Şimdi Ara

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi.
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi.x (formerly twitter)
    MASA 6 HABER (@politizasyon) on X
    https://x.com/politizasyon/status/1957184883731599574
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi.

BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• Kıbrıs'ta serbest, adamın buraya getirme gibi bir düşüncesi yok.

Tanju Özcan'ın hizmetinden gayet memnun Bolu halkı, yüzde 60 zaten bunu belgeliyor.

Oylar, hizmete, dürüst olma vs gibi kriterlere göre verilir. Bana ne adam içki içiyormuş ya da kumar oynuyormuş, beni ilgilendiren hizmeti. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır, isterse ateist olsun. Kıldığı namazın bana bir faydası yok.

Akpliler de melek gibi yazıyorsun ya ona çok gülüyorum. Ne içki içen Akpliler ne yolsuzluk yapanlar var ama işte... neyse.

Ne var ki bu fotoda ?

CHP'li isimler Kumarhane veya pavyon bar disko meyhane gibi mekanları çok sever zaten ! Ve sıkça giderler.

Pavyon kapılarında 1000 Dolar verip oy satın almaktan tut seçim zamanı delegelerini bar bar alkollü mekan mekan gezdirip para ile oy devşirmeye çalışmalarını az görmedik. Üstüne kumarhanelerde gezmeye bir çok işi çok severler.

Not: Tabii Bu fotoyı AKP'li bir isim verse şuan sosyal medya ve muhalif basın yıkılıyordu. AKP'li isim Kumarhanede görüntülendi koşunnnn diye.

Bolu belediye başkanı olunca ve CHP'li olunca normal karşılar herkes. Hatta bu foto altına helal olsun başkan 2 turda bizim için çevirseydin flan bile yazabilirler.

( Veya en olmadı bu fotoyu paylaşana saldırırlar ve tarihi şeylerini çıkartıp 15-20 yıl önceki söylemini flan alıp linç etmeye karalamaya çalışırlar sen CHP'li bir ismi nasıl Kumarhanede paylaşırsın diye. )

x (formerly twitter)
    Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) on X
    https://x.com/tanjuozcanchp/status/1957181190043259232

Çok salak bir paylaşım..eşimle ve oğlumla tatildeyim.. mal bulmuş gibi atlama iblis…arkadan fotoya da gerek yok yüzlerce kişiyle foto çektirdim orada..biz gizlice pudra çeken,”çok yaşa reis” diyenlerden değiliz!!!

x (formerly twitter)
    Kendine Muhabir (@KendineMuhabir) on X
    https://x.com/KendineMuhabir/status/1957207226856149068

Tanju Özcan’ı ifşaladığını zanneden ‘gasteci’ Ferhat Murat eskiden falım sakızı manileri yazıyormuş buralarda

Tamam işte temsil ettiği değerler ile ölçülür seçim zamanı...

Seçimler 5 yılda bir ypaılıyor bunun 4.9 yılı Alkol ve Kumarhanede gezip son 1 ay camii ye gidiyorum bakın ben dua ediyorum dedimi samimi gelmiyor işte halka bunu anlamak lazım. ( Sonra muhafazakar seçmen neden CHP'ye oy vermiyor demiyecek bazıları. ) Yoksa BANA NE veya kime nee içen içer kumar oynayan oynar hatta alem yapmak isteyen alem yapar kimseyi ilgilendirmez.

Not: Tekrar söylüyorum YASAK MI demişin bende Evet Türkiye'de yasak diyorum. Ülkede Kumarhane açmakta oynamakta yasak ! Orada Tanju Özcan'ın arkasında Jackpot yazan aletlerden Türkiye'ye getiremez kuramaz oynatamazsın mesela YASAK ÇÜNKÜ hatta hapis cezası var.

Bunun temsil ettiği değerler ile ölçüşüp ölçüşmemesi önemli olan.

CHP'li bir isim de namaz kılıyor, hacca gidiyor, ama kumar oynayıp içki de içebilir. Bu yadırganmaz.

Ama Akp'li bir isim savunduğu değerler gereği böyle bir şey yapsa zaten tepki çeker.

Mesela CHP'li biri şeriat isterse bak o zaman garip olur işte.

Yani mesela ;

yurtsever
    AKP'li kadın başkan, içki içtiği için görevinden alındı | Yurtsever
    https://yurtsever.org.tr/2017/akpli-kadin-baskan-icki-ictigi-icin-gorevinden-alindi-117258
  • Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi.
    Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi.x (formerly twitter)
    Tanju ÖZCAN (@tanjuozcanchp) on X
    https://x.com/tanjuozcanchp/status/1957181190043259232

Çok salak bir paylaşım..eşimle ve oğlumla tatildeyim.. mal bulmuş gibi atlama iblis…arkadan fotoya da gerek yok yüzlerce kişiyle foto çektirdim orada..biz gizlice pudra çeken,”çok yaşa reis” diyenlerden değiliz!!!

