Şimdi Ara

Boomerların Dünyayı Yok Etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

En basit 2 örneği

1 nufusu ww2den sonra bunlar patlattı yaşanan ultra nüfus yüksekliği şuanda okumus kesimde bile issizligi zirve yapti 20 tane vasfin da olsa torpilin yoksa is yok

2 bütün nukleer bomba testlerini bu jenerasyon yapti atmosferin dünya dengesinin sicakligin içinden gectiler simdi 18 yasinda z kusagi cocugu Starbucksta kağıt pipet kullanmiyor diye doga dusmani ilan ediyorlar

Dünya üzerindeki hicbir jenerasyon bunlar kadar dogayi kirletmedi dünyaya bunlar kadar zarar vermedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kpss falan bilmez ama hep yokluk çekmişlerdir. Aldıkları eğitimle bugün olsa bimde bile işe giremezler ama bakarsın adam müdür olarak emekli olmuştur açıktan liseyi bitirmiş hatta maaşı artsın diye AÖF bitirmiştir.

Yıllar önce farkettim ki bu kuşak doymak nedir bilmez. 45 yaşında emekli olmuş 70 yaşında hala çalışıyor hala düşük faizle kredi peşindeler. Devletten yardım, belediyeden yardım peşindeler. Bunların yükünü ise devlet çalışan kesime yüklüyor. Adam bana gelmiş 70 yaşında olup çalışmasıyla övünüyordu ben 60 yaşında emekli oluyorum sen ne anlatıyorsun dedim sustu. 25 sene çift maaş almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bunlar dünyanın içinden geçtiler

• 3600 gün, 5000 günle emekli oldular. Zamanında tanıdık yardımı, siyasi parti üyeliğiyle tekel PTT Telekom gibi kamu kurumlarına işçi olarak girdiler. Yetmedi eşlerini aldırdılar o da yetmedi çocukları da işe girdi. Maaşlarda asgarinin 5 katı kadardı. Kamu işçisi deli para alır. Memurmuş mühendismiş yanında fakir kalır.

Emekli olunca bağ bahçe işi, taksi dolmuş şöförlüğü, araba al sat, sokakta tezgah açmak, esnafın yanında düşük yevmiyeyle çalışmak. Hiç işi olmayanlar otobüslerde kalabalık yapıp gezer veya askıda ekmek kuyruğunda takılırlar. Önceden hastanede takılırlardı muayene randevusu ve ücret alınınca o işi bıraktılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kadinlari da gelinlerine büyü yapip eziyet etmekle mesgul

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.