Şimdi Ara

BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI ! (10.000TL Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
50
Favori
79.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @LastFaded @fukox


    Ödülleriniz Vektron Elektronik aracılığı ile en kısa zaman gönderiliyorBOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 


    @Bysrety


    Ödülün en kısa zamanda Corax Alpha tarafından gönderiliyorBOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 19 Ocak 2021; 15:50:41 >
  • Canavarı bugün teslim aldım. Başta ASUS Türkiye olmak üzere, yarışmayı düzenleyen @Muten Baba 'ya ve ödülümü elinden teslim aldığım ASUS Türkiye çalışanı Alper Bey'e çok teşekkür ediyorum
    BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 19 Ocak 2021; 18:29:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

    Kartın gönderimini ben yapacaktım ama böyle daha güzel oldu sizin içinize daha çok sindi sanıyorum BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 

  • Ödül bugün itibariyle banada ulaştı.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.


    Ek:BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yrlmz1 -- 20 Ocak 2021; 14:4:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödüllerin fotoğraflarını bekliyorum arkadaşlar, yaptıklarımız yapabileceklerimizin teminatıdır , birdahki sefere kazananın evinde beraber montaj gaming sistem mi geliyor acaba BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) Şöyle videolu muhabbetli filan.

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim sağolun BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz)  Valla son zamanlardaki kargo şirketlerinin vukuatlarını okuyunca kargoculara güvenemiyorum artıkBOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 19 Ocak 2021; 18:34:24 >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Neler diyorsun :)

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam PTT'den mesaj geldi bana muhtemelen haftaya getirmiş olurlar 😊
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    Ödüllerin fotoğraflarını bekliyorum arkadaşlar, yaptıklarımız yapabileceklerimizin teminatıdır , birdahki sefere kazananın evinde beraber montaj gaming sistem mi geliyor acaba  Şöyle videolu muhabbetli filan.

    Orayı yıkarlar hocam Kalabalıktan forum falan çöker mazallah


    Edit: 1 saat önce kargo geldi, ödülüm zannedip sevindim başka bişey gelmiş Yarın falan gelince foto atarım artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 20 Ocak 2021; 16:43:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ödül elime ulaştı masada yerini aldı teşekkürler hocam
    BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip cekilisler canli yapilmali ben senin 15 kere programi calistirip istedigin kisiye cikana kadar ugrasmiyacagini nerden bilicem ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani aslında bilemeyeceksin , biraz matematik kullanacaksın sadece. Benim çok iyi değil matematiğim , yıllar geçti unuttum permutasyon kombinasyon yapmayı :) üniversite sınavına hazırlanan arkadaşımız filan varsa hesap yapsın bize.


    5K da 7 kişi var 3 asil 1 yedek

    10K da 15 kişi var 3 asil 1 yedek

    Genelde 280 kişi var 9 Asil 1 yedek

    Ş.Liginde 10 kişi var 1 Asil 1 yedek


    Hepsi tek çekilişte 1 kişiye istediğim ödülü çıkarmaya çalıştığımı düşün oranı ne kadar oluyor , yıl sonuna kadar programı çalıştırsam bile yeterli olmayabilir :)


    Canlı yayın fikri güzel , onun dışında daha mantıklı daha zekice , içerisinde önyargı olmayan eleştriler yapabilirsiniz, bana da faydası olur başka yarışmalar için ( evet olumsuz ve işgüzar 2-3 yoruma küsüp canımı sıkmıyorum, insanalrın eğlendiğini güzel vakit geçirdiğini gördüm ve yeni bir yarışma için de ... gerisini yazmıyorum sürpriz :) sonuçta bu yarışmayı forumda güzel vakit geçirmek amacıyla yaptığım ve hediyeleri kendimiz ayarladığımız, hatta bazıalrını kargosunu ödeyip gönderdiğim ve benim bu hediyelerin toplam tutarına dahi ihtiyacım olmadığı için , sizlerden daha iyisini bekliyorum , en azından önyargısız olsun :) Daha önce de söylemiştim beni tanımayan güvenmeyen (ki olabilir gayet normal) şansını başka yarışmalarda çekilişlerde deneyebilir :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 21 Ocak 2021; 11:34:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Technical.assistance

    Bu tip cekilisler canli yapilmali ben senin 15 kere programi calistirip istedigin kisiye cikana kadar ugrasmiyacagini nerden bilicem ?