Kendine Muhabir (@KendineMuhabir) on X
    https://x.com/KendineMuhabir/status/1957207226856149068

Tanju Özcan’ı ifşaladığını zanneden ‘gasteci’ Ferhat Murat eskiden falım sakızı manileri yazıyormuş buralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6FAD03CDB -- 18 Ağustos 2025; 8:13:0 >

• Ne var ki bu fotoda ?

CHP'li isimler Kumarhane veya pavyon bar disko meyhane gibi mekanları çok sever zaten ! Ve sıkça giderler.

Pavyon kapılarında 1000 Dolar verip oy satın almaktan tut seçim zamanı delegelerini bar bar alkollü mekan mekan gezdirip para ile oy devşirmeye çalışmalarını az görmedik. Üstüne kumarhanelerde gezmeye bir çok işi çok severler.

Not: Tabii Bu fotoyı AKP'li bir isim verse şuan sosyal medya ve muhalif basın yıkılıyordu. AKP'li isim Kumarhanede görüntülendi koşunnnn diye.

Bolu belediye başkanı olunca ve CHP'li olunca normal karşılar herkes. Hatta bu foto altına helal olsun başkan 2 turda bizim için çevirseydin flan bile yazabilirler.

( Veya en olmadı bu fotoyu paylaşana saldırırlar ve tarihi şeylerini çıkartıp 15-20 yıl önceki söylemini flan alıp linç etmeye karalamaya çalışırlar sen CHP'li bir ismi nasıl Kumarhanede paylaşırsın diye. )

• Adam ailesiyle Kıbrıs'a tatile gitmiş ne var ki bunda? Kumarhaneye gitmek yasak mı?

Asıl Akpli geçinip, desteklediği yaşam tarzıyla tamamen zıt davrananları paylaş sen bence. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi. 

Katılıyorum ne var ki bu foto'da CHP'li bir ismin Kumarhaneye gitmesi garip bir şey değil ki... Alkolsüz kumarsız tatile gitse garip olurdu asıl.

Not: Bu arada Türkiye'de resmi olarak Kumarhane gerçekten yasak. Kumarhane Açmakta oynamakta oynatmakta yasak hatta suç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 18 Ağustos 2025; 14:4:21 >

Bunun temsil ettiği değerler ile ölçüşüp ölçüşmemesi önemli olan.

CHP'li bir isim de namaz kılıyor, hacca gidiyor, ama kumar oynayıp içki de içebilir. Bu yadırganmaz.

Ama Akp'li bir isim savunduğu değerler gereği böyle bir şey yapsa zaten tepki çeker.

Mesela CHP'li biri şeriat isterse bak o zaman garip olur işte.

Yani mesela ;

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi.yurtsever
    AKP'li kadın başkan, içki içtiği için görevinden alındı | Yurtsever
    https://yurtsever.org.tr/2017/akpli-kadin-baskan-icki-ictigi-icin-gorevinden-alindi-117258

• BJK kullanıcısına yanıt

Tamam işte temsil ettiği değerler ile ölçülür seçim zamanı...

Seçimler 5 yılda bir ypaılıyor bunun 4.9 yılı Alkol ve Kumarhanede gezip son 1 ay camii ye gidiyorum bakın ben dua ediyorum dedimi samimi gelmiyor işte halka bunu anlamak lazım. ( Sonra muhafazakar seçmen neden CHP'ye oy vermiyor demiyecek bazıları. ) Yoksa BANA NE veya kime nee içen içer kumar oynayan oynar hatta alem yapmak isteyen alem yapar kimseyi ilgilendirmez.

Not: Tekrar söylüyorum YASAK MI demişin bende Evet Türkiye'de yasak diyorum. Ülkede Kumarhane açmakta oynamakta yasak ! Orada Tanju Özcan'ın arkasında Jackpot yazan aletlerden Türkiye'ye getiremez kuramaz oynatamazsın mesela YASAK ÇÜNKÜ hatta hapis cezası var.

Kıbrıs'ta serbest, adamın buraya getirme gibi bir düşüncesi yok.

Tanju Özcan'ın hizmetinden gayet memnun Bolu halkı, yüzde 60 zaten bunu belgeliyor.

Oylar, hizmete, dürüst olma vs gibi kriterlere göre verilir. Bana ne adam içki içiyormuş ya da kumar oynuyormuş, beni ilgilendiren hizmeti. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılır, isterse ateist olsun. Kıldığı namazın bana bir faydası yok.

Akpliler de melek gibi yazıyorsun ya ona çok gülüyorum. Ne içki içen Akpliler ne yolsuzluk yapanlar var ama işte... neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tanju Özcan Yüzde 52 ile seçimi kazanmıştı. Tabii CHP ve İYİ partinin arkasında birleşmesi ve Popüler birisi olması seçim kazandırır. 2019 da da aynı oranı almıştı ( CHP'den ihraç edildiğinde bağımsız girip kazansa gerçekten başarılı denirdi buda bir gerçek. )

Herkes özgür tabii Ama ben Yanlış buluyorum bu tarz popüler insanların topluma gençlere örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Bir bakan milletvekili parti genel başkanı veya ne bileyim bir Vali Emniyet müdürü veya Rektör hatta cami imamı vb bunların topluma örnek olması gerekir düşüncesindeyim. Parmakla bulup aaa bak buda varmış şuda varmış deme şimdi hemen HEPSİ İÇİN YANLIŞ BENCE parti ayırmıyorum...

Siyasilerin topluma örnek olması gerektiğini savunuyorum ben. Yoksa siyastçi alkol kullanırken gençlere nasıl içmeyin alkollü araç kullanmayın diyecek veya yolsuzluk yaparken hırsızlık arsızlık yaparken sahte işler yaparken topluma nasıl siz kurallara uyun diyecek. Siyasetçi kumar oynarsa vatandaşa nasıl siz kumara bulaşmayın diyecek ?

Böyle tanınmış isimlerin Alkol Kumar gece hayatı pavyon bar karı kız yasak aşk vb ile anılmaması gerektiğini düşünüyorum. ( Bu benim şahsi fikrim tabi. Uyar uymaz herkes kendisi bilir.)

Yoksa senin mantığına göre Avrupada çoğu ülkede eşcinsellik ve Kanada ve bazı Avrupa ülkelerde belli bir miktara kadar uyuşturucu kullanımı serbest Ülkeye getirmiyor zaten deyip orada bunları yapan birisi senin için makul mü sayılır ? Orada yapıp ülkeye getirmiyor sonuçta !

Not: Ben AKP'liler melek gibi flan nerde yazmışım :D AKP lafı bile geçmedi her zaman ki gibi savunmayı amaa abiii AKP diye mi yapacaksın. Veya AKP'de şunun yapmış yok AKP'li şu isimin kaynının damadının gelininde varmış yok AKP'li şu köy muhranının akrabasının resmi var yok bilmem ne ilçe başkan yardımsınının oğlunun kumarhanede fotosu var flan mı diyecen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 18 Ağustos 2025; 15:42:35 >

• chp'li kitle kumar oynayanı, alkol kullananı ayrı bir bağrına basar. Bu nedenle oy verir.

tanjunun oyunu etkilemez bu fotoğraflar. Aksine imajını pekiştirir.

Hep olacak , her zaman chp olacak.

Kanunen yasak değil , seçim zamanı cami cuma namaz oruç ve şimdi de şehit aileleri ile ağlamasınlar da.

boyu o kadar.

SÖZCÜ Televizyonuyoutube
    Tanju Özcan Erdoğan Kazanırsa Aday Olmam Demişti! Canlı Yayında O Görüntüleri Anlattı
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=hvbu2iVR24Y

Haber Globalyoutube
    Tanju Özcan Haber Global'de Ettiği Yeminini Bozdu! 'Erdoğan Kazanırsa Aday Olmam' Demişti
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=HjEERvJQdy4

TV100youtube
    Tanju Özcan, İkinci Kez Siyaseti Bırakma Sözü Verdi! | TV100 Ana Haber
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=tZRwyLk-cSI

T.C TARİHİNDEN HALKIN OYU İLE DEMOKRATİK SANDIKLA OLAN SEÇİMLER DE 2 kez %52 OY ALAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YENİDEN CB OLURSA İSTİFA EDERİM DEMİŞTİ.

Bolu belediyesine referansı olmadan kimse giremez deyip , akrabasını da işe alan tanju , alkoş alabilir , kumar masasın da oturabilir , halk aç ve fakir iken tatile de gidebilir. Hatta belediyeye farklı amaçla lüks araç alıp bunu makam aracı yapabilir , kanunen yasak yoktur. Suç değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 18 Ağustos 2025; 16:36:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Ekip olarak gelmişler gene. şakacı da tekrar dönmüş.

Burada kumar diyenler yalan söyleyenleri niye ölümüne destekliyor? Yalan İslamda serbest mi?

• milletin parasıyla takılmadıysa beni zerre ilgilendirmiyor. ayrıca kumarhanelerin ciddi bir düzenlemeyle türkiyede serbest bırakılması devlet kontrolünde olması gerekiyor. çünkü ülkemizde kumar bir tabu olmaktan çıktı. her kesimden insan oynuyor illegal olarak.

devlet kontrolünde olacak kumarhaneler. girişte qr kod sistemleri olacak. o qr kod sistemden otomatik oluşturulacak. örneğin son 3 ay içinde kredi çekmiş ise , devam eden bir davası varsa örneğin yaralama saldırma gasp vs gibi tehlikeli suçlar var ise o adamı almayacaksın.

milletin parasıyla mı oynamış kumarı?

forumda bir ara aktroll grup sohbetine sızmıştı biri hatırlıyor musun, troller konuları paylaşıp yapılacak yorumları falan belirliyorlardı ifşalamıştı adam Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kıbrıs’ta bir otelin kumarhanesinde görüntülendi. 

Senin yatacak yerin yok, sözüm ona "ne var ki bunda" diye destek veriyorsun. Yerinde olsam tövbe eder, elimi ayağımı sosyal medyadsn çekerdim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.