Bildirim
BODYCİLER YARDIMMMMM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
SAhibinden.com 'dan ikinci el bulabilirsin. Sonuçta deir aletler ikinci üçüncü eli farketmez. En fazla boyası falan kalkmış olur biraz daha da şekil durur hatta
Ama pek faydalı olmaz salon daha iyi seçenek imkanın varsa bilemiyorum. Evde bir süre sonra boşvermişlik oluyor bugün kalsın yarın yaparım falan diyorsun._____________________________ Captain America

The First Avenger -
kardeş bizde 48 bedene kadar var.
üzgünüm yapmak zorundaydım.

The First Avenger -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain.America
SAhibinden.com 'dan ikinci el bulabilirsin. Sonuçta deir aletler ikinci üçüncü eli farketmez. En fazla boyası falan kalkmış olur biraz daha da şekil durur hatta
Ama pek faydalı olmaz salon daha iyi seçenek imkanın varsa bilemiyorum. Evde bir süre sonra boşvermişlik oluyor bugün kalsın yarın yaparım falan diyorsun.
kardeşim yeterli zaman bulamıyorum evde formumu koruma amacım.şu an bir yapım var ama okul falan derken o yüzden sence aşağı yukarı bana ne kadar mal olur bir fikrin var mı_____________________________ -
quote:
@DeJaDeLaFrausa Kotalıların ağzına ettin kardeşim hayırlı olsun.
hocam tek oda değil iyi bir bilgisayarm yok bilgisayar kitliyo kendini çok gif var
_____________________________ There will be days where you feel all alone, and that's when hope is needed most.No matter how bad it gets or how lost you feel you must promise me.That you will hold on to hope. Keep it alive. -
quote:
Orijinalden alıntı: thepunisher38
quote:
Ama pek faydalı olmaz salon daha iyi seçenek imkanın varsa bilemiyorum. Evde bir süre sonra boşvermişlik oluyor bugün kalsın yarın yaparım falan diyorsun.
kardeşim yeterli zaman bulamıyorum evde formumu koruma amacım.şu an bir yapım var ama okul falan derken o yüzden sence aşağı yukarı bana ne kadar mal olur bir fikrin var mı
Fiyatlar hakkında pk bir bilgim yok dostum ama ortalama olarak 300'tlyi geçebilir diye düşünüyorum._____________________________ Captain America

The First Avenger
-
ayarlanabilir bench sehpası,çeşitli ağırlıklarda dumbell,Uzun bar,kısa bar,Z bar,bir kaç çeşit plaka ve barfiks çekebileceğin herhangi bir boru spor salonunda yapacağın bütün hareketleri evde yapmanı sağlayabilir. _____________________________ -
arkadaslar hic alan yok mu aranizda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
ayarlanabilir bench sehpası,çeşitli ağırlıklarda dumbell,Uzun bar,kısa bar,Z bar,bir kaç çeşit plaka ve barfiks çekebileceğin herhangi bir boru spor salonunda yapacağın bütün hareketleri evde yapmanı sağlayabilir.
Bacaklar ? Kanat ve sırt ?_____________________________ Captain America

The First Avenger -
Hepsiburada'dan z barı 35 TL'ye, 20 kg dumbell seti 98 TL'ye almıştım.Yanına bi de barfiks demiri ya da kapı barfiksi al.Evde gayet iyi bir şekilde çalışabilirsin.3'ü var bende.Pek masrafı olmadı.Eğer almadan görüntüsünü merak ediyorsan z barın fotoğrafını falan çekip atabilirim.
Çalışma şekline gelelim.Biceps ve ön kolu z bar, dumbell ile çalışırsın.Sırt ve kanat için barfiks demiri, göğüs ve bacakları da dumbell ile halledebilirsin.Evde sehpa yoksa iki tane plastik kasa bul üstüne bir şey sar ya da minder koy işini görecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 10 Eylül 2012; 8:22:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
ayarlanabilir bench sehpası,çeşitli ağırlıklarda dumbell,Uzun bar,kısa bar,Z bar,bir kaç çeşit plaka ve barfiks çekebileceğin herhangi bir boru spor salonunda yapacağın bütün hareketleri evde yapmanı sağlayabilir.
Bacaklar ? Kanat ve sırt ?
kanat ve sırt barfiks demirinde çalışır,bacakta squat yaparsa yeter.Bütün cihazları alıp eve dolduracak hali yok._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler