Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 6 Aralık 2024; 17:40:5 >

Boğaziçi Ekonomi - 28k, ekstra finans bilgisi işletmeyle arasında fark yaratıyor

Boğaziçi Uluslararası İlişkiler ve Siyaset Bilimi - 22k

Bilkent İşletme - 22.5k

Bilkent Ekonomi - 27k + 2k sodexo

Koç İşletme - 30k, buranın ortalaması genelde aile işine girenlerden dolayı yüksek

Koç Ekonomi - 32.4k

Sabancı İşletme - 23k + özlük hakları + 20 gün yıllık izin

• ceo olduğun için maaş almıyorsun, maaş veriyorsun. -4. sınıftan itibaren-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ne alaka sadece doktorların maaşı mı merak edilmeli ?

• Bu enflasyonda çok merak etme. 2 senede maaş değişimi 7binden 22 bine çıktı. Siz mezun olana 100bin olur. Beyaz yaka yeni mezun şartlar oldukça zor kiralar uçuk hayat pahalı. Büyük şehirde aile olmadan eve çıkmak bile zor şuanki maaşlarla. Herkes için zor sadece boğaziçi mezununa değil. Ek olarak şirketler boğaziçini mezunusun sana özel maaş verelim olayı yok zaten kurumsal firmaların yeni mezun programları oluyor onlara başvuruyorsun buradaki eleme havuzunda senin boğaziçi mezunu olman fark edebilir. Çünkü sadece belirli okulları filtreliyorlar genelde sonraki süreçte elene elene sona çıkıyorsun maaş geliyor. Şuan öyle bir aşamadaki ülke sen iş teklifi alıp kabul ettikten sonra işe başlayana kadar maaşın ara zam yemiş olabiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merak değil söz konusu olan. Doktorlardan örnek verdim çünkü mezun olunduğunda kamuda istihdam ediliyorlar bu da elimizde tutarlı bir veri var demek. Boğaziçi ve özellikle iibf mezunu dediğiniz kişiler onlarca farklı işte işe başlıyor. Tutarlı veri bulmak zor kaldı ki iibf dediğinin için ekonomi de var siyaset bilimi de. Bunların istihdam şekilleri de çok farklı. Troll olmadığını varsayarak açıkladım, umarım yardımcı olmuştur. Söylentilerle hiçbir şey öğrenilmez bunu da sona ekleyeyim.

Daha Fazla Göster
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Kral naptın nerelerdesin ya sen mezun oldun herhalde. şimdi bayrağı biz devraldık 3.sınıf oldum zaman cok hızlı akmış  

Gerçekten öyle çok hızlı geçiyor zaman ama insan öğrenciliği de özlüyor. Mezun olunca iş hayatı da ayrı bir keyfi var tabi kendi paranı kazanmak vs gibi ama üniversite o rahatlık bir daha gelmiyor be tek tavsiyem asla dert tasa edinmeyin sonuna kadar eğlenin gelecek kaygısı yapmayım zaten odtü mezunusun yolunu bulursun.
    Sen de bir hal hatır sordun ben bam bam yardırıyorum snsjdjd.
    Ben napayım ya takılıyoruz. Okulun son dönemleri hocam DD yeter yeterki beni geçirin diyerek istanbulda çalışırken okulu bitirdim. Diploma almaya bile daha gitmedim. Şimdi ise izmire taşındım 1 yıldır Vesteldeyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

boğaziçi işletme 20k, boğaziçi ekonomi 24k gibi cevaplar bekliyorum detayları önemsemiyorum.

dostum şu andan bahsediyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 19 Temmuz 2023; 18:50:7 >

Hayırlı olsun kral sevindim senin adına çok yardımcı olmuştun tercih döneminde sayende belli başlı şeyleri erkenden kavrayabildim. Öğrencilik hayatı gelmeyecek dediğin gibi kampüsün arkadaşlıkların keyfini çıkarıyorum sonuna kadar mezun olunca iyi anılar bırakmak lazım.

En iyisini yapmışsın okurken deneyim çok önemli tık diye girmişsin valla işe. bizim dersler alakasız zaten yüksek ortalamanın da çok getirisi olduğunu düşünmüyorum kurumsalda ben de çok kasmıyorum o yüzden  

Valla okula cok sövüyordum da ben, işe başladıktan sonra okulun cok güzel bir sey olduğunu görüyosun ya   Stajdayım ben de, buraası da cok güzel aslında da okulun tadı bir ayrı be

mezunların niye bu kadar geldiği anlaşıldı o zaman   keşke daha az yorucu olsa da kampüsün tadını doyasıya çıkarsa herkes, bu sene şenlik de yapılmadı 1-1.5 senemiz onlinea gitti şanssız dönemde okuduk

aynen işe başladıktan sonra değerini daha çok anlıyor insan, bakalım sonbaharda şenlik yaparız demişlerdi olur belki :D

Ash Burz-Durbagu burzum-ishi
    Daghburz-ishi makha gulshu darulu.
    Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul
  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

daha ne diyeceğim demişim işte !

Ortalama bir değer söylersek 25k.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.