Şimdi Ara

Bogaziçi Genetik mi yoksa Marmara Diş mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Alternatif olarak İtü genetikte düşünebiliriz ama ilk hedefim bogaziçi genetik sizce önerilen bir bölüm müdür? Yapabileceğimi düşünüyorum zaten böyle alanlarda uğraş vermek en sevdiğim şey Türkiye'de kalacağımı düşünmüyorum.Yurtdışında çalışmayı düşünmekteyim sizce ne olur? Kazanmak için fazla mı çabalamam gerekiyor aydınlatın lütfen beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı

Ben olsam bogazici genetik derdim bogazici farkli be abi

Orayı kazanmanında zor olduğunu düşünmekteyim fakat elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ygs-lys dengeli götürmeliyim galiba sene içinde yaz bitmedende ygs yi bitireceğim çok fazla bir konu kalmadı zaten bireysel gittim dershanede daha 5 aylık konu işlenecekmiş

Orijinalden alıntı: Means

quote:

Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı

Ben olsam bogazici genetik derdim bogazici farkli be abi

Orayı kazanmanında zor olduğunu düşünmekteyim fakat elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ygs-lys dengeli götürmeliyim galiba sene içinde yaz bitmedende ygs yi bitireceğim çok fazla bir konu kalmadı zaten bireysel gittim dershanede daha 5 aylık konu işlenecekmiş

Yurtdisi istiyorsan bogazici odtu vs zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • Bana kalırsa marmara diş derdim. Genetik gibi bölümler idealist insan için tercih sebebidir genelde. Boğaziçi veya İTÜ'ye kötü demiyorum ama genel olarak ülkemizde genetik pek de değerini kanıtlayamıyor. Oldu ki burada yaşamak zorunda kaldın. Bence diş daha iyi bir tercih olur. Yurtdışına çıkmak , orada iş bulup yaşamak düşünüldüğü kadar kolay olmayabilir.

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Bana kalırsa marmara diş derdim. Genetik gibi bölümler idealist insan için tercih sebebidir genelde. Boğaziçi veya İTÜ'ye kötü demiyorum ama genel olarak ülkemizde genetik pek de değerini kanıtlayamıyor. Oldu ki burada yaşamak zorunda kaldın. Bence diş daha iyi bir tercih olur. Yurtdışına çıkmak , orada iş bulup yaşamak düşünüldüğü kadar kolay olmayabilir.

Hocam kesin kararım yurtdışına çıkmak her şekilde çıkarım yani boun genetik bitiripte zaten onunla birlikte iki dil olmuş olacak yani kursa şuna buna gidip onuda hallederim yani yurtdışı gitmeme gibi bir ihtimalim sözkonusu değil

• quote:

quote:

Bana kalırsa marmara diş derdim. Genetik gibi bölümler idealist insan için tercih sebebidir genelde. Boğaziçi veya İTÜ'ye kötü demiyorum ama genel olarak ülkemizde genetik pek de değerini kanıtlayamıyor. Oldu ki burada yaşamak zorunda kaldın. Bence diş daha iyi bir tercih olur. Yurtdışına çıkmak , orada iş bulup yaşamak düşünüldüğü kadar kolay olmayabilir.

Hocam kesin kararım yurtdışına çıkmak her şekilde çıkarım yani boun genetik bitiripte zaten onunla birlikte iki dil olmuş olacak yani kursa şuna buna gidip onuda hallederim yani yurtdışı gitmeme gibi bir ihtimalim sözkonusu değil

O zaman Boğaziçi Üniversitesi için biraz fazla çalış derim. Yurt dışı bağlantıları çok daha iyidir İTÜ'den. Hayırlısı olsun senin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veterinerlik mi Diş mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Means

Kardeşim öncelikle pm atmışsın ama sana cevap atamadım çünkü özel mesajı alma seçeneğin kapalı ve özel mesaj atılmıyor. O yüzden buradan yazayım.

Okulların açılmasına 15 gün kalmış. Bence bu arayı ileride ayak bağı olacak konuları aradan çıkartarak değerlendirebilirsin. Bundan kastım mesela mat1 , türkçe , biyoloji gibi derslerdir. Çünkü ileride önemli ve zor konulara geldiğinde bunlara çalışmak istemeyeceksin zaman sorunun olacağı için. Boşver ya zaten biliyorum bunları diyebilirsin. O yüzden bu 15 günlük süre içerisinde bence basit konuları hallet derim.

Alternatif olarak İtü genetikte düşünebiliriz ama ilk hedefim bogaziçi genetik sizce önerilen bir bölüm müdür? Yapabileceğimi düşünüyorum zaten böyle alanlarda uğraş vermek en sevdiğim şey Türkiye'de kalacağımı düşünmüyorum.Yurtdışında çalışmayı düşünmekteyim sizce ne olur? Kazanmak için fazla mı çabalamam gerekiyor aydınlatın lütfen beni

bi oku derim
    http://blog.milliyet.com.tr/molekuler-biyoloji-mi-calismak-istiyorsunuz-/Blog/?BlogNo=58405

• quote:

@Means

Kardeşim öncelikle pm atmışsın ama sana cevap atamadım çünkü özel mesajı alma seçeneğin kapalı ve özel mesaj atılmıyor. O yüzden buradan yazayım.

Okulların açılmasına 15 gün kalmış. Bence bu arayı ileride ayak bağı olacak konuları aradan çıkartarak değerlendirebilirsin. Bundan kastım mesela mat1 , türkçe , biyoloji gibi derslerdir. Çünkü ileride önemli ve zor konulara geldiğinde bunlara çalışmak istemeyeceksin zaman sorunun olacağı için. Boşver ya zaten biliyorum bunları diyebilirsin. O yüzden bu 15 günlük süre içerisinde bence basit konuları hallet derim.

Açmayı unutmuşum hocam kusura bakma türkçeyi pratik bilgileri böyle soru tiplerini öğrenmeye calısıyorum biyolojiyide kasarım biraz bakalım peki ya sonrası ne olacak

• bizim tanıdık var bilkent genetik mezunu karı koca su an yurt dısında calısıyolar kişi başı ayda en az 20bin tl kazanıyorlar sen bilirsin tr de kalırsan cok para alacagını sanmam. para senin için önemliyse tabi bunu dikkate al

MÜDİŞŞŞŞ!!!
  • genetikten para kazanamazsın,kazanırsın diyen yalan söyler. yurtdışı yurtiçi farketmez,araştırma görevlisi maaşı alırsın , sonra profesor maaşı olur o.
    büyük şirketlere girsen bile alacağın en fazla 6-7k$ dır. o da 84k$ yapar,ki dişçiler aynı seviyede çalışıp yurtdışına gitse onu katlar.

Orijinalden alıntı: spurdo

genetikten para kazanamazsın,kazanırsın diyen yalan söyler. yurtdışı yurtiçi farketmez,araştırma görevlisi maaşı alırsın , sonra profesor maaşı olur o.
    büyük şirketlere girsen bile alacağın en fazla 6-7k$ dır. o da 84k$ yapar,ki dişçiler aynı seviyede çalışıp yurtdışına gitse onu katlar.

her şey para değildir. para istiyorsan git eminönünde bir tüccarın yanında çırak olarak başla, 10 senede paranın efendisi olursun.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.