    Kimseye hesap vermek zorunda değil konu sahibi, sonuçta bu yarışmalara ÜCRETSİZ KATILIM sağlanıyor. Beğenmiyorsan girmezsin.Kimsenin hakkının yenme durumu yok.


    Ayrıca katılım şartlarında bile bedava program ile giriliyor.


    Nedir bu hesap sorma ve hışım ?

  • StreamRolleR kullanıcısına yanıt

    Hesap sorma filan yok ben bir forumdasim.

    Hemen neden atara geciyorsunuz burasi paylasima acik bir platform degilmi? fikrimi soyledim ister begenirsin ister begenmezsin o sana kalmis

    Hic birsey olmasa bile kesin bisi olmustur sozunude ironi yapayim 🙂




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical.assistance -- 21 Ocak 2021; 14:2:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Hakli olabilirsiniz ama istediginiz kisiye hediye vermek cok basit exel e 10 kisinin adini alt alta yazip dosya boyutu bile yukseltebilirsiniz dimi 🙂

    Demek istedigimi anladiniz seffaflik olursa katilim artar sirf bu tip soru isaretleri yuzunden katilan onlarca insan bir daha katilmiyacagini dusunuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ben öyle düşünmüyorum, sizin gibi kötü ve artniyetli değil herkes :) neler düşünüyorsunuz ne senaryolar ne planlar gerçekten bu küçük hesaplar benim işim değil siz yazınca şaşırıyorum böyleleri de varmış diye , güzel bir etkinlik yaptık , ülkenin dört bir yanına ödül gönderdik, şartları açık tamamen seffaf , herşeyin video da çekildiği tarih zaman dosya oluşturmaları na kadar belli olduğu bir yarışma için fikrinizi söylemenize müsade ediyorum ama siz isi başka boyuta taşıyor, gölde düşürmeye çalışıyorsunuz, lütfen daha fazla devam etmeyin , dünyaya bakış acılarımız çok başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir seyi devam ettirdigim falan yok eski forumumuz nerde biz hic bir fikir belirtmiycekmiyiz?konusmiycakmiyiz daha da cevap verilmeyecek bu konuya bol sanslar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    Yani ben öyle düşünmüyorum, sizin gibi kötü ve artniyetli değil herkes :) neler düşünüyorsunuz ne senaryolar ne planlar gerçekten bu küçük hesaplar benim işim değil siz yazınca şaşırıyorum böyleleri de varmış diye , güzel bir etkinlik yaptık , ülkenin dört bir yanına ödül gönderdik, şartları açık tamamen seffaf , herşeyin video da çekildiği tarih zaman dosya oluşturmaları na kadar belli olduğu bir yarışma için fikrinizi söylemenize müsade ediyorum ama siz isi başka boyuta taşıyor, gölde düşürmeye çalışıyorsunuz, lütfen daha fazla devam etmeyin , dünyaya bakış acılarımız çok başka

    Bitmiş gitmiş bir yarışmanın üzerine bence de halen çok fazla alakasız muhabbetler dönüyor. Yönetimden rica edelim; bu konunun ön planda olma ayarını da iptal edebilirlerse gayet iyi olacaktır.


    *Şartlar açıkça ortaya sunuldu. Katılım için bolca zaman verildi. Bazı ufak hatalar bile görmezden gelindi.

    *Halen katılamamanın verdiği tepkileri görmek cidden üzücü. Aslında asıl üzücü olan durum; bu tepkilerden bazılarının oldukça ve her anlamda eleştiriden uzak olması.


    @Özgür @Muten Baba @StreamRolleR


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

    Görkem niyet önemli , niyet. 3-5 kişi var amaçları üzüm yemek değil bagciyla güreşmek ama farkında değiller kendilerini epey düşürüyorlar. Bu hesaplar kitaplar komedi programı gibi , artniyetliligin adı da sonra biz birşey soramazmiyiz oluyor :)


    Olacak böyle şeyler normal karşılıyorum ben , marketten sıraya kaynak yapan kadında da görüyorum bu zihniyeti, var yani toplumun her noktasında bu tipler :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yarışma yapıldı bitti, düzenleyen arkadaşların tekrar eline sağlık. Çekilişin güvenilir olmadığını düşünen arkadaşlar varsa da onlar bir daha ki yarışmalara katılmazlar. Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayın BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI !   (10.000TL  Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) 

  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.