Şimdi Ara

Boğaziçi TechSummit’18, 23 Şubat'ta başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü öğrencileri tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenecek olan TechSummit’18 zirvesi 3 gün sürecek macerasıyla 23 Şubat'ta başlıyor. Türkiye’nin her yerinden teknolojiye meraklı ve bilişim konusunda hedefleri olan öğrencileri bir araya getirmeyi misyon edinen zirvede panel ve seminerler, şirket gezileri, workshoplar ve çeşitli teknolojik ürünler yer alacak. 

     

    Bilişim sektöründen 30'un üzerinde şirketin katılım sağlayacağı zirvede 25'ten fazla konuşmacının yer alacak. 8'den fazla workshopun olacağı ve 8'den fazla şirket gezisi planlandığı TechSummit’18 zirvesine 300 civarında teknolojiseverin ziyaret etmesi bekleniyor. 23 Şubat'ta başlayıp 25 Şubat'ta sona erecek teknoloji zirvesi, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’ünde gerçekleştirilecek. 

     

    TechSummit'18 teknoloji zirvesinde katılımcıları neler bekliyor? 


     

    Kendi kendine öğrenebilen bilgisayarlar, Blockchain teknolojileriyle tanıştığımız yeni kavramlar, Silikon Vadisi ekosistemi, teknoloji ile pazarlama yöntemlerinin buluşması, büyük veri, yapay zeka ve yaratıcılık gibi teknolojinin son trendleri panel ve seminerlerde ele alınacak. Alanında uzman kişiler bu konular hakkında katılımcıları bilgilendirecek. 

     

    TechSummit’18 çeşitli workshopları da içerecek. İnteraktif bir yarışma içeren internet reklamı bir workshopta oluşturulacak ve ardından diğer bir workshopta anlık olarak yayınlanacak. Bunların yanında büyük veri üzerinde çalışmak, AR/VR uygulamaları geliştirmek, Blockchain işlemlerini gerçekleştirmek gibi farklı konular üç saatlik workshoplarda uygulamalı olarak işlenecek. 

     

    TechSummit’18 tüm katılımcılarına bilişim şirketlerini ofislerinde keşfetme imkanı sağlayacak. Bu yıl gezilecek şirketler arasında Microsoft, Getir, Digiturk, Adcolony, Yemek Sepeti, Huawei, Armut.com gibi önemli şirketler yer alıyor.

     

    Ayrıca TechSummit’18 teknoloji zirvesinde yer alan konuklar, AR/VR, 3D Yazıcı ve Tarayıcı teknolojisini ve Airbar ürününü deneyimleme imkanının yanı sıra katılımcı şirketlerin stantlarından bilgi alabilecek. Etkinlik sonunda yapılan çekilişler ve yarışmalar sonucunda çeşitli teknolojik ürünler, ödül olarak dağıtılacak. Katılımcılar yeterince panel ve seminere katıldığı takdirde sertifika alma hakkı elde edecekler. 

     

    TechSummit’18 teknoloji zirvesine katılım sağlayabilmeniz için bu linkte yer alan kayıt formunu doldurmalı ve sizin için uygun olan bileti satın almalısınız.  







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.