Şimdi Ara

Boğaziçi üniversitesinde cinayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Eski mezunların kartlarını alternatif mezuniyete katıldılar diye iptal ediyorlar bu .. kuruları bellerinde tabancayla biz düğüne geldik deyip ellerini kollarını sallayarak kimlik bile bırakmadan okula giriyor. Yarın göreceklerinden sonra hala oturabilecek misin bakalım orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads8 -- 31 Ağustos 2025; 0:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Halen ses çıkarmamaya devam edecek ölen ölsün denilmeye devam edeceğine eminim bu mesele siyasi gorus meselesi falan değildir üniversite kampüsüne böyle bir girişi kontrol etmeyenler tek suçlu değildir insanlar çocuklarını güvenle üniversiteye göndermek istiyor sadece bu tek mesele de değil insanlar sokaklarda da rahatça gezmek istiyor fakat bildiğimiz üzere bu sirkiyede imkansız bir şeydir insanların güvenliğini saglayacak şeyler yapabilirsiniz mesela bu kadar suç kaydı olan biri nasıl halen dışarıda rahatça gezebiliyor anlam veremiyorum ülke artık otomatiğe bağladı hiçbir şeye tepki vermiyorlar cidden bu ülkede herkesin robot olduğunu düşünmeye başladım olayların geldiği seviye artık başka bir boyuta erilmeye başlandı bunla beraber insanların çocuk yapması sıkıntı onu da geçtim kimse eşini bile sokağa rahatça çıkaramayacak durumda siz bunların gerçek olmadığını sanabilirsiniz fakat sizin başınıza gelmiyor diye kimsenin başına gelmediğini sanmayın insanları birer birer olduruyorlar ve kimsenin içi sızlamıyorsa bu durumda siyasette başta olanlar özellikle herkese yazıklar olsun ne haliniz varsa görün sizin gibi devlet nasıl oluyor da halen başta anlamıyorum

• Çoğu üniversiteye bir şey uydurup girebilirsin, özellikle silah kontrolü tarzı bir şey de yok girişlerinde. Boun'a mal edilmemesi gereken bir durum.

Benim aklımdaki sorular daha farklı:

1. 15 yaşındaki bir çocuk nasıl kampüs içerisinde çalışabiliyor?
    2. 18 suçu olan biri nereden silah buluyor ve niçin hapiste değil?

Zaten şu 2. soruya cevap veremiyorsanız, kampüste olmasa başka yerde aynı şeyi yapacaktı demek bu kişi.

Yukarıdaki arkadaş niçin devlet veya hükümet hakkında kimsenin ağır yorumlar yazmak istemediğini tahmin edebiliyor olmanız lazım  

Bu ülkede önceki zamanlar protesto gibi şeyler anladigim kadarıyla tarihten hep vardır yapılmayacak şey değil insanlar sadece alıştı bu duruma ve umurlarında değil buna çok eminim artık duzelmeyecegine emin olduklarından da olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benim yaşadığım yerde de böyle tehlikeli herifler dolaşıyor. Kötü olaylar gerçekleşiyor ama polisler "yahu yine mi bunlar" diyerek hiçbir işlem yapmıyorlar. İşlem yapsalar bile reşit olmadıkları için ceza almıyorlar. Suç kayıtları da bu yüzden dolu dolu oluyor.

Bazıları da Bahçelinin pandemi affından falan yararlanmış oluyor. O kadar yüksek suç oranı var ki hapisler kapasitelerinin 2-3 katında mahkum barındırıyor. Devlet Bey de suçun belli bir kısmını yatanların çıkmasını talep etmiş.

Kaçak silaha ve kaçak uyuşturucuya ulaşmak aslında sanılandan çok kolay. İrandan bolca geliyor bunlar. Devlet kontrol etmiyor belli ki. Doğu/Güneydoğu bölgelerinde arazi ve miras meselesi yüzünden kaçak silahlarla sürekli cinayet işlenmesi de bu yüzdendir.

Öğrenciysen giremezsin birader normal insana benzeyenler öylece giremiyor 882 tane soru soruyorlar ama bu dızolar bahane bile üretmeden giriyor. Zamanında şeriatçıları da sorgusuz sualsiz aldılar içeri sonra öğrenciler kovaladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.