam bölünebilen bir sayı belirten yedi basamaklı doğal sayıların her birini kağıda yazıyor. daha sonra bu kağıtların tümünü bir torbaya atıyor ve babasına bu torbadan rastgele bir kağıt çektiriyor. buna göre cemalettinin babasının torbadan çektiği kağıttaki dört basamaklı doğal sayının aynı olma olasılığı kaçtır.? boomerlarin gencleri begenmemesi 

yanıt:

evin yansın cemalettin, ocağın sönsün cemalettin, hayır babası da demiyor ki, cemalettin cemalettin, sen neyin peşindesin.. al bu soruyu götür hocana soru yanlış, hatalı.. boomerlarin gencleri begenmemesi 

• Gençlerin boomerları beğenmemesi durumuna daha sık rastlanıyor sanki... Bu konuda da olduğu gibi.

Kapiya gelen cocugun yaptigi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.