Şimdi Ara

bogazicine yerlesenler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgi paylasimini ve sorulari bu baslikta toplayabiliriz.
    bu sene isletmeye girdim. proficiency,kur belirleme sinavi ve diger konularda bilgi paylasabiliriz.

• Ben de işletmeye girdim. 5 tane boun işletme var forumda
  • isletme
  • en son kacinciyi aldi acaba herhalde butun puanlar yerle yeksan oldu her seneki gibi.neyse bunlar onemli degil.digerleri de basliga girerlerse guzel olur.ben kendi adima kilyosta okumamak icin ne yapilmasi gerektigini bilmiyorum mesela.hangi kurda olsak kilyosta degil de ana kampuste derslere girebiliriz.yurt kesin kilyosta mi olacak?yeni gelen vasifsizlar icin:D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yearism

en son kacinciyi aldi acaba herhalde butun puanlar yerle yeksan oldu her seneki gibi.neyse bunlar onemli degil.digerleri de basliga girerlerse guzel olur.ben kendi adima kilyosta okumamak icin ne yapilmasi gerektigini bilmiyorum mesela.hangi kurda olsak kilyosta degil de ana kampuste derslere girebiliriz.yurt kesin kilyosta mi olacak?yeni gelen vasifsizlar icin:D.

Üniversitenin yurdunda kalmak gibi bir zorunluluğun varsa hazırlık kilyosta... Ama kilyos yurdunda kalmaz isen beginner kuzey kampüste, diğer kurlar güney kampüste diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.