Bildirim
Bölme işlemi yapamadım :( Yardım edin. SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
4 ü indirirken bir sıfır koyacaksın. _____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhsinsezal
4 ü indirirken bir sıfır koyacaksın.
hocam biraz daha açar mısın ne dediğini anladım da evrensel konuşur musun diğer türlü şeylerde de işime yarasın._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
quote:
hocam biraz daha açar mısın ne dediğini anladım da evrensel konuşur musun diğer türlü şeylerde de işime yarasın.
bölüme 4 yazıp 240 ı da bölünenden çıkardın ya. kalan 5 oldu. 5 in yanına 4 ü indirdikten sonra bölünemediği için bölümde 4 ün yanına bir sıfır koyacaksın._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
hocam biraz daha açar mısın ne dediğini anladım da evrensel konuşur musun diğer türlü şeylerde de işime yarasın.
bölüme 4 yazıp 240 ı da bölünenden çıkardın ya. kalan 5 oldu. 5 in yanına 4 ü indirdikten sonra bölünemediği için bölümde 4 ün yanına bir sıfır koyacaksın.
hocam yani 5'in yanına 4'ü indirdik. sonra bi tane daha indirdik diyelim yine bölünmeseydi 2 tane 0 mı koyacaktık_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bölüme 4 yazıp 240 ı da bölünenden çıkardın ya. kalan 5 oldu. 5 in yanına 4 ü indirdikten sonra bölünemediği için bölümde 4 ün yanına bir sıfır koyacaksın.
hocam yani 5'in yanına 4'ü indirdik. sonra bi tane daha indirdik diyelim yine bölünmeseydi 2 tane 0 mı koyacaktık
evet._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